Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته پس از سفر رافائل گروسی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران خبر از توافق وی با دولت در خصوص نحوه اجرای قانون راهبردی لغ تحریم‌ها از جمله لغو پروتکل الحاقی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته پس از سفر رافائل گروسی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران خبر از توافق وی با دولت در خصوص نحوه اجرای قانون راهبردی لغ تحریم‌ها از جمله لغو پروتکل الحاقی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبر از توافق فراپادمانی دولت با گروسی برای دور زدن مصوبه مجلس می‌دهند؛ سید نظام موسوی در همین زمینه نوشت: ظاهراً نگرانی دو روز پیشم از احتمال تمدید مهلت ۲ماهه لغو پروتکل الحاقی پربیراه نبود. مدیر آژانس بین المللی انرژی اتمی امشب از توافقی با دولت ایران گفته که مطابق آن گرچه پروتکل الحاقی لغو میشود، اما تا ۳ماه دیگر فعالیت‌های نظارتی و راستی آزمایی آژانس پابرجا میماند. دور زدن قانون؟!
مالک شریعتی هم با اشاره به احتمال همین اتفاق خبر از بررسی این توافق در مجلس و لزوم برخورد و مجازات طبق بند‌های موجود در قانون شد.

در ماده ۸ قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها مسئولیت حسن اجرای این قانون را متوجه شخص رئیس‌جمهور و هیئت دولت دانسته و همچنین در ماده ۹ با پیش‌بینی هرگونه استنکاف یا اهمال در اجرای این قانون آمده است: مستنکفین از اجرای این قانون به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرا به مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲.۲.۱ محکوم می‌شوند.

بر اساس متن قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲، تعزیر مجازاتی است که مشمول عنوان حد، قصاص یا دیه نیست و به موجب قانون در موارد ارتکاب محرمات شرعـی یا نقض مقررات حکومتی تعیین و اعمال میگردد.

بر این اساس با توجه به پیش‌بینی مجازات درجه 2 تا 5 در قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها و قانون مجازات اسلامی در صورت اثبات استنکاف دولت از اجرای مصوبه مجلس این مجازات‌ها در انتظار مسببین است:
بر اساس ماده ۱۹ قانون مجازت اسلامی: 
درجه ۲
- حبس بیش از پانزده تا بیست و پنج سال

- جزای نقدی بیش از پانصد و پنجاه میلیون (۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکمیلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

درجه ۳
- حبس بیش از ده تا پانزده سال

- جزای نقدی بیش از سیصد و شصت میلیون (۳۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا پانصد وپنجاه میلیون (۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

درجه ۴
- حبس بیش از پنج تا ده سال

- جزای نقدی بیش از یکصد و هشتاد میلیون (۱۸۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا سیصد و شصت میلیون (۳۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

- انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی

درجه ۵
- حبس بیش از دو تا پنج سال

- جزای نقدی بیش از هشتاد میلیون (۸۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکصد و هشتاد میلیون (۱۸۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

- محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال

- ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی

- ممنوعیت دائم از دعوت عمومی برای افزایش سرمایه برای اشخاص حقوقی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت پروتکل الحاقی حسن روحانی سید ابراهیم رئیسی لغو پروتکل الحاقی جزای نقدی بیش حبس بیش تحریم ها ۰۰۰ ۰۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • شکایت از جرایم اداری به کمک وکیل کیفری
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • بابک زنجانی از زندان آزاد می‌شود؟/ توضیحات قوه قضائیه
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی