Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان معتقد است که نبود موارد مثبت کرونای انگلیسی به معنای عدم وجود این ویروس جهش‌یافته نیست.

دکتر نوید دانایی در شورای پدافندغیرعامل استان اظهار کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان مجموعاً چهار هزار و ۵۸۱ بیمار کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه بستری شده و همچنین ۱۲ هزار و ۶۳۲ نفر نیز به صورت سرپایی شناسایی شده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیش از ۸۳.۸ درصد از افراد بستری شده بر اثر کرونا در بیمارستان‌های تحت‌پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان با وضعیت عمومی خوب از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند.

وی با اشاره به شمار قربانیان کرونا در علوم پزشکی سمنان افزود: متاسفانه در طی یک سال گذشته تعداد ۶۷۱ نفر از مبتلایان به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سمنان فوت نموده اند .

دانایی با بیان اینکه در طی یک سال گذشته عملاً ۳ پیک کرونا در استان سمنان مشاهده شد که دو پیک آن اصلی و یک پیک کوتاه نیز در تابستان امسال به انجام رسید  ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر در کل کشور شرایط افزایش یابنده را در حوزه کرونا شاهدیم و به ویژه در برخی از استان‌های کشور به دلیل شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی میزان ابتلا به این بیماری افزایش یافته است.

نبود موارد مثبت کرونای انگلیسی به معنای عدم وجود این ویروس جهش یافته نیست

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس گفت: خوشبختانه در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان موارد ارسال شده جهت انجام تست کرونای انگلیسی هیچکدام مثبت نبوده است.‌

وی ادامه داد: نداشتن تست کرونای انگلیسی مثبت در استان سمنان به معنای عدم وجود این ویروس جهش یافته در استان نیست ، بلکه شاید ما هنوز نتوانستیم این افراد را شناسایی و کشف کنیم و یا افراد مبتلا به بیمارستان مراجعه نکرده‌اند.

انجام روزانه 800تست در استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان افزود: با شروع طرح شهید سلیمانی در استان سمنان میزان انجام تست کرونا در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان افزایش یافته و به عدد ۸۰۰ تست در هر روز رسیده است.

وی اظهار کرد: میزان تست های انجام شده در استان سمنان با توجه به جمعیت استان ، عدد قابل توجه و پر اهمیتی است به نحوی که این دانشگاه رتبه دوم کشور را در میزان تست‌های ردیابی در موضوع کرونا اختیار دارد.

دانایی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی، فارغ از انجام کنترل‌های مرسوم در شهرها و دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌بایست انجام سه کار مهم را در برنامه کاری خود قرار دهند. نخست شناسایی بیماران به هر شیوه ممکن اعم از علائم و یا تست ؛دوم انجام قرنطینه و سوم بستری و درمان .

وی با بیان اینکه اگر قرار است مبتلایان به کرونا به صورت گسترده شناسایی شوند افزایش تستها بهترین و مناسب ترین اقدام است اضافه کرد: در حال حاضر با مثبت شدن تست هر فرد حداقل از ۱۰ نفر از اطرافیان فرد نیز تست گرفته می‌شود.

عدم رعایت قرنطینه در منزل معضل تداوم کرونا

این پزشک فوق‌تخصص گفت: یکی از مشکلات موجود کشور در کنترل کرونا این است که متاسفانه برخی از مبتلایان به کرونا شرایط قرنطینه در منزل را رعایت نمی‌کنند.

دانایی با بیان اینکه روز دوم اسفندماه سال گذشته اولین بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان سمنان بستری شد گفت: متاسفانه بسیاری از مبتلایان کرونا به محض از بین رفتن علائم بیماری، از منازل خود خارج و شرایط قرنطینه را رعایت نمی‌کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان معنای عدم وجود کرونای انگلیسی استان سمنان جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شدند.

وی گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • مثبت خبر؛ اخبار خوب هفته در استان سمنان
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد