Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@22:40:08 GMT

شدیدترین ریزش روزانه بیت کوین ثبت شد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۹۱۶۰

به نقل از سی‌ان‌بی‌سی نوشت: بیت کوین شدیدترین ریزش روزانه تاریخ خود را تجربه کرد.
روز بیست و دوم فوریه شاهد ثبت یک رکورد تازه در ارزش بیتکوین بود و این ارز از قله ۵۸ هزار دلاری خود تا کف ۴۷ هزار دلاری ریزش کرد. این ریزش که سنگین‌ترین ریزش روزانه بیتکوین هم بود به سرعت سایر ارز‌ها را هم با ریزش سنگین مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین بار در ۱۱ ژانویه ارزش بیتکوین دچار ریزش شدید شده بود.
تردید‌ها از توقف روند صعودی فعلی ارز‌های دیجیتالی پس از آن که برخی از افراد ثروتمند نسبت به این روند موضع گیری کردند، در بین معامله گران افزایش یافته است. با این حال شرکت‌های بزرگ دیگری در حال پیوستن به این بازار هستند که جریان سرمایه ورودی به بازار را در تراز بالایی نگه داشته است. گروه مالی بی سی بی انگلیس از قصد خود برای سرمایه گذاری در رمزارز‌ها خبر داده است.
در حالی که بیتکوین در ادامه روند صعودی خود توانسته است تا در کانال ۵۰ هزار دلاری جایگاه خود را تثبیت کند، تحلیلگران بانک جی پی مورگان در گزارشی هشدار داده اند رالی صعودی این ارز به احتمال زیاد پایدار نخواهد بود و قیمت‌ها در آینده‌ای نزدیک ریزش خواهد کرد. از پنج ماه پیش تاکنون ارزش بازار بیتکوین حدود ۴.۵ برابر شده و تحلیل گران این بانک هشدار داده اند چنین روند سریعی در افزایش قیمت که بخشی از آن هم به لطف شرایط کرونایی به دست آمده است امکان شکست دارد.
مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۱۵۸۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۹.۶ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۶۹ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۳ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله گران بر بستر بلاک چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
بروزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی) / این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است
۱- بیتکوین
قیمت: ۵۴ هزار و ۳۰۱.۱۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۹۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۱۸ درصد افزایش
۲- اتریوم
قیمت: ۱۷۷۷.۵۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۹.۵۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۶۸ درصد کاهش
۳- بایننس کوین
قیمت: ۲۶۳.۸۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۲.۱۰ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸۶.۵۷ درصد افزایش
۴- پولکا دوت
قیمت: ۳۶.۶۳ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۴۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۶.۶۹ درصد افزایش
۵- کاردانو
قیمت: ۱.۰۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۷۷ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۳ درصد افزایش
۶- تتر
قیمت: ۰.۹۹۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۵ درصد کاهش
۷- ریپل
قیمت: ۰.۵۵۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۶۴ درصد افزایش
۸- لایت کوین
قیمت: ۲۰۶.۸۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۰.۸۳ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۳۱ درصد کاهش
۹- چین لینک
قیمت: ۳۱.۰۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۱.۵۰ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۵.۵۶ درصد کاهش
۱۰- بیتکوین کش
قیمت: ۶۲۴.۴۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۳.۴۷ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۱.۶۳ درصد کاهش
منبع: ایسنا برچسب ها: بیت کوین

منبع: خرداد

کلیدواژه: بیت کوین ارز های دیجیتالی بیت کوین ارز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند