Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری گفت: حرکت در مسیر توسعه پایدار قطعاً از طریق به اشتراک گذاری نظریات علمی و راهکارهای خلاقانه نخبگان و متخصصان حوزه شهری امکان‌پذیر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رضا مختاری امروز _دوشنبه چهارم اسفندماه ۹۹_ در نشست خبری چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری، اظهار کرد: در جشنواره چهارم شهر پژوهی و اولین فن پژوهی شهرداری اصفهان، تلاش بر این است که با شبکه‌سازی و ارتباط با اندیشمندان، نخبگان شهری، سازمان‌ها، نهادها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های جامعه دانشگاهی با هدف هم افزایی علمی و بهره گیری از خرد جمعی در راستای تکمیل کردن زنجیره علم، فناوری و نوآوری‌های شهری قدم برداشته و بتوانیم از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکزی که با شهرداری اصفهان تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده‌اند، بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دستاوردهای چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی می‌تواند منجر به ایجاد جهش قابل ملاحظه در جایگاه شهر اصفهان شود، تصریح کرد: شفافیت، امانت داری، رعایت اصل بی طرفی و مسئله محوری را در تمامی مراحل جشنواره رعایت کرده و استقلال کمیته‌های علمی در فرایند داوری را از اصول جشنواره می‌دانیم.

دبیر علمی چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری تاکید کرد: سعی بر این است که با نگاه حداکثری از ظرفیت مشارکت و همکاری تمامی اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان مدیریت شهری به عنوان اعضای کمیته‌های علمی جشنواره و در فرایندهای ارزیابی و داوری آثار بهره بگیریم و در حد بضاعت جشنواره به تکریم، تقدیر و انگیزه بخشی به پدیدآورندگان آثار علمی و پژوهشی و پیشکسوتان حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی و مدیریت شهری اهتمام ورزیم.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان به منظور ترغیب تولید و اشاعه دانش کاربردی در حوزه مسائل شهری، موضوع زیست‌پذیری شهری را به عنوان محور اصلی جشنواره قلمداد کرده تا محوریت اصلی جشنواره معطوف به حل مسائل کلیدی و چالش‌های اصلی مدیریت شهری باشد، گفت: اعتقاد راسخ داریم که مشارکت و نقش آفرینی مؤثر و فعال بدنه کارشناسی و نخبگان علمی و دانشگاهیان مسیری است که مدیریت شهری در جهت ایجاد شهری زیست پذیر ناگزیر به تقویت و ترویج آن است.

مختاری ادامه داد: در صورتی که پژوهش به عنوان منبع بالقوه ایده در شهرها نظر گرفته شود، می‌تواند با ورود به عرصه عمل زمینه رشد و توسعه شهری را فراهم سازد و با توجه به این مهم می‌توان گفت کاربست پروژه‌ها در سازمان‌های اجرایی مانند شهرداری اصفهان می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های بهتر در افزایش بهره‌وری سازمانی، حل مسائل و مشکلات شهری، دست‌یابی به برنامه‌ریزی مطلوب شهری برای شهر و شهروندان شود.

وی با بیان اینکه آثار مورد پذیرش جشنواره در قالب شش عنوان شامل مقاله، کتاب، طرح پژوهشی، پایان نامه، محصول فناورانه و تولیدات رسانه‌ای است، اظهار امیدواری کرد: در هریک از قالب‌ها آثار ارزشمندی به دبیرخانه جشنواره ارسال شود و بتواند چراغ راه آینده مدیریت شهری اصفهان قرار گیرد و فرصتی مناسب را برای هم‌اندیشی نهادهای مختلف در خصوص مطالعات و نگرش‌های نوین سیاست‌گذاری شهری پدید آورد.

دبیر علمی چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: شناسایی، تبادل و ترویج دستاوردهای علمی، تجربی و فنی در حوزه مدیریت شهری، تقویت کاربست پژوهش‌های نظری و دستاوردهای علمی و تجارب ملی شهری، تعامل با شهرهای مختلف ایران، سازمان‌ها، نهادها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با هدف اشتراک گذاری دانش و تجربیات، تعامل و ایجاد شبه‌های سازمان یافته با اندیشمندان، نخبگان، جامعه دانشگاهی با هدف هم افزایی علمی و بهره گیری از دانش جمعی، تقویت ساز و کار پژوهش‌های نظری، تکمیل و عملیاتی کردن اجزای زنجیره علم و نوآوری شهری و تکریم و قدردانی از پژوهشگران حوزه مدیریت شهری و ایجاد انگیزه جهت مشارکت علمی از اهداف برگزاری چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری به شمار می‌آید.

کد خبر 476739

منبع: ایمنا

کلیدواژه: توسعه پایدار شهری کلانشهر شهرداری اصفهان شهر جشنواره شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری اصفهان مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: اقدامات دوره ششم مدیریت شهری این شهر در راستای رشد و توسعه شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی ظهر امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای ششم اقدامات کم نظیر و در برخی موارد بی‌نظیری انجام شده و فعالیت شورا در حوزه مدیریت شهری قابل دفاع است.

وی افزود: در حوزه مالی و بودجه‌ریزی اقدامات خوب و کم نظیری صورت گرفته است. رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک ادامه داد: در موضوع حمل و نقل عمومی و ترافیک هم پیگیری‌های شورا در موضوع خرید اتوبوس‌ها و میدل باس ها، نصب پل‌های هوایی و تکمیل تقاطع‌های غیر همسطح، اصلاح هندسی معابر، بازگشایی بسیاری از معابر اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

قربانی اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری هم موضوع تفکیک زباله از مبدا و احداث بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار هم در حال انجام است و هم اینک اقدامات مربوط به ساخت و ساز این بازارچه‌ها انجام شده و در حال انجام امور مربوط به بهره‌برداری از آنها هستیم.

وی اظهار کرد: همچنین نوسازی وسایل بازی در پارک‌های سطح شهر و موضوع هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و نزدیک به ۱۰۰ درصد از خودروهای سنگین سازمان عمران و ترافیک را تغییر و تحول داده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه تکمیل سه تقاطع غیر هم‌سطح در دو سال گذشته انجام شده است، گفت: تجهیز سالن همایش پارک شهر و مناسب سازی آن از دیگر اقدامات فرهنگی شورا بوده است.

قربانی ادامه داد: با راه اندازی خط تولید قطعات بتنی، شهرداری را در نیاز به محصولات بتنی خودکفا کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در موضوع سازمان فرهنگی ورزشی هم ۱۰ زمین چمن مصنوعی نوسازی و تجهیز شده و ایجاد زورخانه ورزش‌های باستانی و پهلوانی هم در شورا ششم انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک افزود: توجه و تاکید اعضای شورا و الزام شهردار به ارائه توضیحات و گزارش هفتگی در راستای اقدامات و برنامه‌های مهم شهری از جمله بازی‌های هیجانی، پارک آبی، پارک بانوان شماره دو، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان است.

قربانی خاطرنشان کرد: طرح دره نور الشهدا که بیش از دو دهه مورد غفلت قرار گرفته بود، در این دوره شورا ششم با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها در این منطقه انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی یک انقلاب در شهر اراک رخ داده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۹۹ دستگاه اتوبوس خریداری شده و ۷۰ دستگاه ون و ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده است.

قربانی افزود: اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری در اراک ثمره تعامل و همکاری شورا و شهرداری است.

وی تصریح کرد: در این دوره، پروژه‌های متعددی که متعلق به دوره‌های گذشته شورای شهر بود، پیگیری و تعدادی از پروژه‌ها از قبیل طرح بزرگ تقاطع غیر همسطح امام خمینی (ره) زودتر از موعد مقرر تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

رئیس شورای شهر اراک اظهار کرد: افزایش بودجه شهر اراک از ۱۹۰۰ در سال ۱۴۰۰ به شش هزار میلیارد تومان در سال جاری، اجرای سیستم خزانه‌داری کل و احیای مدیریت حسابرسی داخلی، احیا نظام تخصیص اعتبار در شهرداری، اجرای پروژه بزرگ اصلاح حساب‌ها از ۱۰ سال گذشته تا کنون از جمله اقدامات انجام شده است.

قربانی از آغاز پروژه شهر دوستدار کودک در اراک، راه اندازی مدرسه شهروندی و آموزش هزاران نفر ساعت در این مرکز و برگزاری جشنواره‌های بزرگ فرهنگی - مذهبی طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: پروژه‌های خاص و در دستور کار مدیریت شهری هم شامل: اجرای پروژه گردشگری نور الشهدا گردو بعد از دو دهه تعطیلی با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، اجرای پروژه ساختمان آفتاب بعد از مدت‌ها تعطیلی، پروژه احداث دومین پارک بانوان، طرح پارک آبی، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان اراک است.

وی با اشاره به پیگیری مکرر اعضای شورا برای تقویت تفرجگاه‌های اراک گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته زیرساخت‌های منطقه گردشگری نور الشهدا انجام شد.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک تصریح کرد: به زودی در منطقه گردشگری نور الشهدا انواع بازی‌های هیجانی و پر مخاطب مناسب خانواده‌ها راه اندازی می‌شود.

قربانی از خریداری تاکسی برقی خبر داد و گفت: همچنین ۱۳۰ دستگاه اتوبوس گازسوز و برقی تهیه و تعدادی از این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اراک اضافه شده‌اند.

کد خبر 749822

دیگر خبرها

  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند