Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@02:32:09 GMT

کرونا و روند صعودی بیکاری در انگلیس

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۰۱۷۱

کرونا و روند صعودی بیکاری در انگلیس

به گزارش ایرنا، دفتر آمار ملی انگلیس (اوان‌اس) روز سه‌شنبه اعلام کرد که نرخ بیکاری در ماه‌های اکتبر تا دسامبر سال ۲۰۲۰ میلادی به ۵.۱ درصد رسیده است. این بدین معناست که حدود یک میلیون و ۷۴۰ هزار نفر در این بازه زمانی بیکار بوده‌اند که ۴۵۴ هزار نفر بیشتر از سال گذشته است.

نرخ بیکاری انگلیس در سه ماهه سوم سال گذشته میلادی ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد و قبل از آن هم ۳.۸ درصد گزارش شده است.

این درحالیست که دولت انگلیس طرح حمایت از افراد شاغلی را که به مرخصی اجباری فرستاده شده‌اند تا بهار آینده تمدید کرده است. به این ترتیب دولت وعده داده که ۸۰ درصد از حقوق افراد را تا سقف ۲ هزار و ۵۰۰ پوند تامین می‌کند.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که اجرای این طرح تا پایان ضرب الاجل کنونی (۳۰ آوریل ۲۰۲۱) حدود ۹۸ میلیارد دلار خرج روی دست دولت بگذارد. در همین حال بانک مرکزی در گزارش جداگانه‌ای پیش‌بینی کرده که تا اواسط سال جاری میلادی، یعنی پس از پایان طرح تشویقی دولت، نرخ بیکاری به ۸ درصد افزایش پیدا می‌کند. برخی کارشناسان این میزان را ۶ درصد  پیش بینی کرده‌اند.

صادق خان شهردار لندن افزایش نرخ بیکاری در کشور را مایه نگرانی خوانده و گفته است، «هر چقدر وزیر دارایی در بیان طرح حمایتی دولت تاخیر کند اوضاع وخیم‌تر می‌شود.» دولت به گفته او باید مشوق‌های اقتصادی را سریعا تمدید کند.

ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس می‌گوید که در متمم لایحه بودجه که ماه آینده ارائه خواهد داد، تدابیر بیشتری را برای حمایت از بازار کار در نظر گرفته است. او اظهار می‌دارد که اقتصاد کشور دچار شوک شده و در زمان حاضر بسیاری از خانواده‌ها و شرکت‌های تجاری دوران سختی را سپری می‌کنند. سوناک هشدار داده که دولت توان حمایت مالی از تمام مشاغل و شرکت‌های تجاری را ندارد.

گزارش وضعیت بیکاری در انگلیس در حالی منتشر شده است که نخست وزیر این کشور دیروز برنامه یا به اصطلاح نقشه راه دولت را برای خروج از محدودیت‌های کرونایی ارائه داد. بوریس جانسون در رویکردی جاه طلبانه امیدوار است که با بهره گیری از واکسیناسیون سراسری کرونا و کاهش تدریجی محدودیت‌ها، اوضاع کشور به ویژه در حوزه اقتصادی تا تابستان آینده به روال عادی بازگردد.

همه‌گیری کرونا از سال گذشته خسارت سنگینی را به اقتصاد دولت انگلیس وارد کرده است. تازه‌ترین مطالعات دفتر آمار ملی انگلیس نشانگر آن است که استقراض دولت این کشور در ماه گذشته میلادی (ژانویه) به دلیل بحران‌ کرونا رکورد ماه‌های ژانویه‌ ۲۸ سال گذشته را شکست.

استقراض دولت این کشور (اختلاف موجود میان میزان هزینه های عمومی و میزان مالیات‌های دریافتی) در ماه ژانویه گذشته به ۸.۸ میلیارد پوند رسید. این میزان بدهی، در اولین ماه سال میلادی از زمانی که استقراض دولت توسط دفتر آمار ملی انگلیس در سال ۱۹۹۳ جمع‌آوری شد، سابقه نداشته است.

بر اساس این گزارش، درآمد دولت از محل دریافت مالیات، یک میلیارد پوند بیشتر از سال گذشته کاهش یافته درحالی که هزینه‌ها ۱۹.۷ میلیارد پوند افزایش داشته است.این گزارش حاکیست که مجموع بدهکاری دولت لندن اینک به رقم بی‌سابقه ۲،۱۱۴.۶ میلیارد پوند، معادل ۹۷.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور رسیده است.

نهاد ناظر بر بودجه دولت انگلیس پیش‌بینی کرده که بدهی این کشور تا پایان سال میلادی ۳۹۳.۵ میلیارد پوند افزایش خواهد کرد که این بیشترین میزان پس از پایان جنگ جهانی دوم خواهد بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا نرخ بیکاری انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نرخ بیکاری انگلستان ویروس کرونا نرخ بیکاری انگلستان اخبار کنکور میلیارد پوند نرخ بیکاری سال گذشته پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی دولت در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان گلپایگان گفت: تجارت خارجی ایران در فروردین سال جاری ١٠.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافته است.


علی بهادری جهرمی با بیان اینکه حال منابع ارزی ما خوب است تصریح کرد: ما مشکلات ارزی و دیگر معضلات جاری را می‌دانیم، اما مجبوریم در شرایط تحریم، تعادل ارزی را برقرار کنیم.


سخنگوی دولت با اشاره به اینکه نظارت بر نوسانات نرخ ارز به صورت جدی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: نگاه دولت هدایت منابع ارزی به سوی موارد مهم و اولویت هاست.


وی درباره نظارت بر نظام بانکی گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری بزرگ را منحل کردیم بدون اینکه هیچ مشکل اقتصادی و اجتماعی رخ دهد.


بهادری جهرمی تصریح کرد: درصدد هستیم که منابع بانکی را به سمت اقدامات مولد مانند تولید و مسکن سوق دهیم و از سوی دیگر در بخش‌های تکلیفی مانند فرزندآوری نیز از آن بهره‌مند شویم.


وی گفت: نرخ سود بانکی نرخ سابق است از طرف دیگر نرخ تورم تولید کننده که در ابتدای دولت ١٠٣ درصد بود الان به ٢٣ درصد رسیده است.


سخنگوی دولت با بیان اینکه در دهه ٩٠ بسیاری فرصت‌ها از دست رفت، گفت: این موضوع تنها به مباحث اقتصادی محدود نبوده است و در دیگر موارد مانند فرهنگی و اجتماعی نیز کاستی داشتیم.


بهادری جهرمی همچنین در مورد توزیع شیر در مدارس اظهار داشت: این موضوع پارسال در قانون بودجه نبود، اما امسال سعی کردیم برای آن ردیف بودجه تعریف کنیم.

دیگر خبرها

  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته