Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌الله خجسته پور ظهر دوشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بیماری سالک دامغان به میزبانی سالن همایش‌های دانشگاه دامغان ضمن بیان اینکه ۳۶ روستای شهرستان درگیر بیماری سالک هستند، ابراز داشت: می‌بایست با برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسب به جنگ مبارزه و مقابله با بیماری سالک پرداخت.

وی ضمن بیان اینکه در این راستا قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری سالک در دامغان ایجادشده است، افزود: منابع مالی نباید مانع مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تأکید بر مشارکت مردم و استفاده از نیروهای نهادهای غیردولتی در امر مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان، ابراز داشت: نبود مدیریت واحد عامل اصلی عدم موفقیت در مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان است که با ایجاد و راه‌اندازی قرارگاه عملیاتی این مشکل برطرف و نتایج خوب حاصل خواهد شد.

خجسته پور بابیان اینکه سلامت در کنار امنیت جامعه از دغدغه‌های بشری که نه‌تنها نباید از آن غفلت کرد بلکه همه باید در تأمین سلامت جامعه تلاش بیشتری داشته باشند، تصریح کرد: معتقدیم اقدامات مداخلانه نگر باید افزایش یابد تا این روند در کاهش بیماری تأثیرگذار شود.

وی ضمن بیان اینکه حساسیت جامعه نسبت به بیماری سالک همچون بیماری کرونا افزایش پیدا کند، اضافه کرد: همه دستگاه‌های اجرایی مختلف می‌بایست در بحث کاهش بیماری سالک و مقابله و مبارزه با آن همکاری و مشارکت کنند و ضمن آن آموزش‌های لازم نیز ارائه شود.

کد خبر 5153496

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری دامغان بیماری سالک استانداری سمنان ویروس کرونا زلزله کرمانشاه سی سخت آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل شیراز زمین لرزه مشهد عکس استانها شهرکرد مقابله و مبارزه بیماری سالک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلاعیه سپاه درباره بازداشت پشتیبانان یک گروه تروریستی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • عوامل پشتیبانی گروهک جیش الظلم در راسک بازداشت شدند
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز