Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه ۲۲ تهران گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات زیست محیطی منطقه ۲۲ باتوجه به دارا بودن استاندارد‌های شهری دنیا نبود سیستم فاضلاب است و از سوی دیگر در شهرک‌های مسکونی این منطقه به دلیل شرایط جغرافیایی احداث چاه فاضلاب ممکن نیست و باید از سیستم سپتیک (مخزن جمع آوری فاضلاب) استفاده کرد که متاسفانه انبوه سازان مسکن نیز آن طور که باید در سالیان گذشته این سیستم را در پروژه‌ها طراحی نکردهاند و موجب سر ریز آب فاضلاب خانگی به نهر‌های معابر این منطقه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمان زاده عنوان کرد: آب فاضلاب خانگی شهرک‌های شمالی بزرگراه شهید همت وارد نهر آب معابر این منطقه می‌شود و نهایتا در بلوار شهید جوزانی در شمال محدوده دریاچه شهدای خلیج فارس در زمین‌های بایر رها می‌شود و این محدوده تبدیل به یک برکه آب فاضلاب شده است که مشکلات زیست محیطی بسیار زیادی را برای شهروندان منطقه ۲۲ به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید

همه معضلات و چالشهای زندگی در قبله تهران/ شهرری اسیر آلاینده های محیط زیستی

شهردار منطقه ۲۲ در این جلسه خاطرنشان کرد: موضوع رها شدن آب فاضلاب خانگی در معابر در فصل بهار و تابستان به دلیل شرایط گرمای هوا وضعیت نامطلوبتری به خود ایجاد می‌کند و این در حالی است که منطقه ۲۲ به عنوان قطب گردشگری تهران تعریف شده و این منطقه از کلانشهر پایتخت، از هوای پاک تری نسبت به دیگر مناطق برخوردار است و انتظار شهروندان و شهرداری این است که شرکت فاضلاب به شکل ویژه به این موضوع ورود و این مشکل را برطرف کند.

وی یادآور شد: شهرداری همواره در اجرای پروژه‌های خدماتی در کنار نهاد‌های خدمات رسان بوده، از همین رو شهرداری این آمادگی را دارد که با تعامل با شرکت فاضلاب این مشکل را برطرف کند.

در ادامه این جلسه محمد رضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از وضعیت نامطلوب رها شدن آب فاضلاب خانگی شهرک‌های شمالی بزرگراه شهید همت به معابر ابراز تعجب کرد و خواستار برطرف شدن هرچه سریعتر این مشکل شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این جلسه عنوان کرد: از اینکه شهرداری منطقه ۲۲ این موضوع را پیگیری و مطرح کرده نشان می‌دهد که به موضوع شهری و مشکلات زیست محیطی ساکنان تهرانی توجه دارد و حتما شرکت آب و فاضلاب استان تهران این موضوع را بررسی می‌کند تا هرچه سریعتر این معضل برطرف شود.

او ادامه داد: تصفیه خانه "فیروز بهرام" مناطق غرب تهران از جمله منطقه ۲۲ را پوشش می‌دهد و در صورت راه اندازی کامل فاضلاب کشی در این منطقه شاهد برطرف شدن این مشکل خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاضلاب شهری مدیریت شهری شهرداری تهران آب فاضلاب خانگی منطقه ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود

به گزارش همشهری آنلاین؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین - معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی - مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر - شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور - رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است همچنین این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و علاوه بر این موضوع این نقطه ناایمن بود که این ناایمنی ناشی از تنگ بودن مسیر در گذشته بوده است. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشت.

صداقتی همچنین اشاره کرد که تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری دارد و بر باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد تاثیر بسزایی داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

او با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، گفت: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف ۶ ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران در ادامه اشاره کرد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. همچنین پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که‌ متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، اشاره کرد که با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

کد خبر 847394 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران