Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ابراهیم قادری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  اظهار داشت:  در ۲ دهه اخیر سلامت مردان به عنوان بحران خاموش سلامت مورد توجه بین المللی گرفته است.

وی با بیان اینکه هفته ملی سلامت مردان ایران هر سال در اولین هفته اسفند ماه برگزار می‌شود، افزود: در سال جاری با توجه به شیوع کووید ۱۹ در دنیا و شدت ابتلا و مرگ و میر بیشتر مردان نسبت به زنان هفته ملی سلامت مردان ایران با شعار " همه گیری کرونا، توجه بیشتر به سلامت مردان"  برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: بر اساس آمار سال گذشته سه علت اصلی مرگ ومیرها در استان بیماری‌های قلبی عروقی با ۴۳ درصد، سرطان و تومورها ۱۶ درصد و سوانح و حوادث با ۱۱ درصد گزارش شده که از این تعداد بیشترین میزان مرگ و میر مربوط به مردان به دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی است.

دکتر قادری اضافه کرد: باورهای غلط فرهنگی مبنی  بر برتر بودن و قوی تر بودن مردان نسبت به زنان و در نتیجه مغفول ماندن تمرکز بر سلامت موجب شده که مردان کمتر به سلامت خود اهمیت دهند و در مقایسه با زنان کمتر اصول بهداشتی تعریف شده مانند شستشوی مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک و دستکش را رعایت کنند.

قادری سرطان‌های شایع مردان در استان را سرطان معده، پوست، مثانه، ریه و کولورکتال اعلام کردو گفت: وجود بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا، دیابت، عروق مغز در مردان بیش از زنان یوده و رفتارهای ناسالم مردان مانند تغذیه ناسالم، بی تحرکی و مصرف دخانیات در میان مردان شایع‌تر است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: این هفته در شرایط همه گیری کووید ۱۹ فرصت مناسبی است برای توجه بیشتر به سلامتی مردان به‌وسیله اطلاع رسانی و تلاش برای افزایش آگاهی مردان به موضوع سلامتی و تشویق مردان به مشارکت درتوسعه برنامه‌های بهداشتی پایه، ترغیب آنان به رعایت شیوه زندگی سالم و انجام مراقبت‌های به موقع در بیماری‌های زمینه ای است.

قادری تاکید کرد:  اگر چه همه افراد جامعه از کوچک تا بزرگ، زن و مرد در معرض خطر کرونا ویروس هستند، اما سن و جنس به عنوان ۲ فاکتور مهم در ابتلا یا شدت علایم تاثیر گذارند و ابتلا و سن افرادی که علائم شدیدتری پیدا می کنند یا ابتلا به کرونا در آنها منجر به مرگ می شود، در سال‌های پایانی میانسالی و دوره سالمندی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون موارد آلودگی، شدت ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در مردان بیشتر از زنان بوده و این افراد نیازمند مراقبت و توجه بیشتر هستند گفت: علاوه بر مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹، به طور کلی مردان در همه گروه‌های سنی، مرگ و میر بالاتر و طول عمر کوتاه‌تری نسبت به زنان به دلایل مشابه دارند و مشکلات، مواجهات و عوامل خطر اختصاصی متعددی نیز، سلامت آنان را تهدید می کند.

دکتر قادری  گفت: رفتارهای پرخطر بیشتر، مواجهات خطرناک شغلی، خشونت، سوانح و حوادث ترافیکی و شغلی کشنده، شیوع و بروز بیشتر بیماری‌های مزمن کشنده مانند سکته قلبی و مغزی در مردان از مهمترین دلایل مرگ و میر بالاتر و عمر کوتاهتر آنان است که این امر را به یک بحران مهم سلامتی در همه دنیا تبدیل کرده است.

وی نقش عوامل بیولوژیکی، فاکتورهای ژنتیکی، هورمونی و تأثیر برخی آنزیم‌ها، برخی عوامل اجتماعی، مسوولیت های شغلی و اقتصادی را در سلامت مردان تعیین کننده دانست و اظهار داشت: این فاکتورها در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید ۱۹ در مردان نقش تاثیرگذاری دارند.

از اول تا هفتم اسفند با شعار «همه گیری کرونا، توجه بیشتر به سلامت مردان»  به عنوان هفته سلامت مردان نامگذاری شده است.

برچسب‌ها سرطان معده ویروس کرونا کردستان دیابت بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرطان معده ویروس کرونا کردستان سرطان معده ویروس کرونا کردستان دیابت بهداشت و سلامت اخبار کنکور بیماری های قلبی سلامت مردان توجه بیشتر مرگ و میر کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند