Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

انوشیروان محسنی بندپی در پنجمین جلسه شورای اداری استان تهران در مورد کرونا ویروس گفت: ویروس کرونا دائما جهش پیدا می کند و به سمت خطرناک بودن، در حرکت است همچنانکه ابتدا افراد دچار بیماری زمینه ای را بیشتر دچار مشکل می کرد اما اکنون افراد زیر ۱۷ سال و حتی نوزادان را دچار مشکل می کند.

وی ادامه داد: ضروری است تمام اقدامات در ابعاد مختلف از جمله فاصله گذاری اجتماعی، رعایت پروتکل های بهداشتی، منع ترددها و همکاری دستگاه های اجرایی جهت تحقق دورکاری یک سوم کارمندان محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به وضعیت زرد در استان تهران مدیران تکلیف دارند نسبت به استفاده از ظریف دورکاری یک سوم کارمندان با اولویت افراد دارای بیماری زمینه ای و مسن اقدام کنند.

محسنی بندپی با اشاره به افزایش میزان مراجعین سرپایی افزود: در هفته اخیر افزایش میزان مراجعینسرپایی را داشتیم که احتمال افزایش بستری ها و به تبع آن فوتی ها را داریم از اینرو باید نسبت به رعایت نکات بهداشتی دقت زیادی صورت گیرد.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه اگر کسی دچار بیماری کرونا شده و کتمان می کند بایستی نسبت به قرنطینه کردن فرد اقدام شود، افزود: از ۱۴ میلیون جمعیت تنها ۱۱ میلیون در سامانه سیب ثبت شده و در مورد ۳ میلیون نفر هیچ اطلاعات ثبتی نداریم که با پیگیری به عمل آمده از سازمان هدفمندی یارانه ها تمام اطلاعات افراد ساکن در تهران را به دست می آوریم.

وی افزود: بر اساس پیگیری انجام شده تمامی آزمایشگاه ها و مطب های خصوصی در حیطه نظارت و پایش مکلف هستند اطلاعات کسانی که دارای بیماری مثبت کرونا هستند را در اختیار دانشگاه ها قرار دهند تا نسبت به رهگیری آنها اقدام شود.

محسنی بندپی در مورد نظارت بر بازار نیز گفت: به لحاظ وضعیت کرونا مقرر شده تا نسبت به فاصله گذاری اجتماعی در بازار اقدام شود و به لحاظ قیمت ها نیز تنظیم بازار و کنترل لازم به عمل می آید، ضمن اینکه در هر دو زمینه نظارت ها تشدید می شود.

وی با درخواست از شهروندان جهت رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: با توجه به اینکه بازار شلوغ است از شهروندان درخواست می شود تا در موارد غیرضروری در بازار و اماکن شلوغ حضور پیدا نکنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استاندار تهران کرونا ویروس محدودیت های کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت