Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس پلیس فتای آذربایجان ‌غربی گفت: کشف جرایم فضای سایبری در آذربایجان‌ غربی نسبت به مشابه سال گذشته ۱۰۲ درصد افزایش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه ، اکبر نصرتی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 26 درصد جرائم سایبری در استان نسبت به مشابه سال گذشته کاهش داشته است اظهار داشت: پاسخگویی به مطالبات مردمی وظیفه و اولویت پلیس فتا بوده و در عمل به این وظیفه خطیر از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متوسط ضریب نفوذ اینترنت در استان 80 درصد است افزود: پلیس فتا وظیفه امنیت در فضای مجازی را بر عهده دارد و در این مسیر با جدیت و دانش حداکثری فعالیت می کند.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه به کارگیری نیروی‌های متخصص و تجهیزات به روز سبب کشف 102 درصدی جرائم سایبری در استان شده است، گفت: 22 درصد از این مجرمان زن و 78 درصد مرد بوده اند.

فرمانده انتظامی استان کرمان: کشف جرائم سایبری در استان کرمان به 83 درصد رسید جرائم سایبری در استان اردبیل 32 درصد کاهش یافت بیش از 30 درصد جرائم سایبری چهارمحال و بختیاری را کلاهبرداری تشکیل می‌دهد

وی تصریح کرد: از 102 درصد جرایم سایبری 48 درصد جرائم اقتصادی، 36 درصد اخلاقی و سه درصد سیاسی بوده که برداشت غیرمجاز از حساب افراد را 26 درصد شامل می‌شود.

نصرتی با اشاره به اینکه اعتماد، نقطه ضعف قربانیان و عامل اصلی کلاهبرداری‌های اینترنتی بوده است افزود: خانواده‌ها و افراد باید به دلیل گسترش بانکداری مجازی و به دنبال آن افزایش کلاهبرداری‌ها احتیاط مضاعفی کرده و به سایت‌های فروش که مجوز ندارند اعتماد نکنند.

وی عنوان کرد: برابر قانون هرگونه انتشار پیام، تصویر و فایلی که به اعضای خانواده منتسب می‌شود قابل پیگیری است و خانواده‌ها در مواجه با چنین مواردی به پلیس فتا مراجعه تا صحت و سقم موضوع بررسی شود.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌غربی تاکید کرد: چنانچه در هر ساعتی از شبانه روز وجهی از حساب شهروندان خارج شد، باید در سریعترین زمان به پلیس فتا مراجعه تا حساب مقصد مسدود شود.

وی از شناسایی و دستگیری 15 باند کلاهبردار با 46 متهم عامل در خصوص برداشت غیر مجاز از حساب دیگران در استان خبر داد و افزود: در این زمینه مبلغ 25 میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری کشف و به صاحبان اصلی عودت شده است.

نصرتی گفت: شهروندان باید پیش از پرداخت وجوه در فضای مجازی حساب مقصد را بررسی و در صورت خرید مجازی حتما رسید گرفته تا در صورت مسروقی بودن جنس خریداری شده، قابل دفاع در مراجع قانونی باشد.

وی از راه‌اندازی مرکز فوریت های پلیسی فتا خبر داد و گفت: در این زمینه مرکز فوریت‌های پلیسی فتا با شماره 22112 تا آغاز سال جدید راه‌اندازی و به صورت 24 ساعته فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام/7548/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرائم سایبری در استان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرایم که. باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6096959

دیگر خبرها

  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل