Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، سیماسادات لاری امروز (دوشنبه) در نوزدهمین آیین پویش ره سلامت با بهره برداری از برخی طرح های دانشجویی و پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور دارای ۳۱۳ خوابگاه مجردی، متاهلی و ملکی با ظرفیت ۷۲ هزار دانشجو و ۹۰۰ هزار متر مربع متراژ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این آیین که با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال برگزاری است، اظهار داشت: محیط خوابگاه، جایگزین محیط خانواده برای دانشجو است. اگر خوابگاه کیفیت مناسب داشته باشد بر رشد اجتماعی، فرهنگی و سلامت جسم و روان دانشجو تاثیر خواهد داشت؛ چرا که این دانشجویان قرار است جسم و روان بیماران را مداوا کنند و باعث آرامش روحی و روانی آنان شوند.

لاری با اشاره به تلاش بی وقفه و پرثمر دانشجویان دوره های مختلف پزشکی در بیمارستان ها برای مقابله با کووید ۱۹، عنوان داشت: به رغم ابتلای بسیاری از دانشجویان، این ویروس بر جان هیچ یک از دانشجویان غلبه نکرد و با ارائه خدمات کامل بهداشتی و درمانی به این نیروها، دانشجویان بهبود یافتند.

لاری گفت: دانشجویان مقاطع مختلف رشته های پزشکی در تمامی جبهه ها مانند درمان، مستند سازی، تولید مواد ضدعفونی، تولید ماسک و طرح شهید سلیمانی شرکت کردند.

ارتقای کیفی خوابگاه های علوم پزشکی

لاری تاکید کرد: به طور معمول ۴۵ درصد از دانشجویان غیربومی باید در هر یک از خوابگاه های علوم پزشکی اسکان یابند، اما اگر بخواهیم ۱۰۰ درصد این دانشجویان را اسکان دهیم، مجبور به اجاره ۱۷۴ خوابگاه هستیم.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: تا پیش از این ۷۸ پروژه نیمه تمام خوابگاهی وجود داشت که ۱۴ پروژه با ایجاد ۲۳۰۰ ظرفیت خوابگاهی در این مدت آماده بهره برداری شده است. همچنین، ۳۰ پروژه دیگر خوابگاهی با ظرفیت ۱۰ هزار دانشجوی دیگر در کل کشور اسکان می یابند.

لاری ادامه داد: در این مدت پنج سالن غذاخوری و آشپزخانه و ۱۰ فضای ورزشی تکمیل و بهره برداری شده است.

وی درباره به تلاش ها برای صنعتی شدن آشپزخانه های دانشگاه های علوم پزشکی گفت: تا پیش از این تنها ۲۰ درصد این آشپزخانه ها صنعتی بود که اکنون این عدد به ۵۰ درصد رسیده است. تا پایان دولت دوازدهم نیز ۹۰ درصد آشپزخانه های دانشگاه های علوم پزشکی صنعتی سازی می شوند.

افزایش خوابگاه های متاهلی علوم پزشکی ها

لاری گفت: ۸۴۰ واحد متاهلی در کل کشور داشتیم و خوابگاه های مجردی ارجح بودند که دانشگاه های غیرت به خرج دادند و این تعداد ۲۰ درصد افزایش یافت. اکنون هزار خوابگاه متاهلی در کشور داریم و ۱۱۵ واحد دیگر آماده بهره برداری است.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت در ادامه به افزایش حقوق دانشجویان علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: در این مدت از ظرفیت خیران برای تکمیل پروژه های خوابگاهی استفاده شد.

ادامه دارد...

برچسب‌ها سیما سادات لاری خوابگاه دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیما سادات لاری خوابگاه دانشگاه های علوم پزشکی سیما سادات لاری خوابگاه دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه های علوم پزشکی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان