Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: از آنجایی که مردم ما قرنطینه را رعایت نمی کنند بنابراین چاره ای نمی‌ماند که از واکسیناسیون به عنوان راه نهایی مقابله با کرونا استفاده شود. 


عبدالرضا فقیه نصیری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه تنها راه کنترل همه بیماری های ویروسی و منتقل کننده، واکسیناسیون است و یا اینکه خود بدن در مقابل این ویروس یا باکتری،آنتی بادی ترشح کند، اظهار کرد: اما متاسفانه انتی بادی که بدن در مقابل ویروس کرونا ترشح می کند یا بسیار ضعیف است و یا حالت دفاعی کوتاه مدتی دارد که نمی تواند به طور کامل در مقابل این بیماری مقاومت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با تاکید بر اینکه باید در مقابله با این بیماری از مکانیزم هایی استفاده کرد که این توانایی مقابله با بیماری در مدت طولانی تر در بدن باقی بماند،افزود: ادعا می شود واکسن هایی که تولید می شود این توانایی را دارد که بدن را در مقابل بیماری کرونا در مدت ۶ تا یک سال محافظت کند.
این متخصص بیماری های عفونی، تنها راه مقابله با بیماری را واکسیناسیون و رعایت قرنطینه عنوان کرد وگفت: از آنجایی که مردم ما قرنطینه را رعایت نمی کنند بنابراین چاره ای نمی ماند که از واکسیناسیون استفاده شود. 
فقیه نصیری تصریح کرد: با این اوصاف روش دیگری جز واکسیناسیون برای کنترل کرونا وجود ندارد.
 وی در خصوص واکسن های وارد شده از روسیه به کشور گفت:  شرکت سازنده هیج گونه اطلاعات دقیقی در خصوص واکسن فعلی به ما نداده است و حتی به مراجع جهانی نیز اعلام نکرده است. 
این متخصص بیماری های عفونی خاطر نشان کرد:  در مجموع این واکسیناسیون اگر دارای خصوصیات محافظت بدن  در مقابل بیماری کرونا را داشته باشد قابل قبول است. 
فقیه نصیری در ادامه با بیان اینکه اگر مراجع جهانی از جمله سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و دارو و سایر سازمانهای جهانی این واکسن ها تایید کنند قابل قبول است، افزود: اما متاسفانه انطور که مطالعات نشان می دهد اطلاعاتی چندانی از واکسن فعلی وارد شده به کشور از سوی شرکت سازنده داده نشده است و تنها گفته می شود روی ۹ نفر مورد ازمایش قرار گرفته است و جواب گرفته اند و این نمی تواند معیار جهانی باشد.
وی متذکر شد: البته مقاله معتبری در خصوص این واکسن و مزایای آن به چاپ رسیده است که ۹۱ درصد ایمنی ایجاد می کند اما در شرایط بحرانی فعلی می تواند اشتباهاتی رخ دهد.
این متخصص بیماریهای عفونی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا نباید مازندران در اولویت واکسیناسیون قرار گیرد یا خیر، با بیان اینکه در واکسیناسیون باید جمعی دیده شود، ابراز کرد: اگر در مازندران به صورت کامل واکسیناسیون صورت گیرد، به علت ترددهایی که از سایر استانها می شود نمی توان منتظر بود این واکسیناسیون به طور کامل جوابگو باشد و اگر چنین انتظاری وجود دارد باید هرگونه تردد منع شود و قرنطینه اعمال شود ،بنابراین در این خصوص باید کل کشور به صورت مساوی واکسن شوند و نکات بهداشتی نیز رعایت شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در جهان واکسن کرونا استانی اجتماعی متخصص بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور