Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@03:45:01 GMT

فروش مستقيم دام زنده در تهران

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۲۵۳۰

فروش مستقيم دام زنده در تهران

فروش ویژه گوسفند زنده

خبرگزاری آریا- به طور کلی گوسفند زنده به حیواناتی گفته می شود که گوشت قرمز دارند و البته اهلی هستند. به عبارتی همان گوشتی که از بازار خریداری می کنیم، گوشت گاو یا گوسفند است که هر دو قرمز بوده و از حیوانی اهلی به دست آمده اند. این حیوانات چهارپا اغلب در مزارع و دامداری ها پرورش داده می شود و به صورت زنده نیز به فروش می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دام زنده که در دامداری و مزارع نگهداری شده و پرورش داده می شود، به جرات می توان گفت که بسیار در زندگی روزمره مفید و مهم می باشد.

چرا که از فرآورده های آن همچون پشم، گوشت، پوست، شیر و لبنیاتی که از آن تولید می شود و … استفاده می کنیم که به طور کلی هدف از نگهداری و پرورش دام زنده تامین خوراک و پوشاک می باشد که از مهمترین علل زندگی انسان ها می باشد.

این جانوران اهلی اغلب به کشتارگاه ها فروخته می شوند و گوشت آن به صورت عمده و مستقیم به بازار ارائه می شود؛ توجه داشته باشید که خرید دام زنده برای افراد عادی نیز ممکن می باشد.

دام زنده ارزان امروزه در دامداری ها، روستاها و … به فروش می رسد. همچنین خرید دام زنده ارزان از طریق سایت های معتبر اینترنتی نیز برای افراد متقاضی مقدور می باشد که با استفاده از امکانات موجود می توانند این هر نوع دامی را به صورت عمده و با قیمت گوسفند زنده  مناسب خریداری کنند.

دام زنده ای که امروزه مورد معامله قرار می گیرد، اغلب گاو یا گوسفند می باشد که افراد آن را جهت اهداف مختلفی خریداری می کنند. خرید دام زنده ارزان معمولا جهت قربانی کردن صورت می گیرد، اما افراد می توانند دام زنده ارزان را جهت نگهداری و یا مصارف خانگی خریداری کنند.

انواع دام زنده

به غیر از گاو و گوسفند حیوانات اهلی زیادی وجود دارد که دام محسوب می شوند و در مراکز مختلف خرید و فروش می شوند، دام هایی مانند:

گوسفند

تمامی موارد ذکر شده جزو چهارپایان اهلی بوده و دام محسوب می شوند که هر کدام از آن ها علاوه بر پشم و گوشت کارایی دیگری مانند بارکشی، استفاده از چرم و … را دارند. اما باز هم متداول ترین نوع دام زنده گاو و گوسفند می باشند که در اغلب موارد مفید واقع می شوند.

تغذیه دام ها از انواع علوفه و گیاهان سالم و تازه صورت می گیرد که موجب می شود تا دام ها گوشتی با بافت سالم داشته باشند. بنابراین تغذیه در پرورش و نگهداری دام از اصول مهم می باشد.

چرا که اگر دام ها تغذیه ی درستی نداشته باشند، گوشت و لبنیات به دست آمده از آن نیز سالم نخواهد بود. همچنین این امر موجب بیماری مصرف کننده و همچنین خود دام می شود. تغذیه دام زنده از موارد زیر می تواند صورت بگیرد:

یونجه

دانه جو

کنجاله

سبوس

کاه

تفاله و ملاس چغندر و …

موارد ذکر شده از بهترین گزینه هایی است که می تواند جهت تغذیه ی دام زنده مورد استفاده قرار گیرد. هر کدام از این موارد در تامین مواد معدنی مورد نیاز دام مانند کلسیم، ید، فسفر، آهن و … مفید و موثر می باشد.

تغذیه دام ها

به دلایل زیر باید نیاز غذایی یک دام زنده به بهترین شکل ممکن صورت گیرد:

گوشت حاوی پروتئین است، اما جهت تامین آن به میزان کافی باید تغذیه ی دام به درستی صورت گیرد.

دام ها نیز موجوداتی زنده هستند و برای رشد و نمو و پروار شدن به تغذیه ی مناسب نیاز دارند.

علاوه بر خوراک، باید به فکر تشنگی دام ها نیز بود و مقدار آب مورد نیاز آن ها را تامین کرد.

استفاده از سنگ نمک در تغذیه ی دام ها ضروری است.

ویتامین ها برای فعالیت های عادی ضروری هستند. بخصوص ویتامین D که در جذب کلسیم و فسفر نقش دارد؛ که کلسیم و فسفر در رشد اسکلتی دام بسیار موثر هستند؛ بنابراین باید در تغذیه ی دام ها بسیار دقیق و صحیح عمل کرد تا تمامی مواردی که باید، تامین شود.

به طور کلی می توان گفت که دام ها از همان ابتدا مورد توجه بشر بوده و در جهت تامین بسیاری نیازها مورد استفاده بوده اند. چرا که دام زنده قابلیت تامین پشم و انواع لبنیات را دارد که افراد می توانند به وسیله ی آن امرار معاش کنند.

خرید دام زنده

افرادی که قصد خرید دام زنده ارزان و نگهداری از آن را دارند باید به موارد زیر آگاه بوده و به دقت آن را رعایت کنند:

آماده سازی محیطی مناسب جهت نگهداری دام و خوراک آن

توجه و دقت در تغذیه دام

مراجعه به دامپزشک در بازه زمانی مشخص

غنی کردن خوراک دام با مواد معدنی به خصوص سلنیوم

تامین آب و غذای سالم و عاری از آلودگی

رعایت بهداشت دام ها و محل زندگی آن ها

تامین دمای مناسب برای نگهداری دام و خوراک مورد نیاز و …

موارد ذکر شده تنها چند مورد از تمامی مواردی می باشد که باید توسط افراد در زمان نگهداری و پرورش دام صورت گیرد. اگر این موارد و مسائلی از این قبیل در پرورش دام ها رعایت شود، در نهایت دامی سالم و پروار خواهید داشت که از تمامی جهات غنی و سالم است.

انواع دام در نژاد های مختلفی وجود دارند که هرکدام در موارد مختلف کاربرد دارند، یعنی همه ی دام ها خوراکی نبوده و برخی نیز جهت حمل بار مورد استفاده قرار می گیرند. اما گاو و گوسفند و نژاد های مختلف آن ها اغلب نقش خوراکی در زندگی انسان دارند.

خرید و نگهداری دام

افرادی که قصد خرید و نگهداری دام دارند باید موارد زیر را در زمان خرید در نظر گرفته و به آن ها توجه کنند:

تهیه دام از مراکز معتبر

اطمینان از سالم بودن دام به وسیله مراجعه به دامپزشک

استفاده از دارو و واکسن در صورت لزوم

اطلاع از چگونگی تغذیه دام تا قبل از خرید

اطلاع دقیق از نژاد دام جهت رسیدگی مناسب و کاربرد آن و …

موارد دیگر بسیاری به غیر از نکات بالا در زمان خرید دام رعایت شود تا بعد از خرید افراد به مشکل برنخورده و دام ها را به بهترین شکل پرورش دهند. اما سلامت دام در زمان خرید مهم ترین نکته بوده و تغذیه درست و سالم نیز مهم ترین مسئله جهت سلامت دام می باشد.

امروزه خرید و فروش تمامی وسیله ها و محصولات موجود در بازار علاوه بر روش مستقیم، به روش غیرمستقیم یعنی آنلاین نیز ممکن می باشد. دام زنده نیز از این دسته مستثنی نبوده و قابلیت معامله در فضای مجازی را دارد. از این رو افراد می تواند دام های زنده و سلامت را از سایت های معتبر با قیمتی مناسب خریداری کنند.

دام زنده یک حیوان اهلی است که در دسته پستانداران سم دار قرار می گیرد از قدیم، گوشت، پشم و شیر و سایر محصولات این حیوان دوست داشتنی فواید زیادی را به انسان عرضه کرده است.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فروش مستقیم دام زنده تهران دام زنده ارزان خرید دام زنده نگهداری دام تغذیه ی دام تغذیه دام ی دام ها ی مناسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟

برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس ماده 404 شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در مواردی که کالای متروکه غیر دولتی با صاحب کالا تهاتر نگردیده و به فروش رسیده باشد، در صورت مراجعه صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (با وکالت خاص مربوط به پرونده حاصل فروش) برای دریافت حاصلفروش مدیر استان می‌بایست به شرح زیر اقدام نماید:

1. اخذ درخواست کتبی از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی مبنی بر مطالبه ،حاصلفروش اخذ اصل با وکالتنامه برابر اصل شده اخذ تصویر پشت روی کارت ملی پس از مشاهده و تطبیق با اصل کارت اخذ تصویر شناسنامه پس از مشاهده و تطبیق با اصل شناسنامه
2. بررسی و حصول اطمینان از وجود باقیمانده حاصلفروش پس از کسر 10 درصد کارمزد سازمان و هزینه‌های موضوع ماده ٣٤ قانون

3. استعلام نام صاحب کالا از گمرک و احراز هویت توسط سازمان در صورت مراجعه نماینده قانونی صاحب کالا، بررسی اصالت و تاریخ اعتبار وکالتنامه و احراز هویت وی

4. استعلام هزینه های پرداختی توسط صاحب مال اعم از هزینه های حمل زمینی، دریایی و هوایی ، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه های نگهداری کالا انبارداری و...) از مراجع ذیربط در صورت ادعای صاحب کالا مبنی بر پرداخت هر یک از هزینه های مذکور

5. استعلام حواله ترخیصیه از شرکت حمل و نقل در صورت ارائه حواله مذکور از سوی صاحب کالا استعلام اصالت آن از مرجع ذیربط)
6. ارسال درخواست صاحب کالا و اصل پرونده مربوطه به همراه همه مستندات مراحل فوق الذکر به مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول

اقدامات مدیریتهای ستادی

بررسی و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی توسط مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول و ارائه آن به معاون بهره برداری و فروش اموال منقول جهت تأیید و ارسال به معاونت توسعه مدیریت و منابعصدور دستور توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع به مدیریت امور مالی مبنی بر پرداخت حاصلفروشپرداخت حاصلفروش به صاحب کالا یا نماینده قانونی وی توسط مدیریت امور مالی پس از بررسی و تأیید نهایی مدارک و مستندات مربوطه حداکثر به مدت یک هفته

متن کامل شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گران‌ترین خرید لیورپول به بارسلونا نمی‌رود
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • ۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳