Web Analytics Made Easy - Statcounter

از آنجا که عدم تحقق وعده‌های مسئولین در امهال وام زلزله زدگان سرپلذهاب مردم را گرفتار کرده است، نماینده مردم شهرستان، خبر از مطرح کردن این مشکل با معاون اول رئیس جمهور داده است. حالا همه چشم‌انتظار تصمیم و پیگیری آقای معاون هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، این روزها که شرایط بحرانی کرونا ضررهای بسیاری به اشتغال و وضعیت اقتصادی جامعه وارد کرده است، مردم زلزله زده سرپلذهاب هم در معرض سختی و مشقت قرار دارند؛ فشار و تهدیدهای بانک ها مبنی بر بازپرداخت اقساط  وام های زلزله، دغدغه مردم را دو چندان کرده برخی را نگران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمدید امهال تسهیلات بانکی زلزله زدگان برای یکسال دیگر که از سوی مسئولین استانی و شهرستانی وعده داده شده بود حتی با اتمام تاریخ آن نیز همچنان سرابی بیش نیست و به نتیجه لازم نرسیده است.

مردم شهرستان سرپلذهاب که با این وعده از پرداخت اقساط تسهیلات بانکی خودداری کرده بودند امروز با مشکلات بزرگی روبرو شده‌اند.

سهرابی یکی از شهروندان سرپلذهابی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز گفت: با شغل کارگری و اقساط سنگین وام زلزله و جریمه های آن، شرمنده بچه هایم شده ام، مسئولین راه چاره ای برای امثال من بیندیشند.

بهرامی یکی دیگر از مغازه داران شهرستان گفت: به نمایندگی از اصناف و بازاریان از این دولت گله مندیم که شرایط زلزله زدگان را نادیده گرفته و به وعده وعیدهای خود عمل نکرده است؛ اکنون با توجه به تعطیلی بازار و شرایط کرونایی توان مالی برای مردم نمانده است که اقساط وام زلزله را پرداخت کنند.

خانم لرستانی که سرپرست خانواده است با ابراز نگرانی از این فشار و تهدیدهای بانک ها، گفت: با این گرانی و تورم در بازار توان مالی برای اداره زندگی و معیشت بچه هایم را ندارم؛ از سویی بانک ها به قول خود عمل نکرده و امهالی صورت نگرفت و از دولت تقاضامندیم فکر اساسی برای مردم بی بضاعت داشته باشند.

امروز در سرپلذهاب کمتر کسی پیدا می شود که اقساط عقب افتاده بانکی نداشته باشد 

حجت الاسلام جواد فاطمی نسب امام جمعه سرپلذهاب به مشکل معوقات بانکی مردم شهرستان اشاره کرد و گفت: مسئولین برای تمدید امهال یکسال دیگر تسهیلات مناطق زلزله زده به مردم وعده دادند و مردم بر اساس این وعده اقساط خود را پرداخت نکردند که امروز می بینیم یکسال وعده داده شده به اتمام رسیده و وعده های مسئولین و تلاش های صورت گرفته نتیجه نداده است.

وی افزود: امروز در سرپلذهاب کمتر کسی پیدا می شود که اقساط عقب افتاده بانکی نداشته باشد و کسی نمی تواند تسهیلات جدیدی دریافت کند چون در استعلام بانک مرکزی بدهکار نشان می دهد لذا درخواست ما از مسئولین این است که پیگیر باشند.

فاطمی نسب تصریح کرد: در تمام کشور با توجه به وضعیت کرونا آسیب های بسیاری بر کسب و کار مردم وارد شده و معیشت آنها را سخت کرده است در سرپلذهاب نیز این وضعیت باتوجه به مشکلات زلزله سخت تر شده است و بانک ها نیز برای دریافت طلب خود مجبورند که به مردم پیام دهند که با روح و روان آنها بازی می شود لذا مسئولین باید توجه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند.

امام جمعه شهرستان سرپلذهاب خاطر نشان کرد: مسئولین اگر بعد از اتمام دو ساله امهال تسهیلات به صراحت به مردم اعلام می کردند که امهال وجود ندارد امروز این مشکلات به این اندازه وجود نمی داشت و مردم حداقل می توانستند بخشی از اقساط خود را پرداخت کنند و این جریمه های سنگین بر آنها نیز تحمیل نمی شد.

حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: این انتظار حاصل از وعده های هر روزه مسئولین باعث عقب افتادن بازپرداخت تسهیلات و جریمه های سنگین شده است لذا از فرماندار شهرستان می خواهیم که با قدرت و توان مدیریتی خود از طریق مقتضی پیگیر رفع این مشکل مردم باشند.

وی با اشاره به تلاش های استاندار در ایام بازسازی شهرستان و تقدیر از زحمات ایشان عنوان داشت: استاندار از روز اول زلزله تا پایان بازسازی در کنار مردم بودند و انتظار داریم در این مورد نیز همچنان همراه مردم بوده و باقدرت این موضوع را تا حصول نتیجه مناسب و رفع مشکل مردم دنبال کنند.

مطالبات مردم زلزله زده با معاون اول رئیس جمهور مطرح شده است

نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اذعان کرد: از روزهای نخستین ورود به مجلس در سِمت نماینده مردم در مجلس پیگیر این مشکلات و مطالبات مردم زلزله زده بودم و در جلسات و نطق مجلس بارها در حمایت از مردم حوزه انتخابیه پیگیر بودم و تلاش هایم ادامه دارد که امید است به نتیجه مثبت ختم شود.

شهریار حیدری گفت: مطالبات مردم زلزله زده حوزه انتخابیه با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مطرح شده است و مقرر شد در جلسه دولت بازگو و نتیجه گیری شود که کماکان منتظر نتایج پیگیری هستیم.

وی تاکید کرد: با تمام توان پیگیر مشکلات مردم در مجلس خواهم بود و انتظار داریم دولت تا پایان دوره خود، تصمیم مناسبی برای حل این مشکلات و دغدغه های مردم بگیرد.

به گزارش مرصاد، باید دید دولت تدبیر و امید در ماه های پایانی خدمت خود این امتیاز را به زلزله زدگان خواهد داد و یا با خرید وقت و به پایان رساندن خدمت از کنار آن خواهد گذشت.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال 96 در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و بر اساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مردم زلزله زده زلزله زدگان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟