Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@16:21:39 GMT

پکن، طرح ضدچینی پارلمان کانادا را محکوم کرد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۹۵۵۵

پکن، طرح ضدچینی پارلمان کانادا را محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای طرح ضد چینی پارلمان کانادا را محکوم کرد.

نمایندگان پارلمان کانادا روز دوشنبه طرحی را تصویب کردند که در آن ادعا شده رفتار چین با اقلیت اویغور ایالت «سین‌کیانگ»، «نسل کشی» است.

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن این طرح را محکوم و رد می‌کند و افزود مراتب اعتراض شدید خود را به طرف کانادایی اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این طرح غیر الزام‌آور با ۲۶۶ رای موافق در پارلمان کانادا در مقابل صفر رای منفی تصویب شد.

بر اساس این گزارش، نمایندگان کانادایی همچنین متمی را تصویب کردند که در آن از دولت خواستند از کمیته بین‌المللی المپیک بخواهد میزبانی المپیک زمستانی ۲۰۲۲ را در صورت ادامه «نسل‌کشی» از چین بگیرد.

ترودو پیشتر در خصوص استفاده از کلمه نسل کشی هشدار داده و گفته بود که این اصطلاح را دستورالعمل‌های دقیق بین‌المللی مشخص می‌کند و استفاده نادرست از آن باعث تضعیف اختصاص آن می‌شود. وی در ادامه ادعا کرد باید در این خصوص که آیا نقض حقوق بشر در سین‌کیانگ را می‌توان مثابه نسل‌کشی دانست، رایزنی‌های بین‌المللی انجام شود.

پیشتر نمایندگی چین در سازمان ملل متحد در واکنش به اتهام‌زنی‌های مکرر آمریکا در این نهاد، دروغگویی را عادت واشنگتن خوانده بود.

پامپئو در آخرین روز از حضور در دولت آمریکا، در ادعایی مضحک، رفتار مقامات چین در استان سین‌کیانگ را مصداق نسل‌ کشی توصیف کرد. «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه جدید آمریکا هم در مجلس سنا پیش از تایید برای این سمت به این سوال که آیا از چنین موضعی تبعیت می‌کند، پاسخ داد: «قضاوت من نیز همین است».

وزارت امور خارجه چین در واکنش به این ادعاها گفته «با ثبات اجتماعی، توسعه اقتصادی، هماهنگی مذهبی و بهبود معیشت در منطقه خودمختار اویغور سین‌کیانگ‌، مردم از همه گروه‌های قومی از جمله مردم اویغور زندگی مرفه و شادی را در آنجا دارند».

این وزارتخانه در ادامه در اشاره به یک نظرسنجی که نشان می‌دهد ۷۵ درصد مسلمان آمریکا معتقدند علیه جامعه مسلمان در این کشور تبعیض زیادی وجود دارد، گفت تبعیض نژادی سیستماتیک و خشونت پلیس را می‌توان در سیستم‌های قضایی و اجرای قانون ایالات متحده یافت.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کانادا سین کیانگ حقوق بشر نسل کشی پارلمان کانادا سین کیانگ نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان

سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان که برای کرسی پارلمان اروپا نامزد شده در شهر درسدن مورد حمله قرار گرفت و شدیدا زخمی شد.

به گزارش ایسنا، «ماتیاس ایکه»، عضو ۴۱ ساله حزب سوسیال دموکرات آلمان، حزبی که «اولاف شولتس»، صدر اعظم این کشور به آن تعلق دارد، حین انجام فعالیت‌های انتخاباتی در شهر درسدن در ایالت زاکسن هدف حمله قرار گرفت.

ایکه که در حال حاضر نیز به عنوان نماینده حزب سوسیال دموکرات آلمان در پارلمان اروپا خدمت می‌کند مجددا برای کرسی این پارلمان در ایالت زاکسن آلمان نامزد شده است.

به نوشته «خبرگزاری آناتولی»، روسای شاخه حزب سوسیال دموکرات در ایالت زاکسن گفتند که او در این حمله هدف ضرب و شتم قرار گرفته و شدیدا آسیب دیده و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

هیننگ هومان و کاترین میشل از روسای حزب سوسیال دموکرات آلمان در ایالت زاکسن در بیانیه‌ای در واکنش به این اتفاق گفتند: «ارزش‌های دموکراتیک ما هدف حمله قرار دارد. این حمله یک سیگنال هشدار برای هر کسی در کشور ما است.»

آنها همچنین تصریح کردند:‌ «عاملان این حمله قصد ارعاب ما به عنوان نمایندگان جامعه دموکراتیک را دارند اما هرگز موفق نخواهند شد.»

«نانسی فزر»، وزیر کشور آلمان در واکنش به این اتفاق گفت چنانچه حمله صورت گرفته در آستانه انتخابات پارلمان اروپا با انگیزه سیاسی اتفاق افتاده باشد «یک حمله به دموکراسی» است.

او ادامه داد: «خشونت ضد دموکراسی ابعاد جدیدی به خود گرفته است و از طرف حاکمیت قانون به آن پاسخ سختی داده خواهد شد.»

پلیس شهر درسدن آلمان اعلام کرد چهار عامل ناشناس به این سیاستمدار ۴۱ ساله حین نصب پوسترهای انتخاباتی در منطقه «اشتریزن» شهر درسدن حمله کردند.  قبل از این حمله شخصی دیگر که مشغول نصب پوسترهای تبلیغاتی حزب سبز آلمان در همان منطقه بود نیز از سوی چهار نفر مورد حمله قرار گرفت.

پلیس آلمان درباره چگونگی حمله و عاملان آن اطلاعات بیشتری ارائه نکرده و وزارت امور داخلی دولت ایالت زاکسن اعلام کرد تحقیقات درباره این اتفاق در جریان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصر اشغال گذرگاه مرزی رفح توسط اسرائیل را محکوم کرد
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین