Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه وقتی مجلس، قانون را تصویب می‌کند آن قانون لازم‌الاجراست، گفت: هیچ بهانه‌ای را برای طرف‌های مقابل برجام نگذاشتیم که از ما بخواهند قانون را اجرا نکنیم و قانون باید در پنجم اسفند اجرا شود.

به گزارش ایلنا، محمود واعظی گفت: ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که در جمهوری اسلامی، دولت و مسوولان یک نظر واحد دارند و آن اینکه قانون باید اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بهانه‌ای را برای طرف‌های مقابل برجام نگذاشتیم که از ایران بخواهند قانون را اجرا نکند و پنج اسفند قانون شکل اجرایی به خود می گیرد، زیرا برمبنای دموکراسی این موضوع روشن می‌سازد که وقتی مجلس، قانون را تصویب می‌کند، ‌آن قانون باید اجرا شود.

واعظی تصریح کرد: برپایه ارتباطی که در گذشته و قبل از برجام و پذیرش داوطلبانه پروتکل الحاقی در ارتباط با پادمان و آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران داشت و به عنوان عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری‌هایی برای نظارت به عمل آورد که اعلام شد به آنها پایبند هستیم، زیرا فعالیت‌های هسته‌ای ما صلح‌آمیز است و موضع رسمی کشور است که به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نظارت‌هایی که در چارچوب پادمان باشد می‌پذیریم.

رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان کرد: سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران با مذاکرات بسیار موفقی همراه بود و با توافقی که انجام شد به فرمولی رسیدیم که هم قانون مجلس شورای اسلامی محترم شمرده شود و اجرا،  از طرف دیگر نظارت‌های آژانس نه بر اساس پروتکل الحاقی بلکه بر اساس پادمان و روابط ایران و آژانس برقرار باشد.

وی گفت: کل تحریم‌های که در ارتباط با برجام بوده و ۱۶۰۰ تحریمی که ترامپ در چهار سال اعمال کرده باید برداشته شود و از سوی دیگر وزیر خارجه آمریکا هم روز شنبه تصریح کرده است که فشارهای حداکثری شکست خورده و نباید با ایران با زبان تحریم صحبت شود و این موضوع کارایی ندارد.

واعظی با بیان اینکه سه سال بسیار سخت برای دولت، مسوولان و نظام و سسیستم بانکی، بخش خصوصی و صادرات و واردات رقم خورد، گفت: بیش از همه برای مردم سخت تر بود و بهه هرحال دشمن در قالب جنگ اقتصادی فشار حداکثری را برنامه‌ریزی کرده بود.

 رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان ساخت: دشمن برای سه ماه برنامه‌ریزی کرده بود و آمریکایی‌ها از تمام امکانات خود در داخل و خارج از کشور بهره گرفته بودند. دشمن از راه ارتباطات خود، ابزارهای زور، جریمه و تهدید را به کار گرفته بود در مدت سه ماه به اهداف خود برسد و مردم را در برابر حکومت قرار داده و حکومت دلخواه خود را برسرکار بیاورند.

وی ضمن تقدیر از مردم بخاطر استقامت در برابر دشواری‌ها، بویژه گرانی‌ها و نوسان ها و تهدیدات و نیز شرایط نرخ ارز که تاثیر بر روی همه کالاها داشت،  یادآور شد: خداوند وعده داده که در برابر سختی ها و دشواری‌ها، آسانی هم بوجود می آید و امروز این امر تحقق یافت و چنانچه همگی تلاش نمی کردند، مسوولان و مردم این شرایط امروز محقق نمی‌شد و پایداری در فشار حداکثری سه سال بطول انجامید و چه دشواری‌هایی تجربه شد.

رییس دفتر رییس جمهوری تاکید کرد: واقعیت این است که ایران در مفتضح کردن ترامپ و سیاست هایش نقش داشته است. البته عوامل متعددی باعث شد که در دور دوم ترامپ رای نیاورد و در این موضوع نقش و سهم ایران قابل انکار نیست.

واعظی تصریح کرد: امروز همه دنیا از نبود ترامپ بر مسند قدرت خوشحال هستند و ایران هم در بروز این وضعیت نقش داشت.

 وی یادآور شد: ترامپ برای رای آوردن در دور دوم هدف گذاری کرده بود و قول داده بود که محقق شود، در ارتباط با ایران و کرونا نیز اشتباهاتی داشت، اما مهمترین سوژه ترامپ ایران بود.  هنگام بازشماری آرای ریاست جمهوری ترامپ هم مطرح کرد که چنانچه رییس جمهور شوم، مشکل با ایران را در ۲۴ ساعت حل می کنم.

رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه موضوع ایران یک موضوع  مهم در سیاست خارجی دو حزب دموکرات و جمهوری خواه این کشور است،  افزود: واقعیت این است که در انتخابات ریاست جمهوری موضوع فشار حداکثری بر ایران شکست خورد و مساله تحریم نیز که روزها و هفته های پایانی خود را دارد و هیچ علامتی برای تایید این عملکرد چه در دوره ترامپ و نیز در شرایط «بایدن» که برنده انتخابات شد، وجود ندارد و در واقع جنگ اقتصادی و فشار حداکثری شکست خورد و آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیدند که باید سیاست خود را در قبال ایران تغییر دهند.

واعظی گفت: ترامپ و دولتش در اعمال تحریم‌ها علیه ایران مصمم بودند، اما دولت جدید آن را پس گرفت و این از لحاظ سیاسی مهم است، ضمن اینکه کسانی که تهدید کردند اکنون یک گام سیاسی متفاوتی برداشتند.

 وی با بیان اینکه امروز برای بازگشت به برجام، شرایط ایران با چند ماه قبل کاملا متفاوت است،  ادامه داد: اطمینان داریم مسیری که ایران در پیش گرفته امکان دارد گرفتاری‌هایی بروز پیدا کند و تند و کند شود، هدف گذاری کردیم که تحریم‌ها اعم از برجامی و ۱۶۰۰ تحریمی که ترامپ در دوره چهار سال به مورد اجرا گذاشت برداشته شود و این اتفاق خواهد افتاد.

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: امیدواریم به این سمت حرکت کنیم و طرف مقابله به تعهدات خود برگردد. آمریکایی‌ها نقض عهد کردند و درحالی که ایران پای امضای خود ایستاده است.

واعظی ادامه داد: کاری که رییس جمهوری دولت و نظام کرد، این بود که پوسته برجام را حفظ کرد و امروز بر این مبنا می‌تواند از برجام استفاده کند.

وی با بیان اینکه حذف تحریم‌های برجامی و ۱۶۰۰ تحریم در دوره چهار ساله ترامپ سبب می‌شود که آینده بهتری نسبت به امروز پیش رو داشته باشیم،  گفت: شرایط در سال ۱۴۰۰ کاملا متفاوت نسبت به سال ۱۳۹۹ ارزیابی می شود و این موضوع هم در روابط خارجی، هم در زمینه صادرات و واردات، ارتباطات بانکی و روابط اقتصادی مورد نظر است.

رییس دفتر رییس جمهوری تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی یکسری دشمنان قسم خورده دارد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار عدم بازگشت آمریکا به برجام است و از نفوذ خود استفاده می‌کند و کشورهای کوچک عربی منطقه هم تلاش می‌کنند، تندروها در آمریکا هم متوسل به تلاش‌های زیادی می شوند و برخی دلواپسان در ایران هم با آنها هم‌صدا می‌شوند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Eqk

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اتمی رییس دفتر رییس جمهوری فشار حداکثری تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است