Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جمعیت مامایی تهران گفت: بیشتر زنان از ۲۱ سالگی به بعد باید آزمایش پاپ اسمیر را انجام دهند، زیرا برخی از زنان در خطر ابتلا به عفونت یا سرطان هستند.

عضو جمعیت مامایی تهران گفت: بیشتر زنان از ۲۱ سالگی به بعد باید آزمایش پاپ اسمیر را انجام دهند، زیرا برخی از زنان در خطر ابتلا به عفونت یا سرطان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مرضیه ده بزرگی ، اظهار داشت: زنان باید فارغ از فعالیت جنسی‌، آزمایش پاپ‌ اسمیر را در برنامه درمانی و پزشکی خود قرار دهند، چرا که پاپ اسمیر یک تست غربالگری و در صورت شک به ویروس HPV بهترین راه شناسایی ویروس تست پاپ اسمیر است. از آنجایی که HPV می‌تواند سال‌ها به‌ طور مخفی و پنهان در بدن بماند و ناگهان فعال شود، ارزش این تست بسیار زیاد است.


این کارشناس مامایی افزود: تست پاپ اسمیر، نوعی غربالگری برای سرطان دهانه‌ رحم است. در واقع برای بررسی وجود سلول‌ های سرطانی و پیش ‌سرطانی از این آزمایش کمک گرفته می‌شود.


وی ادامه داد: در صورت تشخیص سلول ‌های پیش‌ سرطانی، امکان درمان آنها قبل از ابتلا به سرطان امکان‌پذیر است. برای انجام این آزمایش، سلول ‌هایی از دهانه‌ رحم به‌آرامی برداشته می‌شوند و از نظر عادی یا غیرعادیِ بودنِ رشد بررسی می‌شوند.
این کارشناس مامایی اضافه کرد: بیشتر زنان از ۲۱ سالگی به بعد باید آزمایش پاپ اسمیر را انجام دهند، زیرا برخی از زنان در خطر ابتلا به عفونت یا سرطان هستند. همچنین افرادی که HIV مثبت هستند و یا در اثر شیمی‌درمانی یا پیوند عضو، دچار تضعیف ایمنی بدن ‌شده اند، باید آزمایش‌های بیشتری را انجام دهند.


ده بزرگی گفت: زنان بالای ۳۰ سال که ۳ آزمایش متوالی آنها نتیجه‌ای مطلوب و عادی داشته، هر ۵ سال یک بار می‌توانند تست پاپ اسمیر را همراه با غربالگری HPV یا غربالگری ویروس پاپیلوم انسانی انجام دهند، HPV نوعی ویروس است که باعث زگیل می‌شود، دلایل اولیه ایجاد سرطان دهانه‌ رحم، انواع HPV ۱۶ و ۱۸ است و چنانچه فردی به HPV دچار شده باشد، احتمال ابتلا به سرطان دهانه‌ رحم در این فرد بیشتر خواهد بود.


عضو جمعیت مامایی تهران ادامه داد: زنان بالای ۶۵ سال که نتایج‌ آزمایش های آنها در گذشته رضایت ‌بخش بوده است، ممکن است دیگر نیازی به انجام این آزمایش نداشته باشند.


وی در پاسخ به این سوال که فرد بالای ۲۱ سال در صورت نداشتن روابط جنسی نیاز به این آزمایش دارد یا خیر، گفت: در کل، به تمام زنان بالای ۲۱ سال توصیه می‌شود تا هر ۳ سال یک بار، غربالگری پاپ اسمیر را انجام دهند. در بیشتر موارد، علت سرطان دهانه‌ رحم عفونت ناشی از ویروس HPV است. این ویروس نیز از راه رابطه جنسی منتقل می‌شود، البته تمام سرطان‌های دهانه‌ رحم نیز نتیجه این عفونت نیستند.


ده بزرگی افزود: تست پاپ اسمیر برای زنان بالای ۲۱ سال با داشتن رابطه جنسی هر ۳ سال یک‌بار، ۲۱ تا ۲۹ سال هر ۳ سال یک‌بار، ۳۰ تا ۶۵ سال هر ۳ تا ۵ سال یک‌بار در صورتی که نتیجه‌ آزمایش HPV و پاپ‌ اسمیر منفی‌ است و ۶۵ سال به بالا ممکن است دیگر نیازی به آزمایش نباشد.


 مهر/

برچسب ها: سرطان ، سرطان دهانه رحم ، تست پاپ اسمیر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Muh

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سرطان سرطان دهانه رحم تست پاپ اسمیر تست پاپ اسمیر سرطان دهانه باید آزمایش آزمایش پاپ زنان بالای سال یک بار ۲۱ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • چرا نمی‌توانیم همه زباله‌های‌مان را داخل آتشفشان‌ها بسوزانیم؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی