Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید باید به یک فرهنگ تبدیل شود و همه باید در راستای تحقق آن تلاش کنند، تولید یک عبادت و یک فریضه بوده و همان طور که طلب علم یک فریضه است تولید و کار هم جزو عبادت‌هاست. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  ساوه ، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در جریان بازدید از یک شرکت تولیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت تولید اظهار داشت: سرمایه‌گذاری برای تولید باید به یک فرهنگ تبدیل شود و همه باید در راستای تحقق آن تلاش کنند، تولید یک عبادت و یک فریضه بود و همان طور که طلب علم یک فریضه است تولید و کار هم جزو عبادت‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اسلام عرق کارگر، خون شهید و قلم علما هر کدام سمبل یک کار بزرگ و ارزشمند است و همان طور که خون شهدا در جبهه ارزش دارد در جبهه کار هم عرق کارگر ارزشمند است و پیامبر همواره دست کارگر را می‌بوسیدند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: هر یک از این موارد، عرصه جبهه‌ای مهم اعم از جبهه فرهنگی، اقتصادی و دفاعی، امنیتی و نظامی را بیان می‌کنند.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: یکی از جبهه‌های مهم و بسیار بزرگ ما جبهه جهش تولید است، متاسفانه بیشتر اقتصاد ما وابسته به صادرات نفت و واردات بوده که باید مسیر را تغییر دهیم و حتی نفت را هم به صورت خام صادر نکنیم و از فرآورده‌های آن برای صادرات استفاده کنیم.

وی ادامه داد: صادرات با ارزش افزوده را مورد توجه قرار دهیم، بنابراین میدان عظیمی در جمهوری اسلامی ایران است که مشکلاتی را هم دارد، بخشی از مشکلات مربوط به بانک مرکزی، گمرک و نهادهای مختلف و بانک‌هاست.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: بانک‌ها، بانک مرکزی و گمرکات باید حامی تولید واقعی کشور یعنی تولید با ارزش افزوده و مولد ثروت باشند، ثروتی که مرتب ارزش افزوده و اشتغال ایجاد کند، صنعت و کشاورزی مولد ثروت هستند که باید همه نهادها حمایت کنند.

دری نجف‌‌آبادی افزود: تولیدکننده و کارآفرین واقعی هرگز به دنبال سوءاستفاده نیست و تمام ذوق و شوق چنین کارآفرینی در فعال کردن یک مجموعه و حضور در بازارهای جهانی است، تحریم‌ها هم از جهتی به نفع کشور هستند و کمک می‌کنند جوانان، مهندسان، تکنسین‌های و کارگران حرفه‌ای کشور با تلاش فراوان ریشه‌های وابستگی را قطع کنند.

عضو مجمع نمایندگان گلستان: تحقق جهش تولید نیازمند شناسایی موانع و تسهیل‌گری در امور استمدیرعامل ذوب آهن اصفهان: توسعه صادرات محصولات فولادی استراتژی مدون می خواهدتاکید جهانگیری بر جهت‌گیری فعالیت‌های مناطق آزاد به توسعه صادرات

وی تصریح کرد: باید تولیدکننده و صادرکننده باشیم نه مصرف‌کننده و واردکننده، تلاش کنیم تا دیگران سر سفره ما باشند چرا ما سر سفره شرق و غرب باشیم؟ باید آقا و عزیز خود باشیم و در عین حال در بازارهای منطقه و بازارهای جهانی ان‌شاءالله بتوانیم 200 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: این آرزو نبوده و امکان‌پذیر است و باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم، بحث وزارت بازرگانی که نظر دولت بود و از مجلس رای نیاورد، به نظر بنده باید با عنوان وزارت توسعه صادرات شکل می‌گرفت به گونه‌ای که وزارت بازرگانی صادرات‌محور داشته باشیم.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: چراکه تاکنون هر چه وزارت بازرگانی داشته‌ایم واردات‌محور بوده‌اند، تنظیم بازار داخلی هم که به امید خدا رهاست چه زمانی که وزارت بازرگانی داشتیم و چه در زمانی که چنین وزارتخانه‌ای نداشتیم.

وی عنوان کرد: حداقل تلاش کنیم تا بازار صادرات را جدی بگیریم و برای عراق، پاکستان، افغانستان، چین و غیره برنامه داشته باشیم، واقعا این امری واجب است، واجب سیاسی، اخلاقی و شرعی است و عزت و اقتدار ما در این صورت تامین می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: یعنی ما هم باید بتوانیم نیازهای داخلی را تامین کنیم و هم نگاه به صادرات داشته باشیم، ان‌شاءالله با همت همه بتوانیم این مهم را تحقق ببخشیم.

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های جدی دولت آینده باید حمایت واقعی از تمامی واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و دامی باشد تا بتوان صادرات را افزایش داد.

وی بیان کرد: شهرستان ساوه و شهر صنعتی ساوه کانون  بسیار مقدسی است که 900 واحد فعال و ارزشمند دارد و مایه افتخار است.

انتهای پیام/712/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی وزارت بازرگانی دری نجف آبادی داشته باشیم یک فریضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

به گزارش قدس آنلاین عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه دولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود