Web Analytics Made Easy - Statcounter

شركت هاي تعاوني توليدي سيرنگ و يكتا گرانول ميبد كه از سوي بانك صنعت و معدن تأمين اعتبار شده اند با حضور علیرضا رزم‌حسینی وزير صنعت، معدن و تجارت در استان يزد مورد افتتاح و بهره برداري قرار گرفت.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، وزیر صنعت، معدن و تجارت در اولین روز برنامه خود در سفر به استان یزد، طرح توسعه واحد تولیدی شركت تعاوني توليدي سیرنگ را در شهرستان اشکذر مورد افتتاح قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این طرح ظرفیت تابندگی سالیانه ۶۰ هزار تن انواع نخ پلی استر، ظرفیت تولید ۳۰ هزار تن در سال تکسچره نخ پلی استر، ۶۵۰۰ تن در سال دوک مقوایی و ۷۰ هزار تن سالانه نخ فیلامنت نیمه آرایش و کاملاً آرایش یافته را دارد.
این واحد در زمینی به مساحت ۶۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۳۲ هزار متر مربع در شهرستان اشکذر استان یزد واقع شده است.
طرح توسعه اين شركت جهت توليد انواع نخ هاي ميكرو فيلامنت و با سرمايه گذاري بالغ بر 2830 ميليارد ريال اجرا گرديده كه بانك صنعت و معدن با پرداخت تسهيلات به مبلغ 360 ميليارد ريال بخشي از هزينه هاي اجراي طرح توسعه شركت را تأمين مالي نموده است.
این واحد در زمینه تولید انواع نخ پلی استر سفید و رنگی با ظرافت بالا و تابندگی انواع نخ و سیستم تکسچرایزینگ و انواع دوک مقوایی فعال بوده و توانسته گام بلندی در تامین مواد اولیه واحدهای نساجی ( حوزه بافندگی) که شامل پارچه مبلی، پرده ای روفرشی، البسه ظریف و… در سطح کشور می باشد، بردارد.
این واحد همچنین در راستای صادرات مستقیم به کشورهای ترکیه، عراق، روسیه و ارمنستان به عنوان یک واحد صادرات محور مطرح است.
وزیرصنعت، معدن و تجارت همچنین از بخشهای مختلف و خطوط تولید این مجموعه صنعتی و تولیدی بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان روند فعاليت آن قرار گرفت.
رزم حسيني در دومین روز سفر خود به استان یزد، کارخانجات یکتا گرانول میبد را مورد افتتاح و بهره برداری قرار داد.
این واحد تولیدی ظرفیت تولید ۱۰ هزار تن در سال انواع لعاب کاشی و سرامیک، ۱۰ هزارتن در سال گلوله های سرامیکی آلومینایی و ۱۶۰ هزار تن پودر فلدسپات را دارد.
همچنین ظرفیت تولید مواد اولیه کاشی و سرامیک به روش خشک و تر به ترتیب ۶۷ هزار تن و ۱۳۰ هزار تن در این واحد تولیدی می باشد.
کارخانجات یکتا گرانول در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار و با زیربنای ۳۵ هزار متر مربع در شهرستان میبد قرار دارد که در فاز اول (گرانول) برای ۱۹۰ شغل ایجاد کرده است.
برای راه اندازی این واحد تولیدی در مجموع ۸ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت به صورت ۱۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و ۲۳ میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی انجام شده است.
بانك صنعت و معدن با پرداخت تسهيلات ريالي به مبلغ 352 ميليارد ريال و تسهيلات ارزي به مبلغ 22/5 ميليون يورو بخش مهمي از هزينه هاي اجراي طرح را تامين مالي نموده است.
این واحد تولیدی در حال حاضر با ظرفیت ۸۰۰ تن گرانول(تامین مواد اولیه کاشی و سرامیک به روش اسپری درایر) جهت تولید کاشی کف، دیوار و پرسلان در حال فعالیت می باشد و در آینده‌ای نزدیک پس از تکمیل تجهیزات و انجام تست سرد به ظرفیت ۳۰۰۰ تن در روز خواهد رسید که از نوع تکنولوژی و ظرفیت تولید در خاورمیانه منحصر به فرد است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از بخشهای مختلف و خطوط تولید این مجموعه صنعتی و تولیدی بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان روند تولید و مهمترین مسائل آن قرار گرفت.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک صنعت و معدن واحد تولیدی معدن و تجارت ظرفیت تولید تن در سال انواع نخ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: تعطیلی و یا نیمه‌فعال بودن واحدهای صنعتی یکی از چالش‌های حوزه تولید و اشتغال لرستان محسوب می‌شود، موضوعی که موجب شده بسیاری از فرصت‌های شغلی در این استان از دست برود.

در لرستان واحدهای صنعتی بسیاری وجود دارد که روزگاری در نوع خود از بهترین واحدهای اقتصادی در کشور محسوب می‌شدند، اما طی سال‌های گذشته و اخیر به دلیل برخی مسائل و مشکلات این واحدها دیگر آن پویایی گذشته را ندارند و به طور عمده رو به تعطیلی رفته‌اند.

«پارسیلون» خرم‌آباد که همواره از آن به‌عنوان «زخم کهنه» صنعت لرستان یاد می‌شود، سال‌هاست که تعطیل شده است، مجموعه‌ای که کارگران زیادی در آن مشغول به کار بودند و سهم خوبی در حوزه اشتغال و تولید لرستان بر عهده داشت.

متأسفانه این کارخانه بعد از واگذاری به بخش خصوصی دچار مشکلات متعددی شد و همین امر موجب تعطیلی و از کار بیکار شدن بیش از دو هزار کارگر آن شد.

در سال‌های اخیر پیگیری برای احیای این مجموعه صنعتی از سوی برخی از مسئولان لرستان در دستور کار قرار گرفت، یکی از روش‌هایی که برای احیا و فعالیت مجدد این مجموعه در دستور کار قرار گرفت، تبدیل‌شدن آن به منطقه ویژه اقتصادی بود، موضوعی که علی‌رغم وعده‌های مسئولان همچنان عملیاتی نشده است.

امروز معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه بازدید و بر لزوم تعیین تکلیف این مجموعه تأکید کرد.

سرمایه‌گذار اراده‌ای برای احیای مجموعه ندارد

بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: بر اساس اعلام کارشناسان با یک بازسازی و از طریق تعدادی دستگاه جدید، امکان تولید در این مجموعه وجود دارد تا به نقطه سربه‌سر برسد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس‌جمهوری و سفر دولت سیزدهم به لرستان مصوبه‌ای مبنی بر اینکه بانک‌هایی که طلب از این مجموعه دارند، با شرکت «آتیه دماوند» یک کنسرسیوم تشکیل و نسبت به تأمین منابع مالی آن اقدام کنند تا مجموعه احیا شود، گفت: از طرف دیگر، مجوزی از قبل باتوجه‌به مصوبات مجلس در قالب لایحه‌ای که دولت به مجلس داده بود، تصمیم بر این شد که این مجموعه در بین مناطق ویژه اقتصادی قرار گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: با حضور کارشناسان مجمع تشخیص مصلح نظام، این مجموعه به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی معرفی شد، استاندار وقت و معاونت اقتصادی ایشان بالغ بر ۵۰ جلسه دراین‌رابطه برگزار تا این مصوبه دولت عملیاتی شود.

جعفری، تصریح کرد: تأکید استاندار سابق نیز بر این بود که در صورت احیای این واحد، مجموعه را برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی معرفی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت آتیه دماوند ۸۷ درصد سهام این مجموعه را دارد؛ اما اراده‌ای از سوی این شرکت برای احیای مجموعه وجود نداشت، گفت: در این راستا استاندار سابق تأکید کردند که مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: در راستای واگذاری به بخش خصوصی هم این مجموعه چون تعطیل شده بود و هیچ مجمع‌عمومی سالانه‌ای هم برایش تشکیل نشده بود، فاقد صورت‌های مالی بود، گفت: به همین دلیل برای شرکت حسابرس ویژه انتخاب شد، تمامی دارایی‌ها و بدهی‌های شرکت احصا شد، در نهایت توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزش‌گذاری شد.

مجموعه باید به بخش خصوصی واگذار شود

جعفری، بیان داشت: مبلغ این مجموعه نیز دو هزار میلیارد تومان تعیین شد، دو مرحله مزایده نیز در نیمه دوم ۱۴۰۲ برگزار شد که سرمایه‌گذاران برای آن مراجعه نکردند، این در حالی است که اطلاع‌رسانی به هلدینگ‌های بزرگ، انجمن صنعت نساجی کشور و… صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ جلسه ستاد تسهیل را برگزار و یکی از بدهی‌های این مجموعه مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بود که ۲۹ میلیارد تومان تخفیف گرفتند و قرار شد که ۲۴ میلیارد تومان دیگر را تسویه کنند، افزود: از این مبلغ هم دو قسط یک میلیاردتومانی مانده و در صورت پرداخت عملاً دیگر بدهی با تأمین اجتماعی نخواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، تصریح کرد: در حوزه مالیات نیز ۱۴.۶ میلیارد تومان بدهی داشت که در ستاد تسهیل مصوب شد و ۱۰ میلیارد تومان آن بخشوده شد و چهار میلیارد ماند که از سوی شرکت آتیه دماوند تسویه شد.

جعفری، گفت: به آب منطقه‌ای هم ۹ میلیارد تومان بدهی داشت که بر اساس مصوبه ستاد تسهیل استان، هشت میلیارد تومان آن معاف و یک میلیارد تومان دیگر آن پرداخت شد، بدهی برق آن هم پرداخت شد.

وی با تأکید تاکید کرد: برخی از بانک‌ها هم از مجموعه طلب دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه الان این مجموعه در مرحله واگذاری مجدد است، گفت: شرایط واگذاری مجموعه تسهیل و به بخش خصوصی واگذار شود، الان دو بخش خصوصی متقاضی مجموعه هستند.

سرمایه‌گذار باید خودش را اثبات کند

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در واکنش به سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، اظهار داشت: برای اینکه سرمایه‌گذار اثبات کند می‌تواند بار سنگین منطقه ویژه اقتصادی را بردارد، اول خودش را ثابت کند و فعالیت خود را آغاز کند، سپس بارگذاری جدید را در این مجموعه انجام دهد.

وی گفت: روشن است که کسی با این شرایط مجموعه را خریداری نمی‌کند، علت آن هم ارزش‌گذاری دو هزار میلیاردتومانی برای مجموعه است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، افزود: نزدیک به ۹۰ درصد سهام این مجموعه از آن بانک صنعت و معدن است، اگر می‌دانستیم این موضوع را، مدیرعامل این بانک را امروز همراه خود می‌آوردیم، تا آن را تعیین تکلیف کنیم.

منصوری گفت: بااین‌وجود به نظرم مشکل مجموعه قابل‌حل است، سهام عمده این مجموعه مربوط به یک بانک است، این بانک، بانک دولت است و ملاحظات حاکمیتی را رعایت می‌کند و قابل‌حل و فصل است.

وی، افزود: با مدیرعامل این بانک در مسیر صحبت خواهم کرد که مشکل مجموعه را حل کنند.

صاحب کارخانه باید تعیین تکلیف کند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید، تأکید کرد: شرکت آتیه دماوند باید دررابطه‌با این مجموعه به‌عنوان سهام‌دار اصلی تصمیم خود را باید بگیرد.

وی ادامه داد: این شرکت باید اعلام کند که می‌خواهد این مجموعه را واگذار کند یا نه دلیل اینکه نمی‌تواند مجموعه را فعال و احیا کند را اثبات کند، اگر نمی‌تواند فعال کند ما باید دنبال بخش خصوصی برویم و راه‌های دیگر را طی کنیم.

استاندار لرستان، تأکید کرد: شرکتی که صاحب کارخانه است و باید تعیین تکلیف کند.

کد خبر 6099474

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم