Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه گفت: برای کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری در استان کرمانشاه ۷۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف نیاز است. - اخبار استانها -

حبیب‌الله وفایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: برای کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری در استان کرمانشاه 7800 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف نیاز است اما متوسط سرمایه‌گذاری‌ها در بخش‌های مختلف متفاوت است و در بخش‌های کوچک و خانگی با 200 میلیون تومان می‌توان اشتغال‌زایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان برنامه و بودجه کرمانشاه با بیان اینکه تا اواسط سال 96 نرخ بیکاری استان به صورت واگرا نسبت به متوسط کشور در حال افزایش بود افزود: موضوعاتی همچون وقوع زلزله و شیوع بیماری کرونا در سال‌های اخیر بر اقتصاد استان سایه انداخت.

وفایی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری تنها راه نجات اقتصاد کرمانشاه است افزود: دو پارامتر نرخ بیکاری و تورم برای سرمایه‌گذار مهم است که متأسفانه استان کرمانشاه در این دو زمینه وضعیت نامناسبی نداشته است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر رویکرد ما کنترل این دو موضوع بوده است گفت: از سال 97 تاکنون تمام منابع به صورت اهرمی در اختیار سرمایه‌گذاری در استان قرار گرفت و رویکرد این بود که ابتدا برنامه‌های کوتاه ‌مدت، میان‌ مدت و بلند مدت تدوین شود.

ماموستا رستمی: "نبود اشتغال و بیکاری جوانان" عمده‌ترین مشکل کردستان استواردات سبب بیکاری جوانان و خوابیدن چرخ اقتصاد داخلی می‌شودبقاع متبرکه و امامزادگان استان البرز به کاهش بیکاری کمک می‌کنند

وفایی با بیان اینکه سند آمایش استان کرمانشاه تصویب شده است عنوان کرد: برنامه‌های کوتاه‌ مدت و میان‌ مدت در یک راستا هستند و در همین راستا برنامه‌های 97، 98 و 99 در راستای اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری، کاهش نرخ تورم و افزایش درآمد مردم تدوین شده است.

رئیس برنامه و بودجه کرمانشاه با اشاره به اینکه هر آنچه در استان از نظر منابع عمومی وجود داشته در راستای اهرمی کردن برنامه‌های اقتصادی به کار گرفته شده است افزود: در سال 97 و 98 حدود 47 هزار میلیارد تومان از محل منابع مختلف سرمایه‌گذاری شده است. 

این مسئول با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک روش علمی و اصولی برای نجات اقتصاد استان است عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی به دنبال بازسازی و پایدار کردن اقتصاد است و پایدار کردن به معنی ایجاد شغل‌ها و سرمایه‌گذاری‌های پایدار است.

وی بیان کرد: در سال‌های 97 و 98 از محل اعتبارات عمومی 2460 میلیارد تومان در بخش‌های زیربنایی اقتصادی، کشاورزی، فنی، عمرانی و صنعتی استان هزینه شد و در این مدت 1500 میلیارد تومان تسهیلات دولتی به بخش خصوصی اعطا و 36 هزار میلیارد تومان نیز از محل منابع بانک‌ها جذب شد.

وفایی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته نرخ بیکاری 6 درصد کاهش یافته است افزود: هیچ اقتصاد موفقی در دنیا دولتی نیست و یکی از دلایل عقب‌ماندگی‌های در کشور، دولتی بودن اقتصاد است و  رویکرد اصلی ما این است که مشاغل پایدار را برای ظرفیت‌های مشخص حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه از سال 97 تاکنون یک ریال اعتبار جذب نشده در استان وجود نداشته که برگشت بخورد گفت: برای سال 98 یک ریال برگشت نخورده و برای سال 99 نیز در فرصت باقی مانده قانونی به طور قطع اعتبارات جذب می‌شود و یک ریال برگشت نخواهد خورد.

انتهای پیام/832/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال بحران بیکاری و اشتغال استان کرمانشاه میلیارد تومان سرمایه گذاری نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار