Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مشایخی روز سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان با محوریت گردشگری اعلام کرد: این جلسه برای تصویب طرح های بوم گردی و گردشگری و ارسال مصوبه ها برای گردش کار به استان و کشور تشکیل شده است.

وی افزود: خوشبختانه چندین طرح در مراحل پایانی برای اقدام قرار دارد که اولین آنها طرح بوم گردی و گردشگری در روستای نشق پایین دست ارتفاعات بزقوش بوده که اخذ مجوزهای لازم اداری آن به اتمام رسیده و در مرحله پرداخت تسهیلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشایخی با اشاره به ظرفیت های بوم گردی و گردشگری در شهرستان میانه و وجود میراث فرهنگی و جاذبه های گردشگری و طبیعی گفت: طرح های بوم گردی و گردشگری باید در اولویت پرداخت تسهیلات کارآفرینی باشند.

فرماندار ویژه شهرستان میانه همچنین از ایجاد مرکز اطلاع رسانی گردشگری در این شهرستان خبر داد .

شهرستان میانه به عنوان پهناورترین شهرستان شمال غرب کشور که در جنوب شرقی آذربایجان شرقی قرار دارد، آثار تاریخی و اماکن دیدنی متعددی دارد و از کندوان و ترکمانچای گرفته تا کاغذکنان و بخش مرکزی شهرستان میانه، هر کدام، ده‌ها اثر و جاذبه دیدنی را در خود جای داده است .

پل دختر: 

 این پل با ۸۰۰ هزار سال قدمت بر روی رودخانه قزل اوزن واقع است.
پل دختر ۳ دهنه پل دارد که بزرگ‌ترین دهنه آن یعنی دهنه میانی شکسته شده است و پل را به دو نیمه تقسیم کرده است.
با اینکه هم اکنون امکان تردد بر رو این پل وجود ندارد، اما در گذشته اصلی‌ترین راه عبور کاروانیان در مسیر جاده ابریشم بوده است.

قلعه دختر: 

این قلعه در دوره ساسانیان بر بلندی‌های رشته کوه قافلانکوه ساخته شده، در ۲ کیلومتری پل‌دختر واقع شده و در گذشته به عنوان پایگاه دیده بانی برای پایش منطقه به کار می‌رفته است.
قلعه دخترجزو آثار ملی کشور ثبت شده است.

کاروان سرای جمال آباد: 

این کاروان سرا در ۳۵ کیلومتری شهرستان میانه و در روستای جمال آباد واقع است.
کاروان سرای جمال آباد در مسیر جاده ابریشم ساخته شده و محل گذر و اسکان کاروانیان و تجار بوده است.
این کاروان سرا مربوط به دوره ایلخانی و در عهد شاه عباس صفوی مرمت و بازسازی شده است.
این اثر سال ۱۳۸۱ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

پل شهر چای: 

این پل همزمان با احداث ۳۳ پل اصفهان با ۲۳ پایه بر روی قارلانقو چای ساخته شده است.
داشتن حجره یا اتاق بر روی هر کدام از پایه‌های این پل، از ویژگی‌های آن به شمار می‌رود که به احتمال زیاد به عنوان اقامتگاه کاروانیان استفاده می‌شده است.

موزه آثار تاریخی میانه: 

۱۴۰ اثر تاریخی مربوط به سه هزار سال پیش تا دوره قاجار، در این موزه نگهداری می‌شود و برای تماشای عموم به نمایش گذاشته شده است.

مسجد سنگی ترک، شهر سوختهٔ کاغذکنان، بقعهٔ امامزاده اسماعیل و قلعه نجف قلی خان هم از دیگر جاذبه‌ها و آثار باستانی شهرستان میانه است.

برچسب‌ها گردشگری آذربایجان شرقی کارآفرینی میراث فرهنگی میانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری آذربایجان شرقی کارآفرینی گردشگری آذربایجان شرقی کارآفرینی میراث فرهنگی میانه اخبار کنکور بوم گردی و گردشگری شهرستان میانه پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس

آفتاب‌‌نیوز :

آژیر قرمز برای شهری که تمام هویتش را از میراث ملموس و ناملموس خود می‌گیرد، روشن شد.

فرونشست اصفهان تا آنجا پیش رفت که حالا به میراث عظیم چند صد ساله و بلکه ۲۰۰۰ ساله اصفهان رسید و ترک‌ها با سرعت بر روی دیواره‌ها و سقف بنا‌ها پیش می‌روند. اصفهان که یکی از توریستی‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، باید دید با قرار گرفتن در این چالش بزرگ، به مرگ توریسم و اقتصاد این بخش نزدیک می‌شود؟

بحران آب به‌واسطه برداشت‌های بی‌رویه چه در حوزه کشاورزی و صنعت و چه در حوزه گردشگری و ساخت و ساز‌های بی‌رویه، این میراث جهانی را به سکانس آخر رسانده است.

زاینده‌رودی که زمانی به زنده‌رود شهرت داشت، حالا به کمترین میزان خود رسیده و آب‌های زیرزمینی و سفره‌ها خالی از آب شده‌اند.

آبیاری‌های غیراصولی در بخش کشاورزی و توسعه بیش از حد صنایع، بلای جان اصفهان و میراث کهنش شده است.

خشکسالی، آلودگی هوا و محیط زیست، فرونشست، مهاجرت و حتی نزاع‌های قومی همه ناشی از عدم مدیریت برای مصرف آب است، که زنگ خطر را برای اصفهان روشن کرده است.

منبع: دنیای اقتصاد

دیگر خبرها

  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس