Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی موسوی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در زمان حاضر روزانه حدود ۳۰ بیمار سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ به مراکز درمانی شهرستان مراجعه می‌کنند و اگر تعداد آنان بیشتر شود، به طور طبیعی ظرفیت بیمارستان‌ها تکمیل و محدودیت‌ها افزایش خواهد یافت.

وی ضمن اشاره به اینکه وضعیت شیوع کرونا طی یک ماه گذشته در این شهرستان دارای ثبات نسبی بوده، افزود: طی این مدت تعداد بیماران بستری بین ۴۵ تا ۵۵ نفر نوسان داشته اما این وضعیت شکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی طی لیله‌الرغائب، از مردم شهرستان قدردانی کرد و ادامه داد: وضعیت شیوع کرونا در شهرستان‌های اطراف و استان‌های مختلف کشور نیز رو به گسترش است و از همین رو مردم مراغه باید بیش از پیش در رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام داشته باشند.

«موسوی» معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار ویژه مراغه: مردم طی روزها و هفته‌های آینده از سفرهای غیرضروری خودداری کنند

«موسوی» به شناسایی یک بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در یکی از شهرستان‌های شمالی استان نیز اشاره و بیان کرد: مسافرت از دلایل عمده ابتلا به این ویروس به شمار می‌رود و مردم باید از سفرهای غیرضروری طی روزها و هفته‌های آینده خودداری کنند. 

نماینده عالی دولت در مراغه به خستگی کادر درمانی و شرایط دشوار اقتصادی بازاریان نیز اشاره کرد و افزود: اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا از جمله رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را جدی نگیرند و کرونا پیش‌روی داشته باشد، به ناچار بازار تعطیل، و محدودیت‌های منع رفت و آمد اعمال خواهد شد.

به گزارش ایرنا رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز گذشته از شناسایی یک فرد مبتلا به کرونای انگلیسی در آذربایجان‌شرقی خبر داد و ابراز امیدواری کرد ساکنان استان پروتکل‌های بهداشتی را با حساسیت بیشتری رعایت کنند.

به گفته «محمدحسین صومی»، یک شهروند اهری با سابقه مسافرت به کشور عراق در روزهای اخیر تحت بررسی و آزمایش‌های لازم قرار گرفته و از نظر ویروس جهش‌یافته کرونای انگلیسی مثبت شناخته شده است.

گفته می‌شود که علائم کرونای انگلیسی مشابه علائم کووید ۱۹ معمولی است اما سرعت شیوع و مرگ‌ومیر آن بیشتر بوده و افراد با سنین کم‌تر و جوان‌ترها را درگیر می‌کند.

توصیه‌های مراقبتی در مورد این بیماری هم شامل اصول مورد تاکید همیشگی از جمله رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شست‌وشو و ضدعفونی مکرر دست‌هاست.

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی کووید-19 مراغه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی کووید 19 ویروس کرونا آذربایجان شرقی کووید 19 مراغه اخبار کنکور پروتکل های بهداشتی آذربایجان شرقی کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی

در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیت‌های غذایی و دارویی از دامن طبیعت برداشت و برای تهیه انواع غذا‌های سنتی استفاده می‌شود.

هر سال از اردیبهشت بازارچه‌ای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و ده‌ها گونه توسط روستاییان حاشیه مراتع از دامن طبیعت چیده و عرضه می‌شود.

علاقه مردم مراغه و شهر‌های منطقه به تهیه غذا‌های محلی و سنتی از جمله آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.

در این بازار بیشتر از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قارترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش می‌رسد.

البته برداشت و فروش بی رویه و غیر اصولی این گیاهان سالهاست دوستداران طبیعت و محیط زیست را نگران کرده است.

برداشت بیش از ظرفیت با گذشت زمان موجب کاهش سطح رویش و جمعیت این گونه ها‌ی باارزش گیاهی در مراتع و طبیعت سهند شده است.

در بیشر موارد بهره برداران به علت بی توجهی به اهمیت این گیاهان آنها را از ریشه برداشت می‌کنند و با پیاز از خاک بیرون می‌آورند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برداشت بی رویه و غیر اصولی این گیاهان در طول سال‌های گذشته موجب به خطر افتادن تنوع گیاهی مراتع سهند شده است.

زارع افزود: میزان بالای برداشت این گیاهان موجب وارد آوردن آسیب‌های جبران ناپذیر به ذخایر ژنتیکی سهند شده است. با مدیریت در بهره برداری می‌توان فرصتی فراهم کرد تا این گونه‌های باارزش برای نسل‌های آینده نیز حفظ شود.

در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی شناسایی شده که از این گیاهان ۵۰ گونه آن خوراکی است و خاصیت غذایی و دارویی دارد.

کوه سهند با ۱۲۹ هزار هکتار مرتع در شمال شرقی شهرستان مراغه در آذربایجان شرقی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد