Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهرداری منطقه یک به منظور کاهش مصرف سوخت های فسیلی و آلودگی هوا با احداث 6 نیروگاه خورشیدی اقدام به تولید سالانه ، 153 مگاوات برق نموده است.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک مانی جعفریان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: منطقه یک تهران از پتانسیل قابل توجهی برای بهره گیری انرژی های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی برخوردار است و به کارگیری این نوع از انرژی ها راهکار مناسبی برای غلبه بر معضلات محیط زیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به بهره برداری از ساختمان مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر و افتتاح نیروگاه های خورشیدی در سطح منطقه افزود: منطقه یک باهدف تولید قسمتی از نیاز مصرفی برق ساختمانهای خود تا انتهای سال 98 اقدام به احداث 4 نیروگاه با توان مجموعاً 45 کیلووات نموده و در سال 99 با افتتاح 2 نیروگاه دیگرمجموع توان نیروگاههای خود را به 85 کیلووات رسانده است.
جعفریان تصریح کرد: نیروگاه های فتوولتاییک در کشور ایران با توجه به اهمیت بالای تولید انرژی و شرایط بی نظیر تابش خورشید نسبت به سایر کشورها پتانسیل بالایی در خصوص انرژی خورشیدی داراست به طوریکه این نیروگاه ها سالانه قادر به تولید 153 مگاوات برق بوده که 14 درصد برق مصرفی ساختمانها را تامین نموده و از طرفی از انتشارسالانه 150 تن گاز co2 در هوا جلوگیری می کند.
معاون شهردار منطقه یک با معرفی مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر واقع در بوستان نیلوفر به عنوان اولین ساختمان انرژی کشور براساس معماری پایدار و با امکانات 20 کیلووات نیروگاه متصل به شبکه (ongrid) ،دیوار استرامیت، دیوار ترومب، خشک کن خورشیدی، اجاق خورشیدی، تصفیه آب خورشیدی، گلخانه خورشیدی، توربین بادی، بادگیر وآبگرمکن خورشیدی گفت: این مجموعه در سال 86 طراحی و پذیرای 3 هزار و 200 نفر ساعت علاقمندان، دانشجویان و دانش آموزان است که از ساختمان بازدید و با انرژیهای تجدید پذیر آشنا می شوند.
این مقام مسئول افزود: در این مرکز دوره های مختلفی از جمله طراحی سیستم های فتوولتاییک، نصب و تعمیر آبگرمکن های خورشیدی و اینورتر خورشیدی، توربین های بادی و.. جهت توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در حوزه مرتبط و اجرای سیاستها و برنامه های ترویجی و گسترش دانش فناوری انرژیهای تجدید پذیر با استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای کشور با صدور گواهینامه مهارت بین المللی با قابلیت ترجمه در 186 کشور برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تجدید پذیر منطقه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۶۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت