Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی نقده گفت: در راستای اجرای طرح پلاک کوبی و هویت گذاری جمعیت دامی، تا کنون بیش از ۲۳ هزار و ۱۸۶ راس دام سنگین شامل گاو، گوساله، گاومیش و حدود ۹۹ هزار و ۷۰۹ راس دام سبک شامل گوسفند و بز درسطح شهرستان هویت گذاری شده است.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، سید کریم ابراهیم زاده افزود: در این طرح پس از پلاک کوبی و نصب پلاک ۱۵ رقمی بر روی گوش دام ، اطلاعات هر راس دام ، محل پرورش و اطلاعات دامدار در سامانه هویت گذاری دام کشور ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مهمترین اهداف اجرای پروژه فوق، دستیابی به آمار و اطلاعات دقیق در حوزه دام، کنترل تردد و جلوگیری از قاچاق دام و شناسایی واحدهای فعال و امکان ارائه خدمات و تخصیص نهاده های دامی به دامداران است.

ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر عملیات پلاک کوبی و ثبت هویت دام توسط اتحادیه های استانی بخش دام به همراه تشکل های شهرستانی ، دفاتر بیمه کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی نقده از دامداران شهرستان درخواست کرد با توجه به اینکه حمل و نقل، نگهداری و خرید و فروش دام زنده بدون پلاک ممنوع بوده و قاچاق محسوب می‌شود، در اسرع وقت نسبت به پلاک کوبی و ثبت هویت دام های خود اقدام نمایند .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشاورزی نقده دام آذربایجان غربی کشاورزی آذربایجان غربی پلاک کوبی پلاک کوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت:  این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

حسن آذریان افزود: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

او گفت:مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایبادگفت: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تجلیل ازاعضای شوراهای اسلامی شهرستان نقده
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • دیدار با خانواده شهید عباسعلی الماس زاده در نقده
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین