Web Analytics Made Easy - Statcounter

سپنچی اظهار کرد: اعتیاد کودکان به اینترنت نشانه‌هایی دارد که والدین با شناختن آن‌ها می‌توانند از فرزند خود مراقبت کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر عبدالرضا سپنجی با حضور برنامه «گفتگوی اجتماعی» با بیان این که پدیده‌های فناورانه در زندگی ما بروز و ظهور دارند، عنوان کرد: اگر زمانی را به فرزندانمان اختصاص ندهیم و جایگزین‌های جذاب برای آن‌ها فراهم نکنیم قطعا آن‌ها به سمت فضای سایبری کشیده خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: ما نمی‌توانیم از فناوری چشم پوشی و با آن مقابله کنیم پس باید راهی برای درست استفاده کردن از آن را پیدا کنیم.

این کارشناس رسانه در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که نشانه‌های اعتیاد نوجوانان به اینترنت چیست، اظهار کرد: مهمترین علامت، زمان است. اگر فرزند شما مدت زمانی بیش از کلاس‌های آموزشی مدرسه را با گوشی و به طور کلی اینترنت سپری می‌کند هشدار به شمار می‌آید. در شرایط فعلی با در نظر گرفتن آموزش فضای مجازی، گذراندن بیش از ۵ تا ۶ ساعت با سیستم‌های هوشمند خطرناک است و مشکلات زیادی برای چشم، ستون فقرات و ذهن نوجوان ایجاد می‌کند.

سپنجی عنوان کرد: نشانه دوم برای اعتیاد اینترنت، افزایش درگیری ذهنی فرزندان با فضای مجازی است، به طوری که نوجوان و کودک شما بیش از آن که در گفتگوی خانوادگی و کنار اعضای دیگر باشند، حتی با وجود حضور جسمی، به مسائل مربوط به اینترنت و فضای مجازی می‌اندیشند و صحبت می‌کنند.

وی به راهکار‌های مقابله با اعتیاد نوجوانان پرداخت و عنوان کرد: به جای آن که والدین یک گوشی هوشمند با قیمت بالا برای فرزند خود تهیه کنند، بهتر است یک سیستم کامل رایانه یا لپ تاپ حتی به صورت دست دوم فراهم کنند. این دستگاه‌ها هم مزیت‌های آموزشی بیشتر و هم امکانات بالاتری دارد. در این حالت توانمندی کودکان و نوجوانان هم افزایش می‌یابد و بسیاری از مشکلاتی که با گوشی هوشمند ایجاد می‌شود از بین خواهد رفت.

سپنجی ادامه داد: راهکار دیگر اختصاص زمان به فرزندان از سوی والدین است که بسیاری از والدین از آن غافل هستند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان محیط زیست در ادامه مصاحبه با رادیو گفتگو با انتقاد از فیلترینگ تلگرام و اپلیکیشن‌های دیگر اظهار کرد: فیلترکردن و اصرار بر ادامه آن، خطاست و این که تصور کنیم با بستن نرم افزار می‌توان از خطرات و مشکلات جلوگیری کنیم ساده اندیشی است.

سپنجی خاطر نشان کرد: همانگونه که رانندگی کردن به گواهی نامه نیاز دارد، استفاده از فضای مجازی هم نیازمند مجوز و چارچوب است. به عنوان مثال یک کاربر برای داشتن حساب کاربری در فیس بوک باید سن بالای ۱۷ سال داشته باشد و والدین هم در این باره هوشیار باشند.

وی در خاتمه تاکید کرد: باید به دنبال روش‌های اساسی برای فضای مجازی کشور باشیم و این مشکلات با اختصاص منابع میلیاردی به پیام رسان‌های داخلی، جذب مردم و بستن آن‌ها درست نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعتیاد اینترنت مشکلات اقتصادی فیس بوک فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد

چالوس- فرمانده انتظامی چالوس از دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ محسن سلیمانی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر هتک حرمت و حیثیت از سوی یک صفحه اینستاگرامی با انتشار تصاویر کاندیداها و تمسخر آنان و انتشار اخباری تحت عنوان افشاگری بر علیه برخی افراد و مسوولان با هدف تشویش اذهان عمومی در زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، متهم شناسایی و با هماهنگی قضائی در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ سلیمانی، افزود: متهم در تحقیقات و بازجویی‌های فنی پلیس به بزه انتسابی اقرار کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و سپس روانه زندان شد.

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد