Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد شجعی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: به منظور اجرای تبصره یک ماده ۲۸ قانون افزایش بهره وری کشاورزی مصوب مجلس شورای اسلامی و لزوم پلاک گذاری کلیه ماشین‌های خودگردان بخش کشاورزی و با توجه به اطلاعیه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی که توزیع سوخت بر اساس شماره پلاک انتظامی امکان پذیر خواهد بود، طرح پلاک گذاری تراکتور‌های شهرستان کاشمر و کوهسرخ به طور جدی از ابتدای سال ۹۸ توسط واحد مکانیزاسیون مدیریت پیگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این موضوع با ارسال پیامک، نصب بنر، اطلاعیه به تمامی شورا‌ها و دهیاری‌های بخش مرکزی و کوهسرخ به کلیه مالکان متقاضی دریافت سوخت اطلاع رسانی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: تن‌ها به تراکتور‌هایی که مالکان آن‌ها اقدام به پلاک گذاری کرده اند سوخت تعلق خواهد گرفت و عدم اقدام مالکان در پلاک گذاری مساوی با تخصیص نیافتن سوخت به این گونه ماشین آلات است که عواقب آن متوجه مالک دستگاه خواهد بود.


انتهای پیام//م. د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاک گذاری جهاد کشاورزی توزیع سوخت پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
عباس اشکانی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده است و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
اشکانی افزود: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپوربا هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • مهار ۶۳۰ هزار متر مکعب رواناب در سد نهرین طبس
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان