Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، غلامحسین غاربی مسئول روابط عمومی استانداری اردبیل در این جلسه هم‌‎اندیشی با تقدیر از خدمات یکساله اصحاب رسانه در اطلاع‌رسانی به موقع و دقیق به مردم درباره کرونا گفت: همه مسئولان و اعضای ستاد مقابله با کرونای استان تلاش دارند تا از ورود نوع جهش یافته ویروس کرونا به استان جلوگیری کرده و از شیوع موج چهارم این بیماری در استان پیشگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رسیدن به این هدف را نیازمند اطلاع‌رسانی دقیق و درست، ایجاد حساسیت لازم در بین مردم و جلب همکاری و مشارکت همگانی دانست و بیان کرد: اجرای سیاست اطلاع‌رسانی در این زمینه نیازمند همفکری با اصحاب رسانه است.

مسئول روابط عمومی استانداری اردبیل همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد حساسیت لازم در بین مردم نسبت به رعایت مقررات پیشگیرانه اظهار کرد: جلوگیری از شیوع و اعمال برخی محدودیت‌های پیشگیرانه لازمه مهار کروناست ولی این کار با افزایش آگاهی مردم و اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه درست میسر است.

وی همچنین با اشاره به احتمال شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی گفت: این نوع کرونا هم در زمینه شیوع، هم سرعت و هم قدرت اثرگذاری خطرناک بوده و علاوه بر گروه‌های در معرض خطر، برای افراد جوان و حتی کودکان نیز خطرآفرین است.

غاربی، شیوع کرونای انگلیسی را زنگ خطری برای سلامت آحاد جامعه دانست و با بیان این که تاکنون موردی از شیوع این نوع کرونا در استان اردبیل گزارش نشده است، افزود: برای مقابله با کرونا چاره‌ای جزو رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک، خودداری از حضور در اماکن پرازدحام، استفاده از مواد ضدعفونی کننده و رعایت فاصله اجتماعی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در صورت شیوع موج چهارم و یا کرونای انگلیسی، محدودیت‌های کنترلی در استان اردبیل تشدید خواهد شد و این وضعیت در ایام پایانی سال برای همه مردم ایجاد زحمت خواهد کرد و بر همین اساس لازم است که همه مردم با رعایت مقررات چهارگانه مهار کرونا، از بروز آسیب‌های جانی، مالی و تعطیل شدن استان و مشاغل جلوگیری کنند.

مسئول روابط عمومی استانداری اردبیل با اشاره به کسب رتبه برتر از اطلاع‌رسانی ستاد کرونا توسط کمیته تبلیغات ستاد مقابله با کرونای استان اردبیل اضافه کرد: تبلیغات محیطی، تبلیغات از طریق رسانه‌ها، فضای رسانه‌ای و صدا و سیما چهار روش اطلاع‌رسانی برای آگاهی بخشی جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‌شود که در حال اجراست.

مسئول آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز در این جلسه، پیشگیری و آموزش را ۲ راهبرد ستاد کرونا در برابر شیوع این بیماری ذکر کرد و گفت: برای اثربخشی آموزش و اجرای پروتکل‌های پیشگیرانه، استفاده از همه ظرفیت اطلاع‌رسانی ضروری است.

دکتر نازیلا نژاددادگر، هدف از اطلاع رسانی و آموزش را بالا بردن دانش و در نهایت تغییر رفتار مردم عنوان کرد و افزود: برای تحقق این هدف از همه ظرفیت رسانه‌ای باید استفاده کرد.

وی با اشاره به دریافت بیش از ۵۶ درصد اطلاعات لازم در خصوص راه‌های پیشگیری و مهار کرونا از طریق فضای مجاری توسط مردم بیان کرد: مردم همکاری خوبی با ستاد کرونا دارند ولی با توجه به احتمال شیوع موج چهارم و کرونای انگلیسی، این همکاری باید بیشتر از گذشته باشد.

وی با پیش بینی احتمال شیوع موج چهارم کرونا در استان اردبیل از هفته سوم و یا اواخر اسفندماه گفت: این موج که همراه با کرونای جهش یافته خواهد بود، با ۷۰ درصد قدرت شیوع و ۳۰ درصد مرگ و میر بیشتر خطری جدی برای سلامت مردم محسوب می شود.

مسئول آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، هدف همه اعضای ستاد کرونا را کنترل چرخه شیوع و کاستن از شدت و علائم بیماری عنوان کرد و افزود: با به کار بستن روش‌های مهار، می‌توان طول دوره موج چهارم و شدت آن را کم کرد.

به گزارش ایرنا، وضعیت پایدار ولی شکننده شیوع کرونا در استان اردبیل ادامه دارد به طوری که طی روزهای اخیر تعداد بستری همزمان مبتلایان کرونا از ۱۴۵ نفر به ۱۷۲ فرد بستری افزایش یافته است.

در ۲۴ ساعت گذشته با وجود به صفر رسیدن تعداد جان‌باختگان مبتلا به کرونا در استان اردبیل برای ششمین بار در ۲ ماه اخیر، ۲۴ مبتلای جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند.

هم‌اکنون کل استان اردبیل در زمینه شیوع کرونا در وضعیت آبی قرار دارد و هشت شهرستان بیله‌سوار، سرعین، اصلاندوز، کوثر، نیر، نمین، انگوت و گرمی در وضعیت آبی (وضعیتی بین سفید و زرد) و چهار شهرستان اردبیل، خلخال و مشگین‌شهر و پارس‌آباد در این استان در وضعیت زرد قرار دارند.

۲ ماه پیش تعداد فوتی‌های کووید.۱۹ در استان اردبیل در رکودی کم‌سابقه به ۲۲ نفر فوتی در یک شبانه‌روز رسیده بود ولی طی ۲ ماه گذشته ۶ بار فوتی‌های کرونا در این استان به صفر رسید.

بالاترین آمار مربوط به فوت بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل در هشتم آذرماه با ۲۲ فوتی، بالاترین آمار بستری روزانه مبتلایان کرونا در ۲۵ آبان ماه با ۱۱۳ نفر و نیز بالاترین رکورد بستری همزمان بیماران کرونا با ۵۰۳ نفر در روز ۲ آذرماه به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها کرونا صدا و سیما دانشگاه علوم پزشکی رسانه استان اردبیل استانداری اردبیل بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا صدا و سیما دانشگاه علوم پزشکی کرونا صدا و سیما دانشگاه علوم پزشکی رسانه استان اردبیل استانداری اردبیل بهداشت و سلامت اخبار کنکور کرونا در استان اردبیل استانداری اردبیل کرونای انگلیسی شیوع موج چهارم اطلاع رسانی شیوع کرونا ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند

آفتاب‌‌نیوز :

کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان ساعت حوالی هفت صبح بود که از راه‌های مختلف مثل صدا و سیما و فضای مجازی اعلام کرد که مدارس شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی و حمیدیه تعطیل اعلام شده و ادارات در این شهرستان‌ها با تأخیر ۲ ساعته آغاز می‌شود.

برای نمونه مدیریت بحران استانداری خوزستان ساعت ۷:۰۲ امروز خبر تعطیلی مدارس و تأخیر در آغاز فعالیت ادارات را روی کانال خود منتشر کرده بود و سایر نهادهای مسئول بعد از این ساعت اقدام به اطلاع رسانی کردند که این امر باعث شد دانش آموزان و کارمندان متوجه این تعطیلی نشوند.

این در حالی است که اغلب دانش آموزان بدون اطلاع از این تعطیلی به مدارس رفته بودند و دچار نوعی سردرگمی شده بودند. همچنین اغلب سرویس‌ها هم برگشته بودند و اقدام به برگرداندن دانش آموزانی که به مدرسه رفته بودند، نکردند. از سوی دیگر دانش آموزانی که به مدرسه رفته بودند به علت استنشاق گرد و خاک شدید موجود در هوا به نوعی عوارض گرد و خاک اثر خود را بر سلامتی آنها گذاشته بود.

از سوی دیگر اعلام شد که ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود که اغلب و شاید همه کارمندان وقتی خبر را شنیدید که پشت میز کار خود بودند. حتی شعب بانکی استان که باید فعالیت‌های خود را ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌کردند نیز با نوعی سردرگمی مواجه شدند و برخی از شعب در این زمان فعال و برخی دیگر فعال نبود و مردم و مراجعه کنندگان از همه جا بی خبر نیز دچار سردرگمی پشت درهای بسته برخی شعب بانک‌های استانی شدند.

این برای اولین بار نیست که اطلاع رسانی تعطیلی ادارات و مدارس با تأخیر آغاز می‌شود و این نشان می‌دهد، فرآیند تصمیم گیری برای تعطیلی ادارات و مدارس در استان خوزستان معیوب بوده و باید در این زمینه تجدید نظر اساسی صورت گرفت؛ اینکه با این همه پیشرفت فناوری هواشناسی در جهان، هنوز امکان پیش بینی برخاستن گرد و غبار و شدت آن قابل پیش بینی نیست، قابل توجیه نیست.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود