Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد ریه آلمان هشدار داد که سرفه مزمن ممکن است نشانه بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) باشد که این یک بیماری جدی و تهدید کننده علیه جان انسان است.

به گزارش برنا؛ این بنیاد توضیح داد که انسداد مزمن ریوی به معنای باریک شدن مجاری تنفسی به دلیل فرآیند های التهابی و سپس آسیب به ریه است که سیگار کشیدن دلیل اصلی این بیماری خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرفه اگر بیش از یک سال ادامه داشته باشد، مزمن محسوب می شود. علاوه بر سرفه مزمن، علائم این بیماری تنگی نفس و وجود خون در مخاط است. بیماری انسداد مزمن ریوی را نمی توان به طور کامل درمان کرد، اما می توان پیشرفت آن را از طریق دارو های گشاد کننده برونش و ترک سیگار متوقف کرد.

در همین حین الکساندر میاسنیکف پزشک روسی می گوید که سرفه مزمن همیشه با بیماری های تنفسی مرتبط نیست. یکی دیگر از دلایل سرفه مداوم می تواند ریفلاکس باشد، در نتیجه اسید کلریدریک از معده به مری پمپاژمی شود که گیرنده های زیادی برای سرفه در مری وجود دارد و هنگام تحریک پذیری، فرد شروع به سرفه می کند.

این متخصص اظهار کرد: سرفه می تواند با بیماری قلبی همراه باشد. برای مثال، تجمع مایعات در پریکارد بر گیرنده ها تأثیر می گذارد و باعث ایجاد رفلکس محافظتی می شود.

به گفته میاسینکف، گوش بیماران مبتلا به سرفه مزمن و سینوس های فک بالا نیز باید مورد بررسی قرار گیرد، زیرا التهاب مزمن یا آلرژیک در این مناطق می تواند باعث برونکوسپاسم شود.

به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، این پزشک توصیه کرد که از معاینه پزشکی سالانه غافل نشوید و کمتر عصبانی شود و سطح رطوبت را حداقل 60 درصد در اتاق حفظ کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت سرفه ریه سرفه مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار فرشاد مؤمنی؛ ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

به گزارش جماران، فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»
  • هشدار فرشاد مؤمنی؛ ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند