Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس تصاویر ماهواره از فرودگاهی در منطقه یانلیانگ چین، به نظر می‌رسد که تولید انبوه مدل سوخت‌رسان هوا به هوا بر اساس هواپیمای ترابری Y-۲۰ آغاز شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در تصویری که به تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی تهیه و اخیرا منتشر شده است، حداقل ۴ فروند هواپیمای Y-۲۰ دیده می‌شود که مجهز به پاد سوخت‌رسانی در زیر بال خود هستند و این مسئله نشان می‌دهد که تولید انبوه این پرنده آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مدل از هواپیمای Y-۲۰ به اسم Y-۲۰U شناخته شده و به سه سیستم سوخت‌رسانی جمع شونده مجهز است که در زیر بال‌ها و بدنه قرار می‌گیرد.

این هواپیمای سوخت رسان در سال ۲۰۱۸ میلادی اولین پرواز خود را انجام داده و به نظر می‌رسد به سرعت امکان باز کردن سیستم‌های سوخت‌رسان و بدل کردن این هواپیما به مدل ترابری استاندارد نیز وجود داشته باشد.

این هواپیما‌ها همچنان از موتور روسی D-۳۰KP-۲ بهره می‌برند و به نظر می‌رسد موتور چینی WS-۲۰ زودتر از سال ۲۰۲۴ آماده نباشد.

در حال حاضر نیروی هوایی چین از هواپیما‌های سوخت‌رسان بر اساس بمب افکن H-۶ ساخته شده و همچنین سه فروند Il-۷۸MP که از اوکراین در سال ۲۰۱۴ خریداری شده است، استفاده می‌کند.

تعداد کم سوخت‌رسان‌های سری Il-۷۸MP و ظرفیت کم برای حمل سوخت در تانکر‌های توسعه یافته بر اساس سری H-۶ باعث شده است تا چین پروژه سوخت‌رسان بومی بر اساس طرح Y-۲۰ را وارد فاز عملیاتی کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هواپیمای سوخت رسان سوخت رسان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران

مدیر روابط عمومی شرکت فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: پرواز هواپیمای شرکت آتا از مشهد به تهران، دقایقی پس از پرواز به دلیل نقص فنی به فرودگاه مشهد بازگشت.

به گزارش مشرق، حسن جعفری افزود: پرواز شماره ۵۶۲۰ شرکت هواپیمایی آتا به تهران، ساعت ٢٣ و ۴٠ دقیقه فرودگاه مشهد را به مقصد تهران ترک کرده بود.

وی اضافه کرد: این پرواز به علت نقص فنی با تصمیم خلبان و با رعایت مسائل ایمنی و استاندارد پرواز، به مشهد بازگشت و به سلامت بر زمین نشست.

جعفری افزود: این پرواز با ۲۷۴ دقیقه تاخیر در ساعت سه و ٣۴ دقیقه بامداد امروز انجام شد.

فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتاری پس از فرودگاه مهرآباد تهران، دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض