Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مواجهه با ویروس جهش یافته کرونا کار کادر بهداشت و درمان را سخت‌تر و شدت نگرانی‌ها را افزایش داده است.

او افزود: در چنین شرایطی باید ضمن بیمار یابی فعال تر، افزایش تست ها، تسریع شناسایی بیماران، رعایت اصول قرنطینگی خانگی و رصد و رهگیری قرنطینگی و تشدید کنترل ها، رعایت دستورالعمل های بهداشتی با حساسیت و دقت بیشتر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

روند شیوع بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری افزایشی است

جزایری با بیان اینکه، تنها راه کنترل شیوع بیماری کرونا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است اضافه کرد: با توجه به شدت گرفتن بیماری در استان‌های همجوار باید ورود و خروج‌ها از مناطق با وضعیت قرمز و نارنجی بشدت محدود و مبادی ورودی استان کنترل شود.

او، با اشاره به تشدید نظارت‌های کارشناسان و ناظران بهداشت محیط اظهار داشت: نظارت اولیه به عهده خود مردم است و مردم بعنوان بهترین ناظران می‌توانند از طریق سامانه سلامت بازرسین بهداشت محیط را یاری کنند.

جزایری، در خصوص روند واکسیناسیون کرونا نیز افزود: از ۲۱ بهمن ماه همزمان با سراسر کشور، تزریق واکسن در استان برای کادر درمان شاغل در‌ای سی یو آغاز شد.

او گفت: واکسن در روز‌های ۲۱، ۲۳ و ۲۶ در بین ۶ بیمارستان استان توزیع و به ۱۰۳ نفر از کادر درمان این مراکز تزریق شد که خوشبختانه با استقبال خوب کادر درمانی رو به رو شد و تاکنون هیچ عارضه خاص و غیر معمولی گزارش نشده است.

جزایری با بیان اینکه واکسیناسیون طی چهار فاز انجام می‌شود افزود: در فاز اول کادر درمانی واکسن را دریافت می‌کنند و سایر گروه‌ها به تدریج و بر اساس برنامه زمانی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

او ادامه داد: واکسیناسیون عمومی با تولید واکسن داخلی بصورت گسترده انجام و پیش بینی می‌شود روزانه واکسن برای دو هزار و ۵۰۰ نفر تزریق شود.

جزایری در پایان گفت: علی رغم ایمنی ۹۱.۶ درصدی واکسن، دریافت کنندگان باید تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت بهداشت تنفسی و دست‌ها را رعایت کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع