Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، برنامه جهانی غذا سازمان ملل با حمایت مالی روسیه، تحویل بسته‌های غذایی تهیه شده از آرد گندم غنی شده با ویتامین‌ها و روغن نباتی را به آسیب پذیرترین خانواده‌‌های دانش آموزان مدارس منطقه «ختلان» تاجیکستان آغاز کرد.

انتظار می‌رود تا پایان ماه جاری کمک مشابهی به خانواده‌های دانش آموزان آسیب پذیر استان‌های سغد، بدخشان، شهر «راغون» و همچنین وادی «رشت» تاجیکستان ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمک مالی به لطف کمک‌های اضافی و هدفمند روسیه به بنیاد برنامه جهانی غذا به مبلغ یک میلیون دلار امکان پذیر شد که بدین منظور 1200 تن آرد گندم و 50 تن روغن نباتی خریداری کردند که برای تامین نیازهای حدود 22 هزار خانواده نیازمند کافی است.

کمک غذایی مذکور بخشی جدایی ناپذیری از برنامه تغذیه مدارس برنامه جهانی غذا سازمان ملل بوده و در 52 مناطق روستایی تاجیکستان حدود 600 هزار دانش آموز در پایه‌های اول تا چهارم در 2 هزار مدرسه را شامل می‌شود.

روسیه در سال 2020 میلادی به برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد برای خرید 3 هزار تن آرد گندم و بیش از 300 هزار تن روغن نباتی به مدارس این کشور 5 میلیون دلار تخصیص داده است.

برنامه جهانی غذا همچنین در چارچوب  اقدامات واکنشی در برابر ویروس همه گیر به 24 هزار خانواده آسیب پذیر که فرزندان آنها از مزایای این برنامه برخوردار هستند، کمک غذایی ارائه کرده است.

علاوه بر این، برنامه تغذیه مدارس همچنین از نوسازی فنی سیستم تغذیه مدارس تاجیکستان مانند تعمیر و ساخت سالن‌های غذاخوری مدارس، نانوایی و گلخانه‌ها، حمایت می‌کند که روسیه از سال 2012 میلادی برای آن بیش از 28 میلیون دلار، اختصاص داده است.

روسیه در زمینه کمک‌های بشردوستانه شریک استراتژیک تاجیکستان است و از سال 2005 میلادی برای تحویل غذا به قشر آسیب پذیر این کشور 83.5 میلیون دلار تخصیص کرده است.

برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد از سال 1999 با دولت تاجیکستان برای بهبود سیستم ملی تغذیه مدارس این کشور همکاری می‌کند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: روسیه تاجیکستان کمک غذایی برنامه جهانی غذا سازمان ملل برنامه جهانی غذا سازمان ملل میلیون دلار آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است