Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال کاظمی‌اصل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مشترکان در ردیف مشترکان کم مصرف بوده و از تخفیف کامل مصرف برخوردار خواهند شد، اظهار داشت: این طرح در واقع  جهت نهادینه‌سازی مصرف بهینه‌ انرژی برق است که با این شیوه مشترکان به صرفه‌جویی تشویق می‌شوند.

وی افزود: مشترکان گروه‌های پرمصرف نیز می‌توانند با راهکارهای مدیریت مصرف خانگی وارد گروه کم مصرف‌ها شده و از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این طرح شامل مشترکان برق خانگی است، افزود: علاوه بر این، یک طرح تشویقی نیز به منظور مدیریت بار در فصل پیک برای مشترکان برق کشاورزی اجرا می‌شود که اگر کشاورزان نیز در فصل تابستان و در زمان پیک مصرف به مدت چهار ساعت مصرف برق خود را به صفر برسانند، ۲۰ ساعت باقیمانده به طور رایگان محاسبه می‌شود. 

مدیر امور توزیع برق میاندوآب‌ گفت: مشترکان صنعتی نیز در صورت همکاری در اجرای طرح ذخیره عملیاتی و قطع مصرف خود در زمان اعلام "دیسپاچینگ" ( هماهنگ کردن تولید و مصرف ) می‌توانند به نسبت زمان همکاری، تشویقی دریافت کنند.

وی افزود: همچنین در قالب اجرای طرح چاوش (چالش اندازه‌گیری ولتاژ شبکه) نیز که از اواسط سال ۹۷ همزمان با سراسر کشور در میاندوآب اجرایی شده، هنگام قرائت کنتورهای دیجیتالی مشترکانی که ولتاژ برق آنان کمتر از حد استاندارد باشد، شناسایی و ولتاژ برق در آنها با تدابیر مختلف اصلاح می‌شود.

وی همچنین با اشاره به استفاده غیرمجاز از شبکه برق در میاندوآب گفت: برخی مردم هنگام ساخت و ساز واحد مسکونی، برق مورد نیاز خود را به صورت غیرمجاز تامین می‌کنند که برای این مشترکان در صورت دارا بودن پروانه ساخت، انشعاب موقت روزانه واگذار می‌شود تا امور ساخت و ساز خود را انجام دهند. 

وی با بیان اینکه میاندوآب‌ جزو شهرهایی است که استفاده غیرمجاز از شبکه برق در آن نسبت به شهرهای دیگر پایین است، گفت: از ابتدای سال‌جاری حدود ۲۶۰ انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری و چند فقره پرونده قضایی در این راستا تشکیل شده در حالی که در شهرهای دیگر این آمار خیلی بالاست و این حاکی از فرهنگ والا و ارتقای آگاهی شهروندان میاندوآبی است.

طرح برق امید یکی از ابتکارات و خدمات دولت دوازدهم به شهروندان است که از ابتدای آبان امسال عملیاتی شده و با توفیقات چشمگیری نیز همراه بوده است. 

تغییر نگرش مصرف کنندگان برق خانگی به استفاده صحیح از منابع انرژی، اصلاح مصرف مشترکان پرمصرف و کمک به حفظ محیط زیست با استفاده از ساز و کارهای تشویقی و بازدارنده از اهداف اصلی طرح برق امید محسوب می‌شود. 

۱۰۳ هزار مشترک برق اعم از خانگی، تجاری و صنعتی در میاندوآب وجود دارد و بالای یش از ۹۸ درصد جمعیت این شهرستان از نعمت برق بهره‌مند هستند و که این نشان از ضریب نفوذ بالای برق در این شهرستان دارد. 

برچسب‌ها برق امید انرژی برق آذربایجان غربی مصرف بهینه برق میاندوآب شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برق امید انرژی برق آذربایجان غربی برق امید انرژی برق آذربایجان غربی مصرف بهینه برق میاندوآب شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور برق امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت

احمد اسدی گفت: میزان خاموشی سالانه در استان برای سال ۱۴۰۲ نیز رقم ۸۶ دقیقه ثبت شده، اما امسال هدف گذاری این شرکت، رقم ۷۹ دقیقه در سال تعیین شده است.

وی بیان کرد: در این راستا تلاش می شود گروه های خط گرم فرمان از نزدیک توسعه یابند و گروههای خط گرم راه دور شهرستانها فعال تر عمل کنند تا بتوان با ادامه این روند چشم انداز شرکت توزیع نیروی برق استان مبنی بر رسیدن به عدد ۷۰ دقیقه در پایان سال ۱۴۰۴ را محقق کرد.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در تابستان ۱۴۰۲ با انجام برنامه های کنترل و مدیریت بار، اوج مصرف و پیک بار استان به میزان هزار و ۵۴۰ مگاوات ثبت شد، این در حالی بود که نیاز مصرف مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان حدود هزار و ۷۰۰ مگاوات پیش بینی شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به گرمای هوا در تابستان پارسال ۱۳ روز عبور از محدوده پیک بار اتفاق افتاد و ۲۷ روز نیز مصرف در محدوده اوج بار واقع شد.

اسدی با تاکید بر آمادگی مدیریتهای برق شهرستانها برای کنترل پیک بار تابستان سال ۱۴۰۳ گفت: پستهای فوق توزیع دارای بارگذاری بالای ۷۰ درصد (پربار) مشخص شده و لازم است به منظور کاهش بار پستهای فوق توزیع مذکور برنامه ریزی لازم برای جابجایی بار بر روی پست فوق توزیع مجاور انجام گیرد.

وی در خصوص عملکرد بهره برداری از نقاط تحت اتوماسیون شبکه توزیع برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: مجموع فرامین موفق صادر شده در سال گذشته ۲۴ هزار و ۱۷ مورد بود که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۶۵ مورد در زمان پیک بار قرار داشت.

اولویت شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت بار

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: بررسی مشکلات شبکه فشار متوسط، اجرای طرحهای سرمایه ای گذر از پیک بار، کنترل بار پستهای توزیع عمومی و فیدرهای فشار ضعیف، پیگیری رفع نواقص احتمالی نقاط اتوماسیون شبکه، لزوم مکاتبه با مشترکین حساس و مهم برای پیش بینی نصب مولد اضطراری از اولویتهای این معاونت برای مدیریت بار امسال دانست.

وی شناسایی عیوب شبکه و بررسی افزایش علل خاموشی و عملکرد «فیدرهای» ۲۰ کیلوولت به صورت ریشه ای و برنامه ریزی به منظور سرویس خطوط با اولویت فیدرهای پرعارضه، شناسایی کانونهای خطر و مناطق آسیب پذیر شبکه، اصلاح و بازسازی هدفمند تاسیسات را از موضوعاتی برشمرد که باید برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه های توزیع رعایت شود.

اسدی اظهار کرد: رعایت مواردی از جمله بهسازی شبکه و تجهیزات فرسوده به منظور پایداری شبکه با استفاده از ظرفیت اعتبارات طرح بهارستان، پیگیری تعمیر و بازسازی تجهیزات آسیب دیده و برگشت آنها به شبکه (لجستیک معکوس)، مدیریت بر اعمال خاموشی های با برنامه ضروری است.

وی در حوزه نصب سامانه های خورشیدی پشت بامی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به عنوان نخستین استان در کشور با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تقاضا در ۲۹ شهرستان، کار نصب سامانه های خورشیدی را آغاز کرد و تاکنون هزار و ۱۷۷ سامانه در شهرستانهای مختلف نصب کرده است.

شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک بود که از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • اگر در این مناطق زندگی می کنید از کولر گازی استفاده نکنید وگرنه ...
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب