Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم‌های فناور یکی از شتابدهنده‌های حوزه سلامت موفق به تولید ماده اولیه پرگابالین شدند که در حال انتقال دانش فنی به بخش صنعتی است.

به گزارش ایسنا، دکتر احمدی، مدیرعامل یکی از شتابدهنده‌های فعال در حوزه زیست فناوری، در مراسم رونمایی از فرآورده‌ها و دانش فنی محصولات زیست فناوری که امروز در محل ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به محصولات عرضه شده از این شتابدهنده در این مراسم، گفت: کل حجم مورد نیاز دو ماده اولیه تولید شده در این شتابدهنده از سوی تیم‌های فناور کمتر از ۵۰۰ کیلوگرم است، ولی میزان ازربری آن حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۲ میلیون دلار است.

احمدی گفت: ماده اولیه "پرگابالین"  ۱۷ تن وارد کشور شده است و در یک سال گذشته در این شتابدهنده دانش فنی آن به مرحله اتمام رسیده و در حال حاضر دانش فنی آن به صنعت منتقل می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی محققان این شتابدهنده، اظهار کرد: چالشی که در این زمینه وجود دارد، عدم چالاکی سازمان غذا و دارو برای صدور مجوزها است و زمان آن رسیده است که این سازمان به سمت تفکر مهندسی پیش برود و این امر باید از سوی خود ما انجام شود.

احمدی با بیان اینکه در این شتابدهنده ۲۰ نفر اشتغال زایی شده است، با تاکید بر اینکه ما در این زمینه در ابتدای راه هستیم، تاکید کرد: ما به این میزان بسنده نخواهیم کرد و باید به سمتی برویم که بتوانیم هزار نفر از نخبگان حوزه‌های شیمی و داروسازی کشور را جذب کنیم.

مدیر عامل این شتابدهنده دانش بنیان، با اشاره به سندی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه مهاجرت نخبگان به تصوریب رسید، خاطر نشان کرد: طبق این سند مهمترین دلیلی که افراد از کشور مهاجرت می‌کنند، عدم داشتن حس اثرگذاری است که لازم است در این زمینه اقدامی صورت گیرد.

احمدی با اشاره به حضور ۸ نفر از برترین‌های المپیاد شیمی در دانشگاه شریف با بیان اینکه از این تعداد هیچ کدام در ایران نماندند، اضافه کرد: این ضعف باید رفع شود و به جایی برسیم که از حضور این افراد استفاده شود و زمانی که توانستیم از توانمندی‌های آنها بهره مند شویم، آن زمان است که می‌توانیم جشن بگیریم که توانستیم در زمینه استفاده از نخبگان گام بزرگی را برداریم.

وی بیان کرد: از سال ۹۸ که استارت فعالیت این شتابدهنده شروع شد، ۷ محصول دستور کار شتابدهنده بوده است که امروز از ۴ محصول رونمایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شتابدهنده سلامت همه باهم علیه کرونا دانش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور