Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به رییس جمهور در همیاری با زلزله زدگان خواستار اهتمام جدی دولت در تأمین امکانات لازم برای تحقق بازسازی و نوسازی این مناطق شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، متن این نامه به این شرح است:
جناب آقای دکتر حسن روحانی
مقام محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چنانچه استحضار دارید، بار دیگر حادثه‌ای غیر مترقبه برای بخشی از هموطنان، فاجعه آفرید. در شرایط نگران‌کننده همه‌گیری ویروس کرونا و بحران‌های اجتماعی و اقتصادی، با کمال تأسف و تأثر، اینبار زلزله، در دامنه ارتفاعات کوه دنا بر مردم شریف میهن‌مان، لطمات و خسارات فراوانی تحمیل کرد.
متأسفانه پوشش خبری رسانه ملی درباره این فاجعه، کامل نبود و اطلاع‌رسانی کافی از سویسایر رسانه‌های عمومی انجام نگرفت. در این حادثه، در شرایط اپیدمی بیماری کووید -19، ضرورت اتخاذ تدابیر اساسی برای غلبه بر این بحران مدیریت به عنوان وظیفه‌ای مبرم فراروی مسئولان مملکت قرار گرفت.
استحضار دارید در ساعات پایانی روز چهارشنبه مورخ 29 بهمن ماه 1399، در شهرستان دنا از توابع کهگیلویه و بویراحمد زلزله‌ای با شدت 6/5 ریشتر به وقوع پیوست. این زمین لرزه موجب خسارات عمده‌ای در شهر سی‌سخت و نیز یاسوج و 65 روستای این منطقه شده است. برآورد‌های انجام گرفته تاکنون نشان می‌دهد که در حدود 4000 ساختمان دچار آسیب جدی شده و یا در آستانه تخریب قرار گرفته‌اند. بدیهی است که هزاران خانوار بی‌سرپناه در شرایط سرمای جان فرسای ارتفاعات زاگرس، و زیر بوران و برف در شرایط بسیار دشواری به سر می‌برند. تعدادی از ایشان در کانکس‌ها جای داده شده‌اند، ولی تا تاریخ 4/12/99، تعداد 500 کانکس هنوز پاسخگوی ایجاد سرپناه موقت برای همه خانوار‌های آسیب دیده نبوده است.
در جریان این زلزله 80 نفر دچار آسیب‌های جسمانی شده‌اند که تعداد 65 نفر به طور سرپائی مداوا و ترخیص و 25 نفر نیز بستری شده‌اند. نکته بسیار با اهمیت شرایط آب وهوائی منطقه کوهستانی سی‌سخت و یاسوج و شدت مشکلات هموطنان ما در زیر برف و بوران و سرمای شدید و محروم ماندن از اماکن مسکونی‌شان است.
پس از حادثه، مانند همیشه نخستین یاور مردم، خود ایشان بوده‌اند و سپس هلال‌احمر و نظام پزشکی وکادر‌های درمانی مرتبط، نهاد‌های اجرائی تحت نظر فرماندار و مسئولان محلی به کمک اهالی شتافته‌اند.
جناب آقای رئیس جمهور
چنانچه ملاحظه می‌فرمائید شدت زلزله، شرایط ناگوار بحران اقتصادی- اجتماعی، همه‌گیری بیماری کرونا، وخامت شرایط آب و هوائی و تخریب وسیع واحد‌های مسکونی مردم منطقه وظیفه‌ای بس خطیر را فراروی دولت محترم قرار داده است، و آنهم مدیریت بر منابع موجود و امدادرسانی سریع در ایجاد سرپناه موقت، تأمین آب سالم و مواد غذائی، ایجاد امکانات دسترسی آسان مردم آسیب دیده به امکانات بهداشتی و درمانی و ...، و در عین حال توجه اکید به مهمترین وظیفه مسئولان محترم اداره امور کشور، یعنی ایجاد سرپناه مطمئن و بازسازی و نوسازی منازل مسکونی این هموطنان است.
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که با فوریت کمک‌های جامعه پزشکی و مردم را به سمت این وظیفه ملی جلب نموده و در حد توان خویش و با کمک جامعه فداکار پزشکی در راه بازسازی و نوسازی منازل و جان پناه‌های مردم شریف و سلحشور شهرستان دنا تلاش نماید. انتظار به حق و فوری ما نیز این است که دولت محترم در راه بسیج همه امکانات حاکمیت برایتحقق هدف فوق، بدون فوت وقت اقدام نماید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درخواست نظام پزشکی سازمان نظام نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١۴٠٣ و تا ساعت ۶:۳۰، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان