Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@07:10:36 GMT

رونق کسب و کار در نصف‌جهان با آموزش صد هزار اصفهانی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۰۱۲۰

رونق کسب و کار در نصف‌جهان با آموزش صد هزار اصفهانی

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، سید صالحی خشوعی در نشست خبری تشریح پروژه توان هفت که هم‌زمان با روز جهانی کارآفرینی در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: کارآفرینی با اشتغال‌زایی تفاوت‌هایی دارد، در اشتغال‌زایی بر اساس تقاضای بازار و نیازی که وجود دارد، فضای کار گسترش پیدا کرده و نیروی کار اضافه می‌شود اما در کارآفرینی اتفاق نو رخ می‌دهد و نوآوری وجود داشته و ارزشی خلق می‌شود، در واقع پروسه کسب و کار از ایده اولیه کسب و کار تا توزیع و فروش را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با ارائه مثالی تصریح کرد: در گذشته بقالی داشتیم که مواد غذایی می‌فروختند و مواد فروخته شده روی پیشخوان مغازه قرار می‌گرفت اما به مرور در نحوه توزیع تحولاتی انجام و قفسه‌ها باز شد و مشتریان آزادانه اجناس مورد نظر را انتخاب می‌کردند اما کماکان در تولید تغییری ایجاد نشده و تنها تفاوت در نحوه توزیع است.

به گفته وی، در اشتغال‌زایی نقش دولت‌ها پررنگ است، به عبارتی دولت مسئول اشتغال‌زایی بوده اما کارآفرینی مربوط به بخش خصوصی است و دولت‌ها باید شرایطی را فراهم کنند که کارآفرین‌ها کسب و کار جدیدی را راه بیندازند.

خشوعی با بیان اینکه کارآفرینی یک پروسه زمان بر از زمان ایده تا ارائه به بازار است، اظهار داشت: معمولا چند سالی از زمان طرح ایده تا ورود به بازار و درآمدزایی باید سپری شود تا فعالیت استارآپ ها به طور رسمی آغاز شود.

رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان یکی از اولویت‌های سیزده گانه شورای اسلامی پنجم شهر اصفهان، را بهبود اکوسیستم کارآفرینی عنوان کرد و گفت: سایت توان هفت از ۲۱ دی‌ ماه کار خود را آغاز کرد که شرکت یک‌صد هزار نفر در این دوره‌های آموزشی، را به عنوان هدف خود دنبال می‌کند و تلاش داریم تا سال ۱۴۰۵ تعداد افراد شرکت کننده را به ۲۰۰ هزار نفر برسانیم.

وی ابراز امیدواری کرد: افراد بتوانند با استفاده از آموزش‌هایی که در قالب طرح توان هفت ارائه می‌شود، کسب و کار خود را رونق بخشیده و به نتیجه مورد نظرشان دست پیدا کنند.

خشوعی تصریح کرد: به مجموعه افراد، رویدادها، قوانین و روش ‌ها که در یک محدوده جغرافیایی برای افزایش کارآفرینی تلاش می‌کنند را اکوسیستم کارآفرینی گویند.

رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به ۱۶ جز اکوسیستم کارآفرینی شهری افزود: سازمان‌ های دولتی، شرکت ‌های بزرگ، خیریه‌ها، رسانه‌ ها، سرمایه‌گذاران، علاقمندان، مراجعه‌کنندگان کارآفرینی، تشکیلات صنفی، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد دانشگاهی، مراکز آموزشی، مهیاکنندگان خدمات، فضای کار اشتراکی، استارتاپ ‌ها، مربیان و برگزارکنندگان رویدادها اجزای این اکوسیستم را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه طرح توان هفت در سال ۹۷ آغاز به کار کرد و به سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری ابلاغ شد تا اقدامات لازم انجام شود، یادآور شد: پس از ابلاغ شهرداری، خانه جوان مدیر اجرایی این طرح شد و در مرحله اول سفیرانی از بسیج و آموزش و پرورش، دوره‌های آموزشی را به پایان رساندند و در مرحله دوم از این افراد حمایت‌های لازم صورت گرفت.

خشوعی ادامه داد: با افزایش بستر فضای مجازی، قدرتمندتر در این مسیر ظاهر شدیم و توانستیم سایت توان هفت را ایجاد کنیم که در حال حاضر در بستر آن حدود ۸۰ دوره آموزشی وجود دارد.

رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به اضافه شدن نحوه توسعه کسب و کار به آموزش‌ و ارتقای رشد در این زمینه، تاکید کرد: در تلاش هستیم تا پایان این دوره، یک‌صد هزار نفر شهروند اصفهانی، آموزش‌های لازم را دریافت کنند.

اهمیت آموزش نیروی انسانی توانمند و ماهر

مدیر خانه جوان نیز به عنوان مجری طرح توان هفت در این نشست، اصلاح فرهنگ سرمایه‌گذاری و ترغیب شهروندان به سرمایه‌گذاری، ارتقای اقتصاد فرهنگ و هنر و ارتقای کارآفرینی اجتماعی را از اهداف اصلی این پروژه معرفی کرد.

فاطمه اکبرزاده اظهار داشت: طرح توان هفت سعی دارد برای اجزای موجود در اکوسیستم کارآفرینی شبکه‌گذاری‌ کند که در همین راستا شورای سیاست‌گذاری از افراد برتر در این زمینه تشکیل شده است.

وی به اهمیت آموزش نیروی انسانی توانمند و ماهر اشاره کرد و گفت: تولید آموزش برای حمایت از اقشار کم برخوردار، برگزاری رویدادهای شهری، راه‌اندازی باشگاه مشاورین کسب و کار و تقویت بانک محتوای آموزش از اولویت‌های طرح توان هفت است که امیدواریم در قالب این پروژه، رویدادهای خوبی را در شهر و فضای کاری آن رقم بزنیم.

مدیر خانه جوان با بیان اینکه تمام نهادهای دولتی و غیردولتی برای انجام شبکه‌سازی با ما همکاری کرده‌ اند، اظهار کرد: ارائه ۳۰۰ ساعت محتوای آموزشی، آموزش هشت هزار و ۵۰۰ شهروند اصفهانی، برگزاری ۵۳ رویداد آموزشی، مشارکت و حمایت استارتاپ ها و معرفی داستان کارآفرینان موفق از جمله اقداماتی بوده که برای بهبود این مسیر انجام شده است.

اکبرزاده با اشاره به فعالیت ۱۲ استارتاپ با کمک خانه جوان، افزود: در سال ۹۷ معلمان کارآفرینی دوره متوسطه در دوره‌های مختلف آموزش دیدند و حدود ۳۰۰ معلم در شش گروه در این آموزش حضور پیدا کردند که پس از آن شاهد استقبال زیادی از سوی مدیران مدارس بودیم.

به گفته وی، تولید محتوا در حوزه کارآفرینی، توسعه گسترده آموزشی پروژه، توسعه ارتباطات با سایر کلانشهرها و تعامل فعالان و سایر کشورها چشم‌انداز اصلی این طرح است.

اکبرزاده با قدردانی از حمایت‌های شهرداری برای به نتیجه رسیدن این پروژه خاطرنشان کرد: هزینه آموزش‌ها در این سایت نسبت به دیگر دوره‌های مشابه ارزان‌تر است و شهروندان می‌توانند با کمترین هزینه از این آموزش‌ها بهره ببرند.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان کارآفرینی آموزش کسب و کار اکوسیستم کارآفرینی طرح توان هفت اشتغال زایی خانه جوان کسب و کار آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند