Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون سازمان بورس با بیان اینکه هلدینگ شرکت‌های غیر بورسی حاضر در سهام عدالت به زودی تشکیل می‌شود، گفت: در حال حاضر اعضای هیأت مؤسس این شرکت از طریق سازمان خصوصی‌سازی برای تائید صلاحیت حرفه‌ای معرفی شده‌اند.

پرتفوی سهام عدالت مرکب از 49 شرکت بود که 36 شرکت در بورس حضور دارند و 13 شرکت نیز خارج از بورس بودند و با توجه به اینکه سهام 36 شرکت بورسی به سهامداران اختصاص پیدا کرده، یکی از سؤالات مهم این بود که حق تقدم یا سهام 13 شرکت غیر بورسی برای سهامداران عدالت چه می‌شود؛ در این زمینه با محمدرضا معتمد عضو هیأت مدیره بورس تماس گرفت که وی اظهار داشت: قرار است سهام شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت از طریق یک هلدینگ که به زودی تشکیل می‌شود، به همه 49 میلیون سهامدار عدالت چه در روش مدیریت مستقیم و یا روش مدیریت غیرمستقیم اختصاص پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، مطابق آیین‌نامه آزادسازی سهام عدالت سهام 13 شرکت غیر بورسی که در پرتفوی سهام عدالت قرار داشتند، باید به هلدینگی که به زودی تشکیل می‌شود، اختصاص پیدا کند. در حال حاضر سازمان خصوصی‌سازی اساسنامه هلدینگ را تهیه کرده و مدیران هیأت مؤسس را برای بررسی صلاحیت حرفه‌ای معرفی کرده و اساسنامه را برای ثبت به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کرده است که بعد از تأیید صلاحیت علمی مدیران، ان‌شاءالله به زودی هلدینگ یاد شده تشکیل می‌شود.

معاون نظارت سازمان بورس گفت: فرایند انتقال سهام 13 شرکت در این هلدینگ بعد از تشکیل هلدینگ آغاز می‌شود و پس از آن افزایش سرمایه هلدینگ انجام می‌شود که سهام این هلدینگ متعلق به همه 49 میلیون سهامدار عدالت خواهد بود.

معتمد این را هم گفت: هلدینگ شرکت‌های غیربورسی در حال تأسیس و تأیید صلاحیت تخصصی و عمومی مدیران آن است که به زودی این کار انجام می‌شود و اساسنامه و صلاحیت مدیران نزد اداره ثبت شرکت‌ها تأیید می‌شود.

وی این را هم گفت که البته از 13 شرکت غیر بورسی سهام عدالت 2 شرکت شامل پتروشیمی بوعلی و پتروشیمی ارومیه تاکنون وارد بورس شده‌اند و درصدی از سهام این دو شرکت بورسی جدید هم در هلدینگ یاد شده قرار خواهد گرفت.

معاون نظارت سازمان بورس گفت: آنچه در مصوبه آزادسازی سهام عدالت است قرار است این هلدینگ بعد از ثبت هلدینگ به همه سهامداران عدالت تخصیص داده شود. در حال حاضر در مرحله تأیید صلاحیت مدیران قرار دارد، بنابراین باید اول هلدینگ تأسیس، بعد از آن افزایش سرمایه و سپس تخصیص سهام به همه سهامداران عدالت صورت گیرد.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تشکیل می شود شرکت های غیر سهام عدالت غیر بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • نام استقلال تغییرناپذیر است