Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@09:26:33 GMT

نظارت بر قلب با فناوری پوشیدنی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۸۳۴۰

نظارت بر قلب با فناوری پوشیدنی

اخیرا شرکت "ریث مدیکس"(RhythMedix) از جدیدترین دستگاه نظارت بر قلب پوشیدنی خود به نام "ریثم استار"(RhythmStar) رونمایی کرد. این دستگاه از شبکه سلولی برخوردار است و حال قرار است به دیگر دستگاه‌های پوشیدنی نظارت بر قلب که در بازار موجودند، بپیوندد.

در حوزه مراقبت‌های بهداشتی "فناوری‌های پوشیدنی" به دستگاه‌های غیرتهاجمی گفته می‌شود که برای بهبود سلامت و رفاه شخصی، داده‌های فیزیولوژیکی را ضبط، تجزیه و تحلیل و جمع‌آوری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که پیشتر از آنها عمدتا برای ردیابی تناسب اندام استفاده می‌شد اما در حال حاضر استفاده از اینگونه فناوری‌های پوشیدنی به طور مداوم در زمینه مراقبت‌های بهداشتی در حال رشد است.

یک کاربرد معمول نسل جدید فناوری‌های پوشیدنی، نظارت بر ریتم قلب است. مشکلات ریتم قلب یا "آریتمی" ممکن است تا دو درصد از بزرگسالان را تحت تأثیر قرار دهد. اخیرا سایت GlobalData تخمین زده است که تقریباً چهار میلیون آمریکایی از فیبریلاسیون دهلیزی(نوع خاصی از آریتمی) رنج می‌برند. تشخیص و درمان زودهنگام آریتمی قلب از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به نارسایی قلبی یا در بعضی موارد حتی ایست قلبی شود.

تعدادی دستگاه پوشیدنی وجود دارد که آریتمی قلب را از طریق نظارت بر الکتروکاردیوگرام(ECG) تشخیص می‌دهد. به عنوان مثال ساعت هوشمند اپل برای ثبت موارد الکتروکاردیوگرام در درجه بالینی و تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی مورد تأیید سازمان غذا و دارو(آمریکا)  قرار گرفته است. از طرف دیگر برخی از دستگاه‌ها مانند "AliveCor’s Kardia "به طور خاص برای این منظور تولید می‌شوند. به طور معمول، داده‌های الکتروکاردیوگرام از این دستگاه‌ها به یک دستگاه مانند تلفن همراه هوشمند ارسال می‌شود و در آنجا برنامه‌ای داده‌های ضبط شده را جمع آوری می‌کند و می‌خواند و در بعضی موارد آنها را به صورت بی‌سیم به پزشکان منتقل می‌کند.

دستگاه نظارت بر قلب "ریثم استار"، یک دستگاه جدید پوشیدنی نظارت بر الکتروکاردیوگرام است و دارای شبکه سلولی داخلی است. این بدان معناست که خود دستگاه می‌تواند داده‌های الکتروکاردیوگرام را جمع آوری کرده و بدون نیاز به دستگاه میانی مانند تلفن به صورت بی‌سیم برای پزشکان ارسال کند. این رویکرد ساده برای نظارت بر قلب، ممکن است افراد بیشتری را به استفاده از این نوع دستگاه‌ها ترغیب کند و پتانسیل فروش آنها در بازار را نیز افزایش دهد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نظارت بر قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است