Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@04:35:38 GMT

رونق کارگاه‌های شعر آنلاین به لحاظ آمار است

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۶۳۵۶

رونق کارگاه‌های شعر آنلاین به لحاظ آمار است

کارگاه‌های شعر آنلاین در زمان کرونا شاید به این دلیل رونق گرفت که افراد بسیاری که به ژانر ادبی و شعر علاقه‌مند بودند، به‌دلیل مشغله کاری و روزمرگی‌ها هیچ گاه نتوانستند در این کلاس‌ها شرکت کنند، اکنون به خاطر شرایطی که بر جامعه حکمفرما شد و بعضی از مشاغل و کسب و کارها تعطیل شدند و روزهای زیادی را در خانه ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر باعث شد که تعداد شرکت کنندگان در این کارگاه‌ها افزایش پیدا کند و به جهت آماری تعداد افراد شرکت کننده در کلاس‌های شعر آنلاین و نقد ادبی افزایش بیشتری نسبت به گذشته پیدا کند.
اینکه بخواهم در مورد تأثیر این کارگاه‌ها در تربیت شاعران و آموزش افراد صحبت کنم و نتیجه این کلاس‌ها را عنوان کنم بسیار زود است که بخواهیم برآوردی از این پدیده نوظهور داشته باشیم. بنابراین نیاز است که دو الی سه سال بگذرد تا بتوان نتیجه برگزاری چنین کلاس‌هایی را عنوان کرد. شاید اگر کرونا نبود و این شرایط پیش نمی‌آمد این اتفاق جمعی و تجربه هم صورت نمی‌گرفت. اما اگر بخواهیم از منظری دیگر این موضوع را بررسی کنیم، باید حسن داستان را در نظر گرفت که افراد بسیاری که جدی‌تر در حوزه ادبیات و شعر مطالعه می‌کنند و به ادبیات علاقه‌مندند توانستند در این کلاس‌ها شرکت کنند.
باید بگویم که برگزاری کلاس‌های نقد ادبی و شعر و نتیجه خروجی آن زیاد به کرونا ربطی ندارد. چرا که همیشه در بین تعداد زیادی که در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند نهایتاً 2 الی 3 نفر هستند که رشد می‌کنند و شاعر یا نویسنده می‌شوند. اکثراً به این کلاس‌ها به‌عنوان تفنن فرهنگی با کلاس و مفید نگاه می‌کنند. برای همین است که خروجی درخشانی ندارند. اینکه بگوییم همه استعداد نهفته دارند و دراین کلاس‌ها به باروری و رشد بسیاری می‌رسند حرفی گزافه است. قطعاً تعداد معدودی که استعداد بسیاری در حوزه ادبیات دارند و وقت بسیاری برای یادگیری می‌گذارند و در حقیقت زندگیشان یادگیری ادبیات و نوشتن است در این راه با پشتکار به نتیجه خواهند رسید. و این جریان همیشه و در همه حال بوده است و ارتباطی به شرایط قرنطینه خانگی و کرونا هم ندارد.


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کلاس ها شرکت کنند کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • چرا آمار سرقت‌ها در استان کرمان زیاد است
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • وزیر علوم : کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
  • کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد