Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر اعلام روابط عمومی شرکت مترو هفته گذشته ورودی شمال غربی ایستگاه میدان صنعت در خط ۷ متروی تهران افتتاح شد و در اختیار شهروندان پایتخت قرار گرفت. این افتتاح البته با یک حاشیه و واکنش غیرمنتظره روبرو شد که در ادامه بدان خواهیم پرداخت. خبرگزاری میزان- به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، "در راستای توسعه زیرساخت‌های شبکه حمل و نقل ریلی، برنامه افتتاح چند ایستگاه و ورودی جدید تا پایان سال جاری در دستور کار شرکت متروی تهران قرار دارد که در یکی از آنها، ورودی شمال غربی ایستگاه میدان صنعت هفته گذشته مورد افتتاح قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از این افتتاح در برخی کانال‌های شبکه مجازی، مطلبی انعکاس یافته و طی آن ادعا شد که به موجب عدم توجه به رعایت ضوابط مناسب سازی پروژه‌های شهری در ورودی جدید ایستگاه میدان صنعت، حقوق افراد کم توان جسمی و حرکتی لحاظ نگردیده و به دلیل نادیده گرفته شدن ساخت آسانسور و رمپ ورودی، امکان تردد معلولان در این ایستگاه فراهم نیست!

در این رابطه، ذکر چند نکته لازم و ضروری است.
اول آنکه از اساس در نقشه احداث ورودی شمال غربی ایستگاه، تعبیه آسانسور مد نظر نبوده و بلکه در ورودی جنوب شرقی و جنوب غربی ایستگاه میدان صنعت، ساخت ۲ آسانسور پیش بینی شده است؛ ۲ آسانسوری که تا پایان فروردین سال آتی به بهره برداری می‌رسد و نیاز معلولان برای تردد در این ایستگاه را مرتفع می‌کند.
نکته بعد آنکه در همان ورودی شمال غربی نیز یک کیلومتر مسیر بساوایی برای افراد کم توان و نابینایان تعبیه شده که ظاهرا از دید منتقدان محترم به دور مانده است.
فارغ از مواردی که به آن‌ها اشاره شد، بد نیست به این موضوع اشاره داشته باشیم که در طول سال جاری و طی اقدامی بی سابقه در تاریخ متروی تهران، با صرف هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی، اقدامات فراوان و قابل توجهی برای تسهیل بهره‌مندی افراد کم توان جسمی و حرکتی از خدمات ایستگاه‌های مترو انجام پذیرفته‌است.   بیشتر بخوانید: زمان افتتاح ایستگاه مترو اقدسیه اعلام شد
از جمله این خدمات می‌توان به راه اندازی ۲۸ دستگاه آسانسور طی سال جاری تا ابتدای اسفند ماه اشاره کرد؛ اقدامی که نیازمند تمهیدات فراوان زیرساختی و هزینه کرد حدود ۱۰ میلیارد تومانی برای کار‌های ساختمانی و تجهیزاتی مرتبط با هر دستگاه آسانسور بوده و به رغم مشکلات مالی مبتلا به تمامی پروژه‌های عمرانی کشور، در راستای خدمت‌رسانی به جامعه معلولان، هیچ اغماضی درباره آن انجام نپذیرفته است.
از طرف دیگر در سال جاری حدود ۲۰ کیلومتر مسیر برای افراد کم توان جسمی و حرکتی و نیز نابینایان مناسب‌سازی شده که این مورد نیز در تاریخ چند دهه‌ای متروی تهران بی‌سابقه بوده است.
همچنین طی ۲ ماه اخیر اقدامات فراوانی در همین زمینه صورت پذیرفته که از جمله آن می‌توان به راه اندازی ۳ دستگاه آسانسور و نیز احداث ورودی مخصوص در ایستگاه‌های مهدیه و کمیل به همراه ۴ کیلومتر مناسب سازی مسیر در این ۲ ایستگاه و راه اندازی ۲ آسانسور در ورودی ایستگاه بسیج به همراه مسیر بساوایی اشاره کرد.
با این اوصاف شاید بتوان اذعان کرد شرکت مترو تهران مثل دیگر نهاد‌های ذیربط و همچنین دغدغه‌مندان جامعه معلولان کشور، نهایت تلاش خود را برای تسهیل استفاده از امکانات حمل و نقل عمومی پایتخت توسط افراد کم توان جسمی و حرکتی مبذول داشته و البته این مهم را یکی از وظایف ذاتی خود می‌داند و فارغ از تذکرات معمول، به اجرای تعهداتش پایبند و نسبت به صحت عملکرد خود سختگیر است. "

انتهای پیام/ برچسب ها: شرکت مترو شهرداری تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شرکت مترو شهرداری تهران ایستگاه میدان صنعت ورودی شمال غربی غربی ایستگاه متروی تهران مناسب سازی شرکت مترو سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ما از منافع وقف در سال جاری ۲۰ همت است/ هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان

رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه از افزایش درآمد وقف در سال جاری گفت: نده رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این‌ نیات به خوبی اجرایی شوند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی -رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای وقف با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه انفال، اظهار کرد: چند سال پیش نماینده‌ای در مجلس تانزانیا ایستاد و گفت که تا دیر نشده رابطه خود را با ایران قدرتمند مستحکم کنید. در آن زمان عده‌ای به او خندیدند اما امروز همگان به قدرت ایران اذعان دارند.

وی‌ ادامه داد: پس از عملیات «وعده صادق» دیپلماسی ما در جهان تفاوت کرده است. وعده صادق حرکتی بود که همگان آن را مشاهده کنند اما بنا به نظر مقام معظم رهبری اراده قوی ملت ایران برای پاسخگویی محکم به رژیم صهیونیستی مهمترین مسئله بود. وعده صادق ضربه کاری به صهیونیست‌ها بود آن هم رژیم که هیچ کس جرات حمله بدان را نداشت.

خاموشی تصریح کرد: امروز جبهه اصلی دفاع از مظلومین ایران اسلامی است. ایران پس از نزدیک به پنج دهه تحریم با دانش و توانمندی خود به تولیداتی دست پیدا کرده که در جهان بی‌نظیر است. امروز با صدای بلند اعلام می‌کنیم که انقلاب اسلامی درک کرده که حزب خدا پیروز است و در همین‌ مسیر حرکت می‌کند. امروز جبهه مقاومت رژیم صهیونیستی را به چالش کشیده و این‌ ثمره درایت و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است. باید باور کنیم که ایران نقش اساسی در ترسیم نقشه آینده جهان خواهد داشت.

خاموشی تصریح کرد: سازمان اوقاف سازمانی است که تصدی اداره موقوفات مجهول‌التولیه‌ و فاقد تولیت را دارد. اگر در وقف‌نامه متولی بتواند سلسله خود را ثابت کند، می‌تواند موقوفه خود را اداره و مدیریت کند. لذا وقف نهادی است که تعریف خود را در حکومت اسلامی دارد. در این نمایشگاه موقوفاتی‌ حضور دارند که متولی خاص خود را دارند و فعالیت‌های خود را ارائه می‌دهند.

وی افزود: موقوفاتی‌ که دارای متولی نیستند و متصدی آن‌ها سازمان اوقاف است نیز در این نمایشگاه حضور دارند و خدمات خود را ارائه داده‌اند. طی دو سال اخیر بسیاری از موقوفات کشور دارای سند تک برگی شده‌اند و این مسئله تداخل اسناد و مشکلات حقوقی موقوفات را کاهش چشمگیری داده است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: موضوع بعدی بحث حقیقی مربوط به موقوفات است که برخی از آن‌ها بایر بوده‌اند و امروز احیا شده‌اند. البته اجرای چنین برنامه‌ای دشواری‌های خاص خود را دارد.‌ البته برای احیای موقوفات باید این کار را ادامه دهیم و سرمایه‌های موجود را حفظ و  ارتقا دهیم. لذا حوزه حفظ‌العین موقوفات بسیار وسیع است و باید پیگیری شود.

وی گفت: مسئله بعدی افزایش بهره‌وری موقوفات است. در سال گذشته قرادادهای زیادی برای احداث مراکز و املاک موقوفه منعقد شده است. البته اهم موقوفات، وقف‌های منفعتی است ‌که باید به رشد درآمد متنابهی برسند تا همگان در جریان آن قرار گیرند. بنده رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این‌ نیات به خوبی اجرایی شوند.

وی تصریح کرد: تنوع در ذات وقف نهفته اگر موقوفه درمانی داریم باید سراغ ارزان‌سازی تجهیزات پزشکی نیز برویم در این زمینه سراغ برخی دانشمندان رفتیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

حجت الاسلام خاموشی گفت: باید از دانشمند ایرانی حمایت کرد سازمان وقف از بودجه عمومی و دولتی آزاد است و ثمرات شگرف برای آینده خواهد داشت. باید واردات کمتر از صادرات باشد باید پول ملی را قوی کنیم. در مورد اقتصاد دریاها، ریل و راه آهن و معدن و مسکن و انرژی سبز تلاش می کنیم انشاالله نتایج اقدامات را خواهید دید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زاکانی: تمام مجورهای قطار ملی مترو از مراجع بین المللی اخذ شده است
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • پیش‌بینی ما از منافع وقف در سال جاری ۲۰ همت است/ هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟