Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، احمدرضا بهرامی رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری در نشست اعضای شورای دستگاه‌های نظارتی استان با تأکید بر اینکه باید عملکرد مدیران دستگاه‌ها همواره مورد بررسی قرار گرفته و در صورت بروز کمترین تخلفی به ایشان تذکر داده شود بیان داشت: امروز یکی از ضروریات جامعه ما مقابله با تخلفات مدیرانی است که خواسته یا ناخواسته با انجام اقدامات نامناسب موجب هدر رفت بیت المال، نارضایتی عمومی و ضربه به نظام جمهوری اسلامی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: عدم برخورد با تخلف یک مدیر باعث می‌شود تا آن تخلف به نوعی رسمیت یافته و مدیرانی که خالصانه مشغول خدمت به مردم هستند را دلسرد کند.

بیشتر بخوانید

پرونده‌های معوق باید تا پایان سال تعیین تکلیف شوند

بهرامی یکی از مسائل مهم در حفظ سلامت اداری دستگاه‌ها را ارتقای سطح آموزش مدیران عنوان و اضافه کرد: هنگامی که دستگاه‌های نظارتی بخواهند با تخلف یک نهاد برخورد کنند مدیر آن دستگاه اولین کسی است که مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: از آنجا که گاهی غفلت و ناآگاهی مدیران موجب بروز تخلفات می‌گردد لذا لازم است ضمن دقت در انتصاب مدیران با دانش و آگاهی لازم در سمت‌های اجرایی، به طور مرتب آموزش‌های حین خدمت نیز جهت بالابردن آگاهی و دانش مدیران داده شود.

بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان برخی عوامل فساد زا در سیستم مدیریتی کشور پرداخت و ترک فعل مدیران را یکی از این عوامل دانست.

او افزود: در قانون برای مدیرانی که عمداً یا به لحاظ سهل انگاری و اهمال از انجام وظایف خود سرباز زنند مجازات‌هایی تعیین شده است و قوه قضاییه نیز در دوره تحول و براساس «دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارمندان و پیشگیری از آن» مصوب ریاست محترم قوه قضائیه در برخورد با این نوع از تخلفات جدی است.

بهرامی با تأکید بر لزوم شفاف سازی عملکرد مدیران و پاسخگویی به مطالبات مردمی گفت: مطالبه گری از مدیران حق مسلم آحاد مردم است، اما این امر می‌بایست از مبادی رسمی و توسط نهاد‌ها و تشکل‌هایی صورت پذیرد که رسماً و در چارچوب قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیران دستگاه ها فساد اداری قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری تهران از تصویب ایجاد شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه با هدف رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ارتشاء توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت