Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر رمضانی با اشاره به اینکه امسال یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۵۴۳ متر مربع نقشه ساختمان توسط مهندسان نقشه کشی استان طراحی شدند، گفت: میزان نقشه ساختمان طراحی شده در استان طی امسال در مقایسه با سال گذشته ۳۰.۶۳ درصد افزایش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک، علی اکبر رمضانی، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی در نشست خبری با گرامی داشت روز مهندس اظهار کرد: در ۱۱ ماهه سال جاری مهندسان نقشه کشی استان یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۵۴۳ متر مربع نقشه طراحی کردند و این در حالی است که در ۱۱ ماهه سال گذشته ۸۴۳ هزار و ۳۱۸ متر مربع نقشه طراحی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رمضانی همچنین عنوان کرد: در ۱۱ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته تعداد ساخت و ساز در استان ۱۱.۳۲ درصد افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: در ۱۱ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته به طور میانگین مساحت هر ساخت و سازی تا ۷۰ متر مربع افزایش یافت که این گویای آن است که بهره برداران به سوی مجتمع سازی سوق یافته اند.

وی گفت: در سال جاری ظرفیت بلند مرتبه سازی در استان در ساختمان های یک و دو سقف به ۱۶ درصد، در ساختمان سه و پنج سقف به ۵۸ درصد و ساختمان های پنج تا ۱۰ سقف نیز به ۲۶ درصد رسید.

رمضانی عنوان کرد: ۹۳ درصد از ساختمان هایی که در استان ساخته شده اند از نوع اسکلت بتنی، پنج درصد از آنها با اسکلت فلزی و دو درصد دیگر از آنها با سایر اسکلت ها بوده اند.

وی تصریح کرد: در ساخت و سازهایی که با اسکلت بتنی ساخته می شوند به علت اینکه ساخت  توسط کارگران انجام می شود، ساخت بنا با اشتباهات بیشتری همراه است.

وی افزود: با توجه به اینکه تولیدات فلزی با استانداردهای لازم آماده می شوند، ساخت و ساز با اسکلت فلزی راحت تر کنترل می شوند.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی در بخش دیگری از سخن خود به چهار هزار و ۹۳۹ مهندس عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نیز اشاره کرد و گفت: ۲۵ درصد آنها دارای پروانه اشتغال پایه یک، ۳۷ درصد آنها دارای پروانه اشتغال پایه دو و ۳۸ درصد آنها دارای پروانه اشتغال پایه سه هستند.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم به روز رسانی تعرفه خدمات مهندسان ساختمان در خراسان شمالی تصریح کرد: از اسفند ماه سال ۹۸ تا به کنون تعرفه آنها به روز نشده است درحالیکه تا به کنون ۱۰ مرتبه تقاضای مکتوب برای انجام آن را به استانداری ارائه داده ایم.

وی با تاکید بر این نکته که به روز رسانی تعرفه خدمات مهندسان ساختمان جزو حقوق این قشر است، یادآور شد: تقاضا داده ایم که اعمال حداقل تا ۵۰ درصد از تعرفه روز برای مهندسان ساختمان استان مصوب شود.

رمضانی در ادامه عنوان کرد: هرچند که سرانجام جلسه هیات چهار نفره برای تصویب به روز رسانی تعرفه خدمات مهندسان ساختمان در دوره معاونت عمرانی جدید استانداری استان برگزار و در این جلسه اذعان شد که تعرفه کنونی خدمات مهندسان ساختمان استان پایین است، با این وجود، تصمیم نهایی بابت این تقاضا اتخاذ نشد.

وی تصریح کرد: هنوز هیچ نتیجه قطعی از سوی هیات چهار نفره بابت به روز رسانی تعرفه تقاضا شده اعلام نشده است.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی خاطر نشان کرد: با این وجود، مهندسان ساختمان استان همچنان با تعرفه کنونی به مردم خدمت ارائه می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان خدمات مهندسان ساختمان ساختمان استان خراسان شمالی ۱۱ ماهه سال گذشته متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانه روز کارگر، شرایط معیشت این قشر زحمتکش حالا به یکی از مهمترین مسائل روز جامعه تبدیل شده است.

اما کلاف سردرگم دستمزد به جایی رسیده است که علی دهقان‌کیا، فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ما تنها درخواستی که از دولت داریم این است که به قانون عمل کند. نارضایتی کارگران از عدم عمل به قانون نشات می‌گیرد. در سال جاری شورای عالی کار مصوبه‌ای داشت که در آن حداقل حقوق را ۳۵ درصد و دیگر سطوح را ۲۲ درصد به اضافه ۶۹۷ هزار تومان افزایش یافت.  

وی ادامه داد: عنوان می‌کنند که افزایش حقوق کارگران موجب تورم خواهد شد، اما در سال ۱۴۰۱ که حداقل دستمزد ۵۷ درصد افزایش پیدا کرد، تورم در آن سال ۴۶.۳ درصد شد که از این طریق سفره کارگران ۱۰ درصد ترمیم شد؛ اما در سال ۱۴۰۲ که حداقل دستمزد ۲۷ درصد افزایش یافت، ما حدود ۴۳ درصد تورم داشتیم. پس می‌توان نتیجه گرفت که دستمزد ارتباطی با تورم ندارد.  

این پیچیدگی‌ها باعث شد که ما در پادکست دستمزد به بررسی این دغدغه اقتصادی - اجتماعی بپردازیم. با اولین قسمت از این پادکست با عنوان "معمای تعیین دستمزد کارگری" همراه باشید.

دانلود صوت اصلی کد صوت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی