Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، تعداد ۹۵۳ قطعه زمین ۱۰ هکتاری در سال ۱۳۴۶ با هدف ، تعیین مرز دائم جنگل‌ها ، کم کردن مشکلات حفاظت از اراضی جنگلی جلگه‌ای ، بهره‌برداری بهینه از اراضی موجود ، ایجاد درآمد برای وزارت منابع طبیعی از طریق اجاره و فروش ، ازدیاد تولیدات کشاورزی ، ایجاد کار برای دامداران سنتی و جنگل‌نشینان و بهره‌برداری از درختان در اراضی جنگلی جلگه‌ای به نزدیکان دربار حکومت پهلوی واگذار شد، ولی در عمل ، آنچه در این قطعات انجام شد با اهداف اعلام شده فاصله گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیروزی انقلاب اسلامی هم این اراضی پس از ثبت سند به نام اشخاص به منظور احداث باغ مرکبات و نیز زراعت چوب به کشاورزان واگذار شد و متاسفانه به علت بی تدبیری اداوار گذشته گستره ای از این اراضی جنگلی و جلگه ای خارج از بافت روستاها و حریم شهرها، بدون مجوز تغییر کاربری به قطعات کوچک از یکهزار متر گرفته تا بیش از پنج هزار متر تفکیک شد و مورد استفاده در ساخت و سازهای غیر مجاز قرار گرفت.

عبدالرضا سنگاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : یکی از مشکلات اساسی متقاضیان مجوز احداث گلخانه در اراضی موسوم به ۱۰ هکتاری این بود که برابر ضوابط نمی توانستند در قطعات تفکیک شده مجوز احداث گلخانه دریافت کنند و منابع طبیعی فقط با احداث گلخانه در همان اندازه اصلی ۱۰ هکتاری تفکیک نشده با احداث گلخانه موافقت می کرد.

این مسئول ادامه داد: تا اینکه این موضوع با پیشنهاد مسئولان جهادکشاورزی و درخواست تولیدکنندگان گل و گیاه شهرستان های نوشهر، چالوس و عباس آباد و پیگیری و نامه نگاری نماینده مردم این شهرستان ها در مجلس شورای اسلامی اخیراً طی نشستی با حضور وزیر جهاد کشاورزی مطرح شد و در نهایت صدور مجوز برای احداث گلخانه در اراضی تفکیک شده ۱۰ هکتاری پس از دستور وزیر جهاد کشاورزی، مورد موافقت رئیس سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری قرار گرفت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران منطقه نوشهر گفت: بر اساس دستورالعملی که به تازگی از سوی رئیس سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری ابلاغ شده آن دسته از متقاضیانی که در این اراضی  موسوم به قطعات ۱۰ هکتاری زمین های تفکیک شده در ابعاد مختلف دارند می توانند پس از انجام پروسه اداری و موافقت مسئولان این اداره کل مجوز های لازم برای احداث گلخانه دریافت کنند.

سنگاری افزود: برابر این دستورالعمل متقاضیان با دریافت مجوز فقط می توانند با احداث گلخانه از امتیاز آب ، برق و گاز بهره مند شوند، اما حق احداث هیچگونه بنای دیگری را ندارند و درصورت ارائه گزارش و یا مشاهده کارشناسان این نهاد می توانند برابر قانون مجوز صادره به این متقاضی را باطل و از ادامه فعالیت او جلوگیری کنند.

وی گفت : از مجموع ۹۵۳ قطعه ۱۰ هکتاری در منطقه غربی استان مازندران بیش از ۵۰۰ قطعه آن در شهرستان عباس آباد وجود دارد و از سال ها پیش تعداد زیادی از متقاضیان گل و گیاه برای دریافت مجوز به منظور فعالیت در این بخش در انتظار چنین مصوبه ای بودند.

مدیر جهاد کشاورزی عباس آباد هم  در اینباره گفت: عده ای از تولید کنندگان گل و گیاه در این اراضی اگرچه به صورت جسته گریخته فعالیت می کردند منتهی یکی از مشکلات آنان نداشتن گاز و ایجاد سامانه گرمایشی ، برق و آب بوده و منابع طبیعی هم با صدور مجوز قطعات کوچک برای ساخت گلخانه موافقت نمی کرد. 

خیرالله ابوالحسنی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب این دسته از تولیدکنندگان نیز سیستم گرمایشی گلخانه‌های خود را با تامین نفت گاز راه اندازی می‌کردند و این وضعیت هم مشکلات خاص خود را داشت.

وی همچنین اظهار داشت: هم اینک حدود ۵۰ فقره پرونده متقاضی مجوز احداث مجموعه تولید گل و گیاه با در اختیار داشتن اراضی هرکدام از ۵۰۰ متر تا ۲ هکتار از سال ها پیش در انتظار صدور مجوز بودند و امیدواریم با دستورالعمل جدید وزارت جهاد کشاورزی این دسته از متقاضیان بتوانند برای احداث گلخانه به آسانی مجوز دریافت کنند. 

برابر آمار در شهرستان عباس آباد دست کم هزار و ۲۵۰ بهره بردار به تولید گل و گیاه در سطحی حدود ۸۸ هکتار فضای روباز و ۷۱ هکتار فضای بسته فعالیت می کنند و هرسال حدود ۱۵ میلیون اصله درختچه های زینتی و گلدان های آپارتمانی در این شهرستان تولید و مقادیر از آن نیز به دیگر کشورها از جمله عراق ، افغانستان و ارمنستان صادر می شود .    

     

برچسب‌ها نوشهر مازندران عباس آباد یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوشهر مازندران عباس آباد نوشهر مازندران عباس آباد یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری منابع طبیعی اخبار کنکور احداث گلخانه جهاد کشاورزی منابع طبیعی مجوز احداث عباس آباد صدور مجوز ۱۰ هکتاری گل و گیاه تفکیک شد جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • میدان عرضه دام زنده در نانواخانه شهرکرد احداث می‌شود
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی