Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: با اجرای طرح‌های ذخیره‌سازی فرآورده‌های نفتی و افزایش یک میلیارد لیتری آن، همزمان با شیوع کرونا و کاهش مصرف در کشور، ظرفیت پالایشی ایران کاهش نیافت.

 «علیرضا صادق آبادی» امروز در مراسم بهره برداری از ۳ خط لوله انتقال فراورده‌های نفتی و طرح های ذخیره سازی با حضور وزیر نفت، ادامه داد: پروژه های خط لوله از جنبه اقتصاد بنگاه، اقتصاد ملی و مسئولیت‌های اجتماعی توجیه‌پذیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت انتقال خط لوله شازند-قم-ری ۳۰۰ هزاربشکه در روز است، افزود: اگر این خط لوله نبود، هزینه حمل ۲۰۰ تومان در هر تن کیلومتر در این مسیر برآورد می‌شد در صورتی که هزینه انتقال ۱۸ تومان به ازای هر لیتر است و حدود ۱.۶ میلیارد تومان و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال برای شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی صرفه جویی داشته است.

صادق آبادی تاکید کرد: همین اتفاق برای خط لوله نایین-کاشان-ری نیز قابل بررسی است و مابه التفاوت ۱.۵ میلیارد تومانی در روز و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه این شرکت را کاهش داده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: این سه پروژه از متورم شدن ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه پالایش و پخش جلوگیری کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با مقایسه قیمت واقعی گازوییل با گاز طبیعی، افزود: قیمت واقعی گازوییل ۶ هزار تومان است و بنابراین ۶۵۰ میلیارد تومان از محل جایگزینی فرصت گازوییل با گاز طبیعی به وجود آمده است. 

وی ادامه داد:‌ همچنین اگر به هر دلیل نتوان از مسیر جاده ای، انتقال فرآورده را انجام داد، خطوط لوله امکان آزادی عمل را می دهد.

صادق آبادی با بیان اینکه هر کدام از این خط لوله ها معادل ۱۵۰۰ تانکر عملیاتی است، گفت:‌ از لحاظ زیست محیطی کم شدن مصرف گازوییل به گاز طبیعی اهمیت زیادی دارد. 

به گفته معاون وزیر نفت، مخازنی که در نایین و انبار ارومیه به بهره برداری رسید باعث شد تا در انتهای سال ۹۸ با آغاز بحران کرونا و کاهش مصرف، جزو معدود پالایشگرانی باشیم که ظرفیت را کاهش ندادیم و این در شرایطی است که پالایشگاهای زیادی در دنیا بسته شدند.

وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح های امروز، ۵۰۰ میلیون لیتر به ظرفیت ذخیره‌سازی اضافه شد، گفت: با اجرای طرح های دیگر، در مجموع یک میلیارد لیتر به ظرفیت ذحیره‌سازی ما اضافه شد تا مجبور به کاهش ظرفیت پالایشی نشویم و توانستیم ظرفیت پالایشی کشور را حفظ کنیم./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فرآورده های نفتی میلیارد تومان پالایش و پخش ذخیره سازی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رضا غلامی، عصر امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد چهار هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد، افزود: دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران ادامه داد: باوجود مشکلات زیاد در تأمین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز مؤثر باشد.

غلامی با بیان اینکه برای حمایت از مصرف‌کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت، گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تأثیر به‌سزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی با تاکید بر اینکه از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، یک‌هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود، عنوان کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران بیان کرد: واردات نهاده‌های دامی از کشورهای همسایه شمالی علاوه بر تأمین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد.

غلامی خاطرنشان کرد: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن شش هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

کد خبر 747897

دیگر خبرها

  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها