Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید بابایی روز سه‌شنبه در نشست توزیع هوشمند ۸۰۰ تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی در سازمان بهزیستی افزود: این تبلت و سیم‌کارت ها تاکنون برای چهار هزار و ۴۲۱ دانش‌آموز ارسال قطعی شده و احتمالا تاکنون به دست ۷۷۵ نفر از دانش‌آموزان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری رایتل و دیجی‌کالا و براساس سلیقه و انتخاب دانش‌آموزان به صورت خرید اینترنتی با حفظ کرامت مددجویان،  انجام شده است، گفت: دانش‌آموزان برای دریافت تبلت و سیم‌کارت پس از ارسال پیامک و ارزشیابی از سوی مددکاران کلینیک ها،  اکانتی در دیجی کالا ساختند و آدرسی ثبت کردند و سپس روند توزیع آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون تبلت و سیم‌کارت‌ها به ۵۶ درصد دانش‌آموزان تحویل قطعی شده است.

مدیرکل دفتر امور کودکان ونوجوانان سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: تعداد دانش‌آموزان واجد شرایط که تبلت ها در نهایت به آنها تخصیص پیدا می‌کند، هشت هزار نفر است که بیشترین تعداد این دانش‌آموزان در استان خراسان رضوی با تعداد یکهزار و ۱۴۱ و سپس استان‌های کرمان با ۹۰۴ دانش آموز، استان آذربایجان غربی با ۸۹۶ دانش آموز و بعد تهران بوده و سپس با استان‌ها با تعداد کمتر مانند ایلام با ۳۸ دانش‌آموز به پایان می‌رسد.

بابایی با بیان اینکه کار توزیع را با استان‌های کوچک شروع کردیم، افزود: استان‌هایی مانند استان‌های خوزستان، کردستان و کهگیلیویه و بویراحمد در آخرین بخش ارسالی تبلت و سیم کارت هستند.

وی یادآور شد: بیشترین توزیع در استان قم با ۹۶ درصد بوده است؛ همچنین اطلاعات کسانی که تبلت و سیم‌کارت را تحویل گرفته‌اند یا در مسیر ساخت اکانت هستند، در حال رصد است. دو هزار و ۷۵۵ دانش‌آموز نیز در مسیر ساخت اکانت در دیجی‌کالا هستند که امیدورایم تا پایان سال این طرح را بتوانیم تمام کنیم.

بابایی گفت: کودکانی داشتیم که در معرض ترک تحصیل بودند و هنگامیکه که تبلت ارائه شد،  توانستند تحصیل را ادامه دهند؛ همچنین نمونه هایی داشتیم که کودکان مجبور بودند به خانه‌های همسایه‌ها بروند.

برچسب‌ها اداره کل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی کشور دانش آموزان سازمان بهزیستی کشور دانش آموزان اخبار کنکور تبلت و سیم کارت دانش آموزان دانش آموز استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی