Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک)، مجمع بین‌المللی انرژی  (IEF) و  آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در نشستی مشترک امنیت انرژی جهان و توازن بازار نفت را بررسی کردند.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA)، مجمع بین‌المللی انرژی (IEF) و سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روز چهارشنبه (۲۹ بهمن‌ماه) در یازدهمین نشست هم‌اندیشی چشم‌اندازهای انرژی تأثیر ویروس همه‌گیری جهانی کرونا در بازارهای انرژی و چشم‌انداز امنیت جهانی انرژی و ثبات بازار را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که به میزبانی مجمع بین‌المللی انرژی برگزار شد، گزارش چشم‌اندازهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت ​​و بلندمدت آژانس بین‌المللی انرژی و اوپک بررسی شد. این گزارش که در پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع بین‌المللی انرژی منتشر شده است به بررسی تغییر چشم‌انداز انرژی پس از بزرگ‌ترین شوک وارد شده به تقاضا در سال گذشته میلادی می‌پردازد.

یکی از یافته‌های مهم این گزارش این بود که ویروس کرونا سبب کاهش تقاضای نفت به مقدار روزانه ۹ تا ۱۰ میلیون بشکه در سال ۲۰۲۰ شده است، اما برآورد می‌شود تقاضای جهانی برای نفت خام امسال ۵ تا ۶ میلیون بشکه در روز بهبود یابد.

براساس این گزارش، همه‌گیری ویروس کرونا همچنین سبب بازنگری ۰.۸ درصدی در رشد اقتصادی سالانه درازمدت بعضی از چشم‌اندازها شده است.

فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی در این نشست، گفت‌وگو و همکاری را برای انتقال انرژی جهانی به سمت آینده‌ای مناسب برای نسل‌های فردا حیاتی دانست، آینده‌ای که در آن انرژی فراوان، مقرون به‌صرفه و پاک است و از انرژی برای حمایت از رشد و توسعه استفاده می‌شود.

محمد سانوسی بارکیندو، دبیرکل اوپک در این نشست بر کمک‌های حیاتی کشورهای اوپک و غیراوپک شرکت‌کننده در اعلامیه همکاری (DoC) در کمک به تثبیت بازار نفت در یک سال گذشته و اهمیت گفت‌گوی نزدیک با گروه 20 (G20)، آژانس بین‌المللی انرژی و مجمع بین‌المللی انرژی در حمایت از تلاش برای برقراری تعادل دوباره در بازار تأکید کرد.

وی همچنین بر لزوم ادامه سرمایه‌گذاری در صنعت نفت برای اطمینان از ثبات عرضه به‌منظور کمک به حفظ رویکرد فراگیر تغییرات آب و هوایی، انتقال انرژی و چالش‌های دسترسی به انرژی تأکید کرد.

یوری سنتورین، دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) نیز در این نشست اظهار کرد: با وجود همه‌گیر شدن کرونا، اعضای مجمع کشورهای صادرکننده گاز  نظم و انعطاف‌پذیری برجسته‌ای در اجرای بدون وقفه تعهدهای خود در قبال طرف‌های قرارداد نشان داده‌اند.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا به نقل از دبیرخانه اوپک، وی اظهار کرد: هنوز برای حذف هیدروکربن‌ها خیلی زود است و منابع هیدروکربنی برای آینده‌ای قابل پیش‌بینی بخش عمده سبد انرژی جهانی را به خود اختصاص خواهند داد.

برچسب هاآژانس بین المللی انرژی (IEA) سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) گروه 20 (G20) مجمع بین‌المللی انرژی (IEF) مجمع کشورهای صادرکننده گاز (اوپک گازی GECF) محمد بارکیندو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی IEA سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک گروه 20 G20 مجمع بین المللی انرژی IEF محمد بارکیندو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو آژانس بین المللی انرژی مجمع بین المللی انرژی کشورهای صادرکننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه -١٢ اردیبهشت - برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه -۱۴ اردیبهشت -میزبان وزریران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

اهداف وزیر فرهنگ در سفر به جمهوری آذربایجان

اسماعیلی پیش از عزیمت به باکو گفت:از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: با توجه به وضعیت ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

او ادامه داد: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه جمهوری اسلامی به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

وی افزود: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است