Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@23:35:14 GMT

سلاح‌های انگلیس، عامل طولانی شدن جنگ یمن است

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۱۶۰۴

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین نوشت این  سازمان بین المللی نقش انگلیس و تجهیزات نظامی آن در جنگ یمن را در حالی مطرح کرده که بیم آن می رود نیروهای هوایی عربستان از چنین تجهیزاتی برای بمباران یمن استفاده کرده باشد.

براساس گزارش تارنمای سازمان مبارزه با تجارت اسلحه در انگلستان، عربستان سعودی بزرگترین خریدار سلاح های ساخت انگلیسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم معاملات نظامی این دو کشور در دوره زمانی ۲۰۱۵-۲۰۱۷ بیش از ۱۳ میلیارد پوند بوده و بیشتر معاملات شامل سلاح ، مهمات و تجهیزات نظامی بوده است.

هرچند محمد بن سلمان ولیعهد عربستان  در  آخرین سفر خود به انگلیس نتوانست معامله تسلیحاتی برای خرید ۴۸ جنگنده تایفون را امضا کند اما مذاکرات ریاض و لندن شاهد پیشرفت چشمگیری در مسیر تحقق این معامله بوده است.

گاردین نوشت : مجوز صادرات فناوری تجهیزات سوخت رسانی به دولت ریاض تابستان گذشته همزمان با لغو محدودیت های فروش تسلیحات و فروش  ۱.۴ میلیارد پوندی سایر سلاح ها و تجهیزات صادر شد. چنین تجهیزاتی به پرواز طولانی تر هواپیماهای جنگی همزمان با تشدید اختلافات در جنگ یمن کمک خواهد کرد.

سَم نادال رئیس «سیاست و حمایت» آکسفام گفت: همزمان با درخواست آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن، بریتانیا در مسیر مخالفی حرکت می کند و حمایت خود را از جنگ خشونت آمیز یمن به سرکردگی سعودی ها با افزایش فروش سلاح و تجهیزات سوخت مجدد که می تواند حملات هوایی را تسهیل کند، افزایش داده است.   

گاردین نوشت: درگیری ها در حومه «مآرب» آخرین پایگاه دولت مورد حمایت ریاض در شمال تشدید شده است. حوثی ها تلاش می کنند این شهر راهبردی را تصرف کنند و این امر ائتلاف تحت امر عربستان را به انجام حملات برای جلوگیری از پیشروی آنها وادار کرده است.

تا همین چند وقت پیش شهر مارب سرپناه آوارگان درگیری ها از نقاط دیگر یمن بود.

آکسفام تخمین زده که تاکنون ۸۴۰ هزار آواره در ده ها هزار کمپ در شهر مارب و اطراف آن زندگی می کنند و و اعضای این سازمان در دیدار اخیر خود از این شهر مشاهده کردند که بسیاری از مردم در خیابان ها و کنار درب خانه ها خوابیده اند.

این سازمان خیریه بریتانیایی از هر دو طرف درگیر خواسته فورا آتش بس را اجرا کنند و از انگلیس خواسته  صادرات همه تسلیحاتی را که ممکن است در عملیات تهاجمی استفاده شود متوقف کند.

ایتالیا چند روز پیش اعلام کرد فروش موشک به عربستان را متوقف کرده است.

 با این حال بریتانیا در مقابل فشارها همزمان با تشدید وخامت اوضاع انسانی مقاومت کرده است. درگیری در یمن از سال ۲۰۱۴ شروع شد و به مرگ مستقیم و غیرمستقیم دویست هزار نفر منجر شد.

هفته گذشته نمایندگان سازمان ملل در گزارش به شورای امنیت درباره تشدید خشونت در جنگ یمن و قرار گرفتن ۵ میلیون غیرنظامی در یک قدمی قحطی و گرسنگی هشداردادند.

وزیران انگلیس از جمله دومنیک راب وزیر خارجه و لیز تراس وزیر تجارت بین المللی افزایش صادرات سلاح به عربستان را در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ تصویب کردند.

صادارت سلاح در مجموع ۱.۴ میلیارد پوند انگلیس ارزش داشت و شامل صادرات تجهیزات هوایی سوخت نجدد و قطعات مربوطه تحت مجوز صادرات و ترکیبات بمب به ارزش تقریبی ۷۰۰ میلیون پوند و موشک های زمین به هوا به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند بود.

ائتلاف جنگ یمن به سرکردگی عربستان از زمان ورود به این جنگ و کشتار غیرنظامیان و آوارگان به کمک های تجهیزات نظامی غرب متکی بوده است.

بر اساس پروژه داده های یمن که حملات را پیگیری می کند ۱۰ درصد از ۱۲۵ حمله هوایی ائتلاف جنگ در یمن در ژانویه با هدف قرار دادن اماکن محل حضور غیرنظامیان در ماه ژانویه رکورد زد و ۱۳ درصد از حملات اهداف نظامی را نشانه گرفتند.

براورد می شود ۸۰ درصد حملات هوایی هنگامی انجام می شود که یک هواپیمای جنگی فرصتی را برای حمله در یک منطقه درگیر پیدا می کند. هواپیماها بلافاصله بعد از بلندشدن از زمین می توانند برای مدت طولانی تری برای یافتن اهداف خود در یک منطقه جنگی به عملیات گشت زنی ادامه دهند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری

شماری از پرستاران بیمارستانی در گرگان با بیان اینکه نسبت به اضافه‌کار اجباری اعتراض داریم، اظهار داشتند: «مدتی‌ست که به اضافه کار اجباری و شیفت‌های طولانی اعتراض داریم؛ برخی از همکاران‌مان تصمیم گرفته‌اند تن به اضافه‌کار اجباری ندهند، اما در مقابل واکنش مسئولان و مقامات مثبت نبوده است.»   به گزارش ایلنا، یکی از این پرستاران گفت: به یکی از همکاران مرد ما گفته شده اگر تن به اضافه‌کار اجباری ندهی، باید بخش‌ات را عوض کنی یا از کارت استعفا بدهی!   به گفته این پرستار، اجبار در اضافه‌کار یا ایستادن در شیفت‌های طولانی، خلاف قانون است، اما پرستاران برای اینکه شغل خود را از دست ندهند، به این اجبار تن می‌دهند.   پرستاران گرگان، خواستار اختیاری شدن اضافه‌کار و افزایش عادلانه‌ی حق الزحمه آن هستند؛ در حال حاضر برای هر ساعت اضافه کار پرستاران، رقم ناچیز ۱۲ تا ۲۰ هزار تومان بعد از تاخیر بسیار به آن‌ها پرداخت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • قطع همکاری نواک جوکوویچ با یک مربی دیگر
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در رفسنجان
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان 
  • عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان دستگیر شد
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری