Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به همکاری حوزه بهداشت و درمان نیرو‌های مسلح با وزارت بهداشت در ماموریت مقابله با کرونا، ازعملکرد مدیریتی معاونت بهداد ناجا و بیمارستان‌های تابعه در سال ۹۹ تقدیر کرد.

خبرگزاری میزان- سردار حسن عراقی زاده در بیست و هفتمین همایش سراسری معاونان، مدیران و روسای بهداشت، امداد و درمان ناجا، حلول ماه رجب و اعیاد مبارک این ماه را تبریک گفت و از عملکرد معاون بهداد ناجا و مدیران و روسای مراکز تابعه در کسب رتبه برتر این معاونت در بین رده‌ها و معاونت‌های نیرو‌های مسلح و دریافت جایزه مالک اشتر سال ۹۹ ستاد کل نیرو‌های مسلح تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه بیان کرد: سالی را که پشت سر گذاشتیم به دلیل مواجهه با کرونا به عنوان یک تهدید زیستی جهانشمول و از دست دادن بسیاری از هم وطنان سال سختی بود.

وی ادامه داد: از ابتدای اسفند سال ۹۹ پیرو فرمان مقام معظم رهبری، مراکز درمانی نیرو‌های مسلح با بسیج امکانات و نیرو‌ها برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی در کنار وزارت بهداشت قرار گرفتند و در این راستا خدمات بستری و سرپایی و تخت‌های ویژه خود را گسترش دادند.

عراقی زاده با اشاره به عملکرد مطلوب مراکز درمانی نیرو‌های مسلح از جمله ناجا در ماموریت مقابله با کرونا، اظهار کرد: عملکرد و همکاری مطلوب بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح بار‌ها مورد تقدیر رئیس جمهور، وزیر بهداشت و مقامات کشوری قرار گرفته است.

این مقام ارشد ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه با اشاره به این که کرونا همچنان قربانی می‌گیرد، تصریح کرد: وظایف ما در حوزه بهداشت و درمان تمام نشده و آمادگی مراکز درمانی و آموزشی ما نباید کم رنگ شود.

وی با تاکید بر تقویت حوزه پیشگیری و اقدامات طرح امام رضا (ع) اضافه کرد: مراکز آموزشی ما به عنوان اماکن تجمعی میزبان فرزندان و سرمایه‌های انسانی این مرزو بوم هستند و نباید هیچ گونه عادی انگاری در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و پیشگیری از کرونا در این مراکز صورت گیرد.

رییس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به وضعیت بحرانی استان خوزستان از لحاظ شیوع کرونا بر ضرورت آماده باش مراکز درمانی نیرو‌های مسلح استان برای پذیرش و خدمت رسانی به بیماران کرونایی تاکید و خاطرنشان کرد: کلیه ظرفیت‌های این مراکز باید در خدمت بیماران کرونایی قرار گیرد و کمبود امکانات و تجهیزات درمانی آن‌ها با در اختیار گرفتن تجهیزات مراکز درمانی سایر استان‌ها جبران شود.

بیشتر بخوانید: ایجاد تحولات چشمگیر در کلانتری و پاسگاه‌ها در سال۱۴۰۰

سردارعراقی زاده در ادامه با تقدیر از ۵۹ هزار متر مربع اقدامات عمرانی صورت گرفته در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ناجا اعم از احداث، بازسازی، نوسازی و استانداردسازی‌ها اظهار کرد: در کنار مناسب سازی فضای فیزیکی در خور شان بیماران ضرورت دارد سایر فرآیند‌ها از جمله تکریم ارباب رجوع و جلب رضایت از کیفیت خدمات نیز با جدیت دنبال شود.

وی اضافه کرد: بر همه کارکنان بیمارستان از رئیس تا نگهبان واجب است کرامت بیمار را حفظ کنند و هیچ بیماری نباید با کوچک‌ترین تکدر خاطر، بیمارستان‌های ما را ترک کند.

 عراقی زاده در ادامه با اشاره به اهمیت و حساسیت اعتبار بخشی بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح و تاکید بر کسب درجه یک عالی اعتبار بخشی وزارت بهداشت از اجرای طرح اعتباربخشی ستاد کل نیرو‌های مسلح از بیمارستان‌های تابعه بر اساس ۳ محور بیمار محوری، طب رزم و انطباق موازین شرعی خبر داد.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه، سلامت کارکنان را به عنوان یک اولویت مهم مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: موفقیت هر سازمان در انجام ماموریت‌ها در گرو برخورداری از نیرو‌های سالم و توانمند است بنابراین انتظار می‌رود در جریان اجرای طرح ابلاغی پایش سلامت، سلامت جسمی و روحی کارکنان در طول خدمت مورد پایش مستمر قرار گیرند.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز سلامت روان برای اولین بار در ناجا خواستار تقویت این مرکز و بهره برداری از ظرفیت‌های آن برای ارائه راهکار‌های عملیاتی ارتقای روحیه و افزایش تاب آوری کارکنان در شرایط سخت شد.

سردارعراقی زاده تقویت حوزه بهداشت و درمان مناطق مرزی و صعب العبور را مورد تاکید قرار داد و اجرای طرح طبیب دوار، برپایی ایستگاه‌های سلامت بین پاسگاهی، آموزش‌های خودامدادی و دگرامدادی و ارتقای تجهیزات امدادی یگان‌های دوردست و مناطق صعب المعیشه را در این راستا موثر برشمرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: پلیس ناجا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس ناجا ستاد کل نیرو های مسلح نیرو های مسلح بیماران کرونایی نیرو های مسلح بهداشت و درمان بیمارستان ها مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی