Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@09:02:47 GMT

مجوز سرای نوآوری سلامت کار واحد اراک صادر شد

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۰۷۰۲

مجوز سرای نوآوری سلامت کار واحد اراک صادر شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)؛ یازدهمین جلسه شورای مدیریت فعالیت های اقتصاد دانش بنیان صبح امروز با حضور وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش برنامه ریزی و کارآفرینی، غلامزاده مدیر صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه، علی رئیس پور مدیرکل اداره ایجاد توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت، قباد بهزادی پور مدیرکل اداره کارآفرینی و مراکز رشد، لادن ملک نیا مدیرکل کانون های دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه، مهندس صدری مهر مدیرکل اداره تجاری سازی و پارک علم و فناوری به صورت ویدئو کنفرانس در معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه طرح های توجیهی سرای نوآوری گردشگری ایران(سنگا) واحد چالوس، سرای نوآوری سلامت کار واحد اراک، سرای نوآوری صنایع تبدیلی اسانس و عصاره گیاهان دارویی واحد کرمانشاه، سرای نوآوری انار واحد ساوه مورد بررسی اعضای شورای مدیریت فعالیت های اقتصاد دانش بنیان قرار گرفت.

سراهای نوآوری طرح های خود را در قالب مبحث شتاب‌دهی، رشد، تجاری سازی، پیش بینی های مالی و نحوه درآمدزایی ارائه کردند که در نهایت ارائه مجوز به سرای نوآوری سلامت کار واحد اراک مورد تایید شورای مدیریت فعالیت های اقتصاد دانش بنیان قرار گرفت.

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به عنوان رئیس جلسه در جمع بندی مبحث طرح توجیهی سراهای نوآوری ارائه مجوز به مابقی سراهای یادشده را منوط به تعامل یشتر با ادارات کل معاونت تحقیقات و فناوری و همکاری با دبیرخانه شورای آمایش، گسترش، برنامه ریزی و کارآفرینی با هدف رفع اشکالات موجود در طرح های یاد شده دانست.

رئیس پور در این جلسه توجه به آیین نامه جامع بازار و فناوری از سوی سراهای نوآوری را مهم و اساسی دانست و بر ارائه برنامه دقیق از سوی واحدهای متقاضی سراهای نوآوری تاکید کرد.

آزادیان نیز مهمترین اهداف سراهای نوآوری را طراحی فرایند برای تامین نیازهای کشور دانست و تاکید کرد: لزوم بسترسازی از سوی سراهای نوآوری با هدف اشتغال زایی امری لازم و ضروری است.

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در پایان این جلسه تاکید کرد: تمام تلاش معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری این است که شکل گیری سراهای نوآوری با کمترین نقص و به نحو احسن شکل بگیرد تا ارمان دانشگاه حل مسئله که مد نظر طهرانچی و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد است شکل بگیرد. قطع به یقین شکل گیری سراهای نوآوری یک بستر است و هدف پروژه هایی است که سراهای نوآوری شکل می گیرد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1089708 برچسب‌ها وحید ضرغامی سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وحید ضرغامی سرای نوآوری فناوری و نوآوری معاونت تحقیقات سراهای نوآوری سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش جام جم آنلاین، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

ابراهیم رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد تا علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.
سید ابراهیم رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار