Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: اگر بخواهیم قزوین توسعه پیدا کند باید باغستان آباد شود.

اکبری تاکید کرد: باید یک سازمان مستقل جدا از شهرداری‌ها و یا جهادکشاورزی برای باغستان تشکیل شود که بودجه مستقل داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در جهادکشاورزی برای باغداران کلاس‌های توجیهی و ترویجی داریم، ولی کافی نیست و باید استاندار دستور مستقیم برای باغستان داشته باشد.

به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی؛ برای اولین بار تانکر‌ها وارد باغستان و لوله گذاری‌ها انجام شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان هم گفت: کاربری باغستان، چندوجهی شده و تا سازمان مستقل برای باغستان نداشته باشیم، مشکلات عدیده باغستان حل نخواهد شد.

ملکی ادامه داد: باید برنامه‌های باغستان کانالیزه و اعتبارات باغستان یک کاسه شود.

وی افزود: براساس مطالعات انجام شده، برای باغستان ۸میلیون مترمکعب آب مصوب شد که از طریق کانال مادر تامین و هر ساله براساس میزان بارندگی آب اختصاص داده می‌شود.

به گفته مدیرعامل آب منطقه‌ای استان؛ مشکل اصلی باغستان آب نیست، مشکل اصلی انگیزه است که در باغداران وجود ندارد.

ملکی گفت: برداشت‌های مختصری در بالا دست باغستان اتفاق افتاده که با دستور دادستان در حال پیگیری هستیم که جلوی آن گرفته شود.

باباییان یکی از باغداران قزوینی هم در این برنامه گفت: اگر باغستان را با بوستان باراجین مقایسه کنیم، بوستان باراجین حالش خوش است؛ ولی باغستان هنوز لباس ۵۰سال پیش بر تن دارد و باید باغستان قزوین را آسیب شناسی کنیم.

وی با اشاره به کیفیت محصولات باغستان گفت: ما رتبه اول خلال پسته را در جهان داریم و پسته باغستان بهترین پسته است.

بابائیان افزود: ۱۴ حلقه چاه در باغستان موجود است و ۸میلیون مترمکعب آب مصوب برای باغستان داریم، ولی بودجه برای خرید این آب نیاز داریم.

وی گفت: باغستان قزوین طبق طومار‌ها ۳۵۰۰هکتار بوده و در قدیم کاربری کشاورزی داشته، ولی الان کاربری‌های دیگری نیز پیدا کرده است.

داوران دبیر شبکه تشکل‌های محیط زیست هم گفت: باغستان به خصوص در محله‌ی ارنجک دچار کم آبی به طور گسترده است.

وی افزود: یکی از عواملی که در باغستان مشکل ایجاد کرده اجرای پروژه هاست که ایجاد ناامنی کرده است و به هیچ وجه مصوبات عالی شهرسازی اجازه نمی‌دهد در عرصه ۲ هزار و ۷۸۴ هکتاری ثبت شده تغییر کاربری بدهیم.

بابک دیگر باغدار استان هم گفت: در این ۲۰ سال، شاهد رویکردی خوبی در این عرصه نبوده ایم و با این میزان آب نباید منتظر محصول بود.

وی ادامه داد: باغستان خودش آب استان را تامین می‌کند و، ولی از آن بی بهره است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان هم گفت: در حال ثبت باغستان در رده میراث ملی و در مرحله بعد ثبت جهانی آن هستیم.

خزائلی اذعان کرد: در این طرح هر چیزی که از هزار سال گذشته در باغستان بوده است، به همان شکل باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باغستان سنتی جهاد کشاورزی میراث فرهنگی برای باغستان هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارایه کرد.

ایرج راد به ایسنا گفت: هر سال از دی و بهمن سال قبل برای برنامه‌های هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر برنامه‌ریزی می‌کردیم و دبیر و رییس جشن را مشخص می‌کردیم و در پی آن، برنامه انجمن‌های گوناگون به مناسبت این هفته مشخص می‌شد اما زمستان سال گذشته این اتفاق رخ نداد.

وی اضافه کرد: بعد از همه‌گیری کرونا، دیگر برنامه‌ریزی برای هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر صورت نگرفت و امسال هم برنامه خاصی تدارک دیده نشده که دلایل گوناگونی دارد از جمله مشکلات مالی و مسائل دیگر.

او در عین حال اضافه کرد: با وجود این، برخی از انجمن‌ها به صورت خودجوش، برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند و خودشان پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌اند مانند برنامه کانون کارگردانان که برای بزرگداشت آقای زنجان‌پور برگزار می‌شود. در هر حال ما ممانعتی برای برگزاری برنامه‌های مستقل انجمن‌ها نداریم ولی در هیات مدیره مرکزی، برنامه‌ریزی کلی برای اردیبهشت تئاتر در نظر گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، تا پیش از همه‌گیری کرونا، هر سال برنامه بزرگداشت روز جهانی تئاتر به کوشش انجمن‌های زیر مجموعه خانه تئاتر برگزار می‌شد اما چند سالی است که این برنامه‌ها ‌به دلیل مشکلات اقتصادی و وضعیت اجتماعی، برگزار نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی