Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قشم : حسین رفیعی مشاور امنیتی و انتظامی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دراین نشست با تاکید براینکه به اتباعی که مجوز اقامت ندارند تحت هیچ شرایطی نباید خدمات ارائه شود، گفت: اگر قرار است این وسایل حمل بار شامل سه چرخه ها و چرخ دستی ها در بازارهای قشم و درگهان ساماندهی شود، قبل از هرچیز متولی این اقدام تعیین شود و در مرحله بعد ارائه هرگونه خدمات به این وسایل از طریق صاحبان صنف ایرانی دارای پروانه کسب رسمی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی اتباع خارجی که این وسایل را استفاده می کنند، حتما باید کارت اقامت معتبر داشته باشند و دراین شرایط می توان آنها را از نظر ارائه خدمات مختلف از جمله تسهیلات بیمه ای حمایت کرد، منوط براینکه لباس فرم مخصوص و وسیله نقلیه شان نیز پلاک داشته باشند و محدوده فعالیت آنها نیز مشخص شود. 
رفیعی با اشاره به اینکه این طرح به صورت پایلوت سه یا چهارماهه در درگهان اجرا می شود و سپس به بازارهای قشم نیز تعمیم می بابد بر ضرورت گذاشتن جلسات آموزشی برای اتباع خارجی شاغل دراین وسایل نقلیه تاکید کرد و گفت: یکی از اهداف ساماندهی این اتباع، جلوگیری از جابجایی کالاها و اجناس غیرمجاز است و آشنایی این اتباع با مقررات و قوانین حاکم بر منطقه آزاد قشم می تواند مانع وقوع بسیاری از جرایم توسط این افراد شود. 
براساس این گزارش سلیمان رنجبری مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم نیز دراین نشست با ارائه گزارشی از وضعیت کسانی که این وسایل حمل بار را در درگهان و قشم استفاده می کنند، اکثریت قریب به اتفاق این افراد را اتباع خارجی خواند و بر ضرورت ساماندهی این افراد تاکید کرد.
گفتنی است دراین نشست رییس پلیس راهور شهرستان قشم و جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی، امنیتی، انتظامی و نظامی شهرستان قشم نیز نقطه نظرهای خود را درخصوص ساماندهی اتباع خارجی و وسایل حمل بار مورد استفاده آنها در شهرهای قشم و درگهان مطرح کردند.

48 

کد خبر 1489410

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد اتباع خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان